birini sevmeden sadece sevişmek için tek gecelik veya bir günlük ilişki yaşar mıydın?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
birini sevmeden sadece sevişmek için tek gecelik veya bir günlük ilişki yaşar mıydın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Geçmişte çok yaşadım ama tek gecelik ilişkiler bana göre değil.
HAyır yaşamam
çokkkk çokkkk çokkkk ama çok aşırı beğenirsem belki.
İllaki beğenmeden de olmaz yani
hem entelektüel hem statü hem de yakışıklılık açısından beğenmediğim insanın yüzüne bile bakmam. insanlara zaten zor katlanıyorum. hele de erkekse
Haklısın aga sana sonuna kadar katklıyorumm😊😊🌹
sağol ağa :dd
@sırdaş_adam bu kadar mal ve beyinsizce bir soru olabilir mi diye düşündürüyor insanı. Ne gerek var yahu beğenmeye falan de gerek yok. Önüne gelen maymundan bozma kim varsa birlikte oluyor. Bir kere vermiş ya herkese verir. Zihniyetine zıçtığımın dağ ayıları bir bitmediniz gittiniz a.. M... K.
sırdaş_adam beğenmeden de sevişiyor onu anlatmak istedi sanırım :dd
Beğendemen olmaz elbette demek istemiştim
Tercih edilen bir ilişki şekli son zamanlarda. Soru, zamanla uzun ilişki yaşamak ister misine dönüşecek gibi..
Yaşamıyorum cinsel iliskim yok ama yaşasaydım yaşardım ortalıkta o.. bularr çok her dakika her saat her gün bol bol s. ikecekk kız çok var
Evet yaşadım da
Nasıl yaşanabilir?
Bodrum'a tatile gitmiştim yazın orada biriyle tanıştım sohbet muhabbet derken sadece bir seferlik diye sözleşip yaptık sonrada yaşanmamış gibi davrandık güzeldi ama
Vay canına çok iyimiş devamı başkalarıyla geldimi acaba
Hayır düzenli bir ilişki yaptım artık piyasadan Çekildik AhahAhahah
Piyasalar da olsan bi tanışmak isterdim yani
Yani istersem yaparim
hayır benim için bu kadar basit değil
Hayır duygusuz yapmam
Hayır
Hayır kesinlikle
Yaşıyorum
Hayır.
Aslaa
Olabilir