dostum eleştiriye açık olmalısın kırılmana gerek yok güzellik yakışıklılık göreceli bir kavram onun tercihlerine saygı duymalısın daha kibar olabilirsin 😌
La az dürüst olun la gerçekten gelmiş burada belki kız bana yazar diye yırtıyon kendini böyle bir anlayışlı havası hepinizin iç dünyası en azından ben olduğum gibiyim sizin gibi iki yüzlü değil hele hele y. rram gelmiş tercih mercih diyor m. l 😂
kızın bana yazmasına ihtiyacım yok dostum ben eli şeyinde gezen abazalardan değilim hiç bir zaman bir kıza da burdan gizliden çıksana ya da gizliden çıkıyorum hadi dm ye gel demedim onlar cevaplarımdan beni bulup yazacağını yazıp sohbetimi bitiririm buna ihtiyacım yok ☺️☺️
Kıza kendini beğendirmeye çalışıp zorla sohbete davet ediyorsun reddedince de boş insansın muamelesini sen yapıyorsun yaptığın saygısızlık sen karşındaki insana saygı göstermeyi öğrenmedikçe zor arkadaşlık edinirsin konuşma üslubuna bak çok yazık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana kaşrı köle ruhlu olsun, bana tapsın, ne dersem yapsın
3 özellikte kölelik üstüne korkunç bir kadınsın😂
ama erkek gibi de erkek olsun, bazen kızsın ama bana uygun ayarda kavga etsin. dışarda onu bunu dövebilir. evde bana dövülsün
Kanka sen normal değilsin
ama sen anlamıyorsun
36.5 ayak numarası
1.65 boyunda
Esmerkariyerligüzelzenginhamarat
Hahaha kral ya 3. yü boşa atmamak için boşluk bırakmamış 😂
Affetmem
Sadik dürüst calişkan
Dış görünüş
Normal olsn boy uzunn felan ben begenirsem oda beni begenirse tamam iste dhdhdh
Haydeeee 😂 var öyle bir arkadaşım 😂
Kimiş
Seni eklesin mi 😂
aman boş ver ya
Tamam kankam
Açık mert korkusuz😂
Vay be 😂
Aşık, mert, içten
3'ü bir arada hastasıyım.
Yani dış görünüş önemli değil senin için
Sevdiğim güzeldir, yakışıklıdır.
Sevdiğin kim kız asikmisin yoksa 😂
entel, libidosu yüksek, kültürlü
Güzelmiş yani dış görünüş önemli değil
Önemli aslında fakat üç tane saymamı istedin öncelik bunlar. Bunlar varsa, tip de çok önemli olmuyor bir süre sonra. Ama ikinci planda dediğim gibi.
Olgun birisi gibi duruyorsun hiç o yaş aralığında birisine benzemiyorsun
18 yasindayim😃
Nasıl ya 😂 18 yaşında ve dış görünüşe önem vermiyorsun tuhaf
Dış görünüşe önem vermiyorum demedim, sadece benim için ikinci planda. Bir insan görünüş olarak iyiyse ama apt*l bir ucubeyse ne s*kime yarayacak?😃
Anladım önem vermediğini ama bu yaşta bu hitap şekli az rastlanır burada şaşırdım senin yaşlarda olsaydım kacirmazdim valla seni 😂
Bu, sürekli duymaya alışık olduğum bir şey.😃
Allah Allah ne diyorlar 😂
Yakışıklı, libidosu yüksek, sadık
Sen beni anlattın
İspatlasana ilk seçeneği😉
Gizliden çık ekleyeyim
Çıktım
İstek attım
Gördüm ama beğenmedim
Hahhaa canın sağolsun 🤗
Dürüstüm neyse o başarılar diliyorum
Neyimi beğenmedin peki kankam
Genel
Tamam la sakin kanka nereye hemen başarılar diliyorum merak etme beni begenmeyene zorla yavşamam 🤗
Soruyorum yanlış anlama
Konuşmak için yazmadım yorumumu yaptım bitti
Sohbet ederiz normal diye düşündüm tamam nasıl istersen ama tuhafsiniz cidden başınıza ne geliyorsa hakediyorsunuz
Boş yapma ya ne diye sohbet edicem
İki insan arkadaş olabilir ama senin gibi gereksiz bir insanın hayatımda yeri yok boş bir insansın
Git köşede ağla lütfen yorumumu da sil
Silmem ki
dostum eleştiriye açık olmalısın kırılmana gerek yok güzellik yakışıklılık göreceli bir kavram onun tercihlerine saygı duymalısın daha kibar olabilirsin 😌
La az dürüst olun la gerçekten gelmiş burada belki kız bana yazar diye yırtıyon kendini böyle bir anlayışlı havası hepinizin iç dünyası en azından ben olduğum gibiyim sizin gibi iki yüzlü değil hele hele y. rram gelmiş tercih mercih diyor m. l 😂
kızın bana yazmasına ihtiyacım yok dostum ben eli şeyinde gezen abazalardan değilim hiç bir zaman bir kıza da burdan gizliden çıksana ya da gizliden çıkıyorum hadi dm ye gel demedim onlar cevaplarımdan beni bulup yazacağını yazıp sohbetimi bitiririm buna ihtiyacım yok ☺️☺️
Kıza kendini beğendirmeye çalışıp zorla sohbete davet ediyorsun reddedince de boş insansın muamelesini sen yapıyorsun yaptığın saygısızlık sen karşındaki insana saygı göstermeyi öğrenmedikçe zor arkadaşlık edinirsin konuşma üslubuna bak çok yazık
Herkes diyor beni eli şeyinde gezen abaza değilim senide ilgilendirmiyor benim ne yaptığım engelleyip geçersin istediğimi yaparım senide ilgilendirmez akıl verme bana
Yahu sanane sanane seni ne ilgilendiyor sen kimsin a. m.. kk
Ne burada caka satma kendini beğendirme havası kendini ne zannediyorsun 😂
özür dilerim öyleyse hem rahatsızlık vermiş olup hem de tavsiyede bulunmuş olduğum için iyi forumlar..
Sağol kardeş.
Zeki ve sadık
Güzel istemiyorsun hanı
Çirkin olmasın yeter. Güzelliğe o kadar önem vermem.
Öyle biri yok
Neden?
Canım öyle istedi