Cinsel Yaşam Hanımlar yatakta ne kadar mutlusunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Herkesin yatak hayatı farklıdır ya sizinki nasıl gidiyor?Mutlu musun? Hanımlar yatakta ne kadar mutlusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yatak hayatım yok daha…🥺 0 53 Yorumla Soran +1 yıl Yatak hayatın yoksa bireysel hayatın vardır? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da yok cinsel hayatım yok 🥺🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatımda kimse yok ki Yorumla Soran +1 yıl Birisinin olmasına gerek mi var canım elin var hayal gücün var videolar var Yorumla Soran +1 yıl Onlarda mı yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He onlar oluyo arada ama arada Yorumla Soran +1 yıl Aradaysa kötü bence kadın biraz dişil enerjisi isteği fazla olmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok aile evinde yaşıyom yakalanma korkusu var Yorumla Soran +1 yıl O zaman daha ateşli olmuyor mu heyecan adrenalin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla zaten knşyrm da ve çok etkileniyorlar ama işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ah ah gizli olmaman lazımmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden 😅 Yorumla Soran +1 yıl O zaman ateşini yükselt ve başla Yorumla Soran +1 yıl Sence neden 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Skstng yapmak için mi 😅 Yorumla Soran +1 yıl Yooo konuşurduk sextng normal falan sıkıldım zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka hiç kız yok sanki Yorumla Soran +1 yıl Ya herkesle her şey konuşuluyor mu sende he Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He benle konuşcan yani Yorumla Soran +1 yıl Heee senle konuşulacak yaniii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşulur tabi Yorumla Soran +1 yıl Onu diyorum işte keşke gizli olmasaydın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkım mı ki gizliden dekkdwdkekd Yorumla Soran +1 yıl İstersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi düşüncem Yorumla Soran +1 yıl Düşünürken bir yandan sohbet edelim mesela birtakım destekliyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet niye Yorumla Soran +1 yıl Hangi takım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl GS niye Yorumla Soran +1 yıl Sordum öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He senin Yorumla Soran +1 yıl FENERBAHÇE Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalsın o zaman dkwdkekck Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gidiyorum Yorumla Soran +1 yıl Aaaa niye ya ne oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takımlar farklı bizim kafa uyuşmaz Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun sen fanatik misin o kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Valla en sevdiğim rekabet olmalı her zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kalsın Yorumla Soran +1 yıl Peki keyfin bilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gidiyom ben aşkm🥺 Yorumla Soran +1 yıl Kendine iyi bak canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende bebeğim Yorumla Soran +1 yıl Üzdü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Bilmem enerjimiz tutmuş gibiydi sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tutmuştu evet 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Evet bence kapatmalısın gizliyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki saniyeliğine çıkayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çktm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çoook 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar güzel memnun ve mutlu olman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İvit Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç bir fb mi yoksa eşiniz mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman evlendiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 sene oluyo Yorumla Soran +1 yıl Hmm peki bir soru sana renkli mi yoksa standart mısınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Renkliii Yorumla Soran +1 yıl Böyle olmalı şanslısın umarım bu şansın daim olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizinde Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yatak hayatım yok daha…🥺
Yatak hayatın yoksa bireysel hayatın vardır?
O da yok cinsel hayatım yok 🥺🥺🥺
Neden?
Hayatımda kimse yok ki
Birisinin olmasına gerek mi var canım elin var hayal gücün var videolar var
Onlarda mı yok
He onlar oluyo arada ama arada
Aradaysa kötü bence kadın biraz dişil enerjisi isteği fazla olmalı
Yok aile evinde yaşıyom yakalanma korkusu var
O zaman daha ateşli olmuyor mu heyecan adrenalin
Fazla zaten knşyrm da ve çok etkileniyorlar ama işte
Evet
Ah ah gizli olmaman lazımmış