Bakireyim ama istekli bir kadınım fazlasıyla
erkeklere genelde bakire olduğumu söylemiyorum ama söylesem ne düşünürler bilmiyorum. Sizce bu güzel mi kötü mü
Bakireyim ama istekli bir kadınım fazlasıyla
erkeklere genelde bakire olduğumu söylemiyorum ama söylesem ne düşünürler bilmiyorum. Sizce bu güzel mi kötü mü
Yani buna güzel dese bir erkek. Çıkıp biri diyecek ki vaaay demek senin için bu kadar önemli. Fark etmez dese bir erkek. Başka biri çıkıp diyecek bu ne genişlik bla bla bla...
Sonuç olarak cinsellik yaşayıp yaşamak tamamen kişinin kendi tercihi. Sizi bunu yaşamak ve ya yaşamamak ile yargılayan insanları zaten hayatınıza almamalısınız. Bakir veya bakire olmanız hoşuna gitsin ya da gitmesin. Bu konu yüzünden yarıgılayan insanlar ile birliktelik sağlıklı yürümez.
Sizi SİZ olduğunuz için olduğunuz gibi kabul edebilecek kapasitede ve donanımda insanlar ile yol yürüyün hayat yaşayın sosyalleşin ve ya sevişin ye da sevişmeyin her ne ise işte :D
İyi tabikide yaa, başkalarının azgınlık fuhş maceralarınındinleyerek namusu yok etmişsiniz. Bakir olmamak popüler olmuş. Toplumlar böyle yozlaşıyor. Sonra neden aile kavramı kalmadı, boşanmalsr neden arttı, çocuklar neden sorunlu, neden şiddet var. Benzeri sprunlardan dolayı bu sıkıntılar artıyor işte
güzel ya da değil diyemem ki.. bu bir tercihtir.. saygı duymak gerek.. ayrıca bekaretine dokunmadan oral ziyafetin tadı da bir başka kesinlikle.. gün boyu sıkılmadan yapabilirim.. lezzetli bir haz bence
o erkeğin bakış açısına bağlı... bazısı bu zmn kdr olmamasını garip bulabilir kimi de hoşuna gider ve ilk olmak isteyebilir.. tabi öyle bir imkan varsa yoksa uzaklaşır
Cevap
34Cevap
erkeğe göre değişir o
Benim için güzel bende bakirim bakir olup ilkleri yaşayacağım bir kadın arıyorum yıllardır
Çok normal bir durum takma. Elbet ilişki yaşamak ister
Bakire kızlarla sevişmek başka oluyor sevisiyon surtuyon karşılıklı oral falan harika
Bakire olman güzel tabi hiç sevistinmi oral falan yaptinmi
Ben de 28 yaşında bir erkeğim aynı soru benim de aklımı kurcalıyor.
Ben kendi bakış açıkla cevap vereyim bence bu güzel. Ve beraber olmak istenir. İlk olmak güzel hissettirir
Biri gelip 26 yaşımdayım hâlâ bakireyim dese bana ne lan manyak karı derim, ne hissetcem
Bende bakirim. Yaş aynı. Meslek astsu.. Tanışmak istersen.
Keşke senin gibi birini bulsam böyle demen bile etkiliyor beni
bodern bir erkek icin cok kötüdür iste demekki seni kimse istemedi
Bence çekici bi durum bende bastiramiyorum istegimi
Harikasın ya umarım böyle birini bulurum
Bence bunu önemseyen biriyle olma
Gec kalmis dehilsin hissinle alakali
Bakire arıyoruz da bulamıyoruz. Tc numaranı ver de evlilik işlemlerine başlayalım
Güzel bir şey seni basımın tacı yapardım kötü olur mu tabi birlikte olurum seninle
Düşün 28 yaşındayım tanışalım derim şimdi
Senin gibi kaldımı der evlenmek ister
Güzel tabiki de ben isterdim sahsen
Olur evlenince yaparsin
Bende oyleyim ne var ki
Niçin yapmadın zinami diye
Bakire olman iyi bir şey
Seni daha çok arzular sonuçda ilkin olacak 😀😀
Yapamaya niyet mi ettin evlenmeden hemde
Ne bekliuin
Bence güzel
Arka kapıda bakiremi ya da agzin
Güzel bence
Peki niçin ellerini tutturup da tek beden olmadın?
Gizli olunca yorum yapamadım
Daha güzel ne olabilir ki
İyi bisry kötü değil
Kapalı mısın
Bence güzel
Evlen
Olurum
Niye istemesin ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?