güzel akıl yürüttün, ancak o böbürlenmemi cinsel olarak arzulanmaktansa karakteristik olarak beğenilmek iyice okşuyor. kendisinin bana ilgisi zaten malum. yani coktan oksandi egom.
Bunu neden sevdiğin hoşlandığın biriyle yapmiyorsun. Adam senden çok büyük belki hoşlandı evet olabilir. Ama yaptığın şeyde senden kaçar. Kendinden utanır.
Kendinden utanır mı, sanmam. Çünkü bana karşı bir hoşlantısı, beğenisi varsa ve arada da bu kadar yaş farkı malum, muhakkak arzusu da vardır. Cünkü 25 yasındaki bir kizla sevgili olamayacağını, elinden tutup dısarida dolasamayacagini, evlenemeyecegini vesaire hep biliyor.
Hoşlanmak bu yaş aralığına rağmen beğenmek olağan bir durum olabilir. Ama şehvet girerse araya kendinden utanır çevreden korkmaya başlar biri anlar mı diye acaba birine söyler mi diye. Fark edelim hiç biri olmadı. Seninle iletişime geçerde ne olacak
Zaten iletişim halindeyiz ki. Kendisi bekar, daha önce evlilik yaşamış. Dışarıda rastlantı olarak tanıştık bir yıl önce, ara ara görüştük muhabbet ettik yemek yedik. Bazen beni alıp evime bırakır okuldan vesaire. Hem iltifatlar eder, dili tatlıdır ince davranır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Dekolte giyin cesur ol dikkatini cekicek davranislarda bulun hic merak etme o sana gelecektir.
Adamı delirtip 'vay be, ne kadar cazibeli bir hatunum' diye dolasacak misin etrafta😅
etrafla işim yok.
Etraf yanlış oldu. Kendi içinde böbürlenmek için bunu istiyorsun işte, her neyse.
güzel akıl yürüttün, ancak o böbürlenmemi cinsel olarak arzulanmaktansa karakteristik olarak beğenilmek iyice okşuyor. kendisinin bana ilgisi zaten malum. yani coktan oksandi egom.
Cinsel olarak arzulanmak da pastanın çileği olacak işte.
Doğru
Bol şans
tesekkürler 🙃
Yaşıtlarını çıldırt
Belki beraber olursun
Uzak dur diğerinden
neden uyardın?
Tehlikeli çünkü
epeydir tanıyorum, ölçülü biri, cinsel konulara dahi girmiyor. hiçbir şey yapmaz.
Neden o zaman çıldırtmak istiyorsun
cünkü duygusal olarak cok yaklasiyor, ilgisi var. sınırlarını zorlamak istiyorum.
Bunu neden sevdiğin hoşlandığın biriyle yapmiyorsun. Adam senden çok büyük belki hoşlandı evet olabilir. Ama yaptığın şeyde senden kaçar. Kendinden utanır.
Kendinden utanır mı, sanmam. Çünkü bana karşı bir hoşlantısı, beğenisi varsa ve arada da bu kadar yaş farkı malum, muhakkak arzusu da vardır. Cünkü 25 yasındaki bir kizla sevgili olamayacağını, elinden tutup dısarida dolasamayacagini, evlenemeyecegini vesaire hep biliyor.
Hoşlanmak bu yaş aralığına rağmen beğenmek olağan bir durum olabilir. Ama şehvet girerse araya kendinden utanır çevreden korkmaya başlar biri anlar mı diye acaba birine söyler mi diye. Fark edelim hiç biri olmadı. Seninle iletişime geçerde ne olacak
Zaten iletişim halindeyiz ki. Kendisi bekar, daha önce evlilik yaşamış. Dışarıda rastlantı olarak tanıştık bir yıl önce, ara ara görüştük muhabbet ettik yemek yedik. Bazen beni alıp evime bırakır okuldan vesaire. Hem iltifatlar eder, dili tatlıdır ince davranır.
Sen de istiyorsun anlaşılan. Beğenilmek arzulanmak hoşuna gidiyor
Mümkün
Anlıyorum
Niye böyle bi şey istiyosun anlayamadım
İnsanların sınırlarını zorlamak hosuma gidiyor
Tam psikologluk vaka
Senin gibilerin tedavi görebilmesi için klinikleri meşgul etmiyorum.
Tanımadığı birisini sen diye hitap edebilecek kadar eğitimsiz birisi mi söylüyor bunu bana çok güldüm siz devam edin böyle
Hoslaniyosa cildirtmis oluyosun zaten
o zaten cıldırıyordur merak etme
bir şey yapmamak yeter
Bakış giyim ve küçük temaslar
tutkun bakışların giyimin ve ufak yaramazlıklarla
Niye vazgeçtin ki
Öyle:)
Bu soruyu sorduğunda libido yüksekti sonra vazgeçtin sanirim 🤣
Aklını başına al büyük ihtimal adam evlidirde
hayır bekar
Ilgın varsa evlen yoksa zina yapma pişman olursun heleki bakireysen bir kere yaptinmi birakamazsin
Küçükken böyle biri olacsğın aklına gelir miydi
hayır. bilmediğim bir dünyaydı kücükken, bilinmeyen hayal edilemez
Sende az değilsin var yaaa.😄
:)) Etki tepki.
Nabıza göre şerbet.😂
benden hoslanarak her seyi o baslatti
Adam sevmiş napsınn..😄
Ama senin cadı tarafın ortaya çıkmış.
ahahah ilahi. çok yaş farkı var, saf sevgi yoktur
Aşk sevgi zor. Senin vücudunu , seksapaliteni beğenmiştir.
Çok hoş fiziğim yok, kiloluyum
Kilo takıntısı yapma. Her erkek zayıf sevmez
O da doğru. Bayramda mutlaka görüşelim yazmıştı. Birazdan bi cafeye kahve içmeye davet edeceğim. Böyle ayda 1 2 kez oturup muhabbet ediyoruz
Kahvenin 40 yıl hatırı olurmuş. Bunu degerlendirin.👍😊
❤
Sonucu yaz. Meraklandırma bizi.👍🙂
Kafana göre takıl abla
tam şeytan
abov.
Bence uzak dur
nicin?
Kürt puslu havayı sever sana tuzak kurar sen onun için kuzusun
Kurt***
1 yıldır tanıyorum, bana bir şey yapamaz
İyi sen öyle san
ne yapabilir yaşlarınız aynı bana akıl verebilirsin.
Yaşayarak öğren
Okey
kolay
Adımı bırak o atsın
Dişiliğini kullanarak 🤣
Yazık adama kıyma bee 😅
Yaz ona
Zor llggıı
ulaş gel anlatım nama yapılanı
ilk olarak bakış ve yakınlık
Boş işlerle uğraşma
Seksi giyin o zaman