Cinsel Yaşam Sevgilim popomu elledi çok tatlı yumuşak dedi beğenmiş midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sizce Sevgilim popomu elledi çok tatlı yumuşak dedi beğenmiş midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Deltanteiger Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bunu da soran lutfen hayatina son versin. Bu kadarina da oha yani. Oha yine oha... Sevgilin. Yumusak demis popona minciklayip. Ve sen bir iliski de olmana ragmen sevgilinin bunu sevip sevmedigini bilmiyorsun oyle mi? Pes. Valla da billa da pes. 0 0 Yorumla
XxEsma_47 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl begenmistir tabikide begenmese niye ellesin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Asko bu şahıs bana asla yazmıyor mesaj atmıyor eve bırakınca da yazmıyor dün gece özledim dedi sadece ve hala mesajıma bakmadı sence beni kullanıyor mu Yorumla XxEsma_47 +1 yıl asla yazmiyosa kullaniyodur kesin dikkatli ol Yorumla Soran +1 yıl Hiç bi şekilde yazmıyo ara sıra yavrum yazıyor kayboluyor ortadan numaramı bile almadı Yorumla XxEsma_47 +1 yıl yazmiyosa ayril direk böyle biriyle iliskini daha fazla sürdürme kayboluyosa eger o zaman bi isler ceviriyodur Yorumla Soran +1 yıl Of lanet olsun seviyorum ama ayrılmak zorundayım böyle sonu yok çünkü asla yazmıyor şaka gibi Yorumla
GlnrByrr Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Beğense ne olacak beğenmese ne olacak popo popodur 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤪 Yorumla GlnrByrr +1 yıl 😂😂 Yorumla
Özkan2433 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Kontrol etti de nasıl etti bilerek mi yanlışlıkla mi oldu bu 0 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yakında doya doya s*ker. Beğenmese s*ker mi? 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hissetmeleri lazım doğru sonuç için. Bir tane gönüllü seç. Yorumuna seni seçtim pikacu yaz 😂 0 0 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Yorum yapmam için Valla görmem lazım banane sevgilimden🤣 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kalite kontrol yapmış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geçti sanırım😂 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Beğenir ya benim ex in de sert küçüktü 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Begenmiski tatlı demis 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. üstünde kıyafet varmıydı çıplakmıydın 0 0 Yorumla
Çılgınmete31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bengemis sıktımı peki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet sıktı Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Ooo bende çok etkileyicisin ozaman. Dik ve dolgunmu Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Ahh ahh kucağına oturdunmu Yorumla Soran +1 yıl Nooo Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl begenmis askim 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağol sister 😻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederimm Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Beğenmiş ki söylemiş 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Beğenmiş 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hosuna gitmiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beğenmiş 0 21 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece o kadar mı bir şey yaşamadıniz mı hiç başka Yorumla Soran +1 yıl Parmak attı bide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladım Yorumla Soran +1 yıl Niye parmak attı sence garip geldi bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canı istemiştir o an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hâlâ berabersin dimi bu arada sevgilinle Yorumla Soran +1 yıl Beraberiz miyiz hala bilmiyorum açıkçası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrılmayı mı düşünüyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden peki Yorumla Soran +1 yıl Ben düşünmüyorum bana ilgi göstermiyor mesaj atmıyor aramıyor konuşmuyoruz gün içinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman ayrıl gitsin ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninle ilgilenmeyen sana ilgi sevgi göstermeyen birini napcan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıksam gelir mısın ozl konuşalım rahatça Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla Soran +1 yıl Burdayım Yorumla Soran +1 yıl Ben çıkamam sen çıkar mya sne h Yorumla Soran +1 yıl Özele bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerdesin ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereye gittin ya noldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar yazıyorum yoksun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bunu da soran lutfen hayatina son versin.
Bu kadarina da oha yani. Oha yine oha...
Sevgilin. Yumusak demis popona minciklayip. Ve sen bir iliski de olmana ragmen sevgilinin bunu sevip sevmedigini bilmiyorsun oyle mi?
Pes. Valla da billa da pes.
begenmistir tabikide begenmese niye ellesin
Asko bu şahıs bana asla yazmıyor mesaj atmıyor eve bırakınca da yazmıyor dün gece özledim dedi sadece ve hala mesajıma bakmadı sence beni kullanıyor mu
asla yazmiyosa kullaniyodur kesin dikkatli ol
Hiç bi şekilde yazmıyo ara sıra yavrum yazıyor kayboluyor ortadan numaramı bile almadı
yazmiyosa ayril direk böyle biriyle iliskini daha fazla sürdürme kayboluyosa eger o zaman bi isler ceviriyodur
Of lanet olsun seviyorum ama ayrılmak zorundayım böyle sonu yok çünkü asla yazmıyor şaka gibi
Beğense ne olacak beğenmese ne olacak popo popodur 😂
🤪
😂😂
Kontrol etti de nasıl etti bilerek mi yanlışlıkla mi oldu bu
Yakında doya doya s*ker. Beğenmese s*ker mi?
Hissetmeleri lazım doğru sonuç için. Bir tane gönüllü seç. Yorumuna seni seçtim pikacu yaz 😂
Hadi yumuşağı anladık ta tatlı nasıl oluyo tadina mi baktı
Yorum yapmam için Valla görmem lazım banane sevgilimden🤣
Kalite kontrol yapmış
Geçti sanırım😂
Beğenir ya benim ex in de sert küçüktü
Cikmeden anlaşılmaz o
Begenmiski tatlı demis
üstünde kıyafet varmıydı çıplakmıydın
Beğenmese ellemezdi heralde
Begenmistir ki demistir
Allah'ın Ergeni
Bengemis sıktımı peki
Evet sıktı
Ooo bende çok etkileyicisin ozaman. Dik ve dolgunmu
Yes
Ahh ahh kucağına oturdunmu
Nooo
begenmis askim
Sağol sister 😻
rica ederimm
Beğenmiş ki söylemiş
Beğenmiş
Şanslıymıış
Çok beğenmiş
Hosuna gitmiş
Ölmediyse beğenmedi
Evet dolgun demek
Evet beğenmiş
Beğenmiştir
Beğenmiş
Sadece o kadar mı bir şey yaşamadıniz mı hiç başka
Parmak attı bide
Hmm anladım
Niye parmak attı sence garip geldi bana
Canı istemiştir o an
Hâlâ berabersin dimi bu arada sevgilinle
Beraberiz miyiz hala bilmiyorum açıkçası
Nasıl yani anlamadım
Ayrılmayı mı düşünüyorsun
Neden peki
Ben düşünmüyorum bana ilgi göstermiyor mesaj atmıyor aramıyor konuşmuyoruz gün içinde
O zaman ayrıl gitsin ya
Seninle ilgilenmeyen sana ilgi sevgi göstermeyen birini napcan
Gizliden çıksam gelir mısın ozl konuşalım rahatça
Orada mısın
Burdayım
Ben çıkamam sen çıkar mya sne h
Özele bak
Nerdesin ya
Nereye gittin ya noldu
O kadar yazıyorum yoksun
Tabii la
Şakamisiniz yaa