Bu kişi benim telefonumun içine giriyor benimle ilgili bildiği çok fazla şey var. Bunu neden yaptı bilmiyorum. Bildiği şeylerden dolayı beni kullandı aldattı defalarca kez. Telefonumun içine girdiği yetmezmiş gibi birde aldattığı kişilere gösterdi. O kişiler bile bana küfür hakaret etti. Bana 1 TL harcamadı. Telefonumun ekranını kırdım onun yüzünden buna rağmen parasını ödemesi gerekirken ödemedi. Bana küfür eden insanla hala takipleşiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum... Cinsel ilişkiye girdiğimiz halde sadece dertleştik dedi bana küfür eden dolandıran biriyle görüşebilmek için.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHimm bu adam seni tabiki kullaniyor ama dahada kötüsü var sen bu haksızlıklara koruyup kullanmadığı gibi hiç değer vermiyor aldatması ve sana verdiği zararlara bakarsak düşmanın olsa sana bukadar kötü olamaz sen hala bununla görüşüp bı ilskinde varsa kusurabakma ama suç senin derim
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız düşmandan beter kötülükler yaşattı bana tek sevdiğim insandı bide bunları yaparken...
- +1 yıl
Demekki senin sevginede sanada layık biri degilmiz çöpe atmasını bilicen copleri
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba geçmiş olsun üzücü karakter yoksunu bir adam ile karşı karşıya kalmışsin daha detaylı konuşmak istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
01 Yorumla
Soran+1 yılTelefonumun içine giriyor beni dinleyebiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
Sorunların var. Onu sil hayatındsn. Sorun çıkarırsa savcıya gidecrğini söyle. Ciddi bir suç ve affı yok hukukta
02 Yorumla
Soran+1 yılOnunla ilgili ne düşündüğümü bilmiyorum çok tuhaf bir durum çünkü bu.
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılbak sana tavsiyem adam seni iyi s1k1yosa umursama. görüşmeye devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılher şey cinsellik değil ben beni kaybettikten sonra hiç birşeyin kıymeti yok
- +1 yıl
kaybedeceğin bir şey yok ki. resmen hayattan zevk almayı bilmiyosun
+1 yılBu kadar sana zarae veren kişiyle işin ne? Uzaklaş.
08 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok zarar verdi... Bana o kadın için defalarca hakaret etti bağırdı... O zaman iyice emin oldum. Beni kullanıyor
- +1 yıl
Çok zekisin, fark etmende büyük beceri.
Soran+1 yılYaşadıklarımı yaşamadan neyin içinde olduğumu nasıl bir ruj halinde olduğumu anlayamazsın
- +1 yıl
İnsan tartar, ölçer, biçer ve öyle hareket eder. Yaşın kaç? Biran önce uzaklaş. Mutsuz edenden uzak kal
Soran+1 yılTelefonumun içine giriliyor tamamen ele geçirilmiş gibiyim...
- +1 yıl
Uzaktan mı giriyor? Casus programı yklemiştir. Kaldır
Soran+1 yılEvet uzaktan ama hangi program onu bilmiyorum...
- +1 yıl
Telefoncuya götür ya da fabrika ayarlarına geri dön
Bunu biliyorsun ve kullanılmaya devam ediyorsun suç sende
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok ama çok pişman olacak.
+1 yılKullanıyor kesinlikle
15 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydan beri bana küfür eden kişiyi silmedi
- +1 yıl
Değer vermediği için
Soran+1 yılSen ondan bahsettiğin için silmiyorum diye beni kekliyor... Barışma sinyalleri veriyor birde ona... Çok rezil durumlara düştüm.
- +1 yıl
Allahim ya bahaneye bak😂
O kim peki eski sevgilisi falan mı? Neden sana küfür etti
Soran+1 yılEvet bahane... Biliyorum... Eski sevgilisi evet benimle sevgili olduğunu bildiği halde sevgili oldu birde üstüne alay ettiler benimle...
Kullanıyor bence seni eline almıslık hissii
046 Yorumla
Soran+1 yılBen kimsenin elinde değilim istediğim ve izin verdiğim sürece hayatımda var olabilir bir kişi
Soran+1 yılBana küfür eden dolandıran birini hala merak edebiliyor onunla görüşmek isteyebiliyorsa listesinde tutabiliyorsa yakınken bile uzaktayımdır o asla affedilecek bir şey değil
Soran+1 yılBeni çok ama çok düşük bir insan yüzünden kaybedecek ne acı
Soran+1 yılBu hissi yaşattım ona aldatmadim ama aldatmış gibi hissettirdim ne kadar berbat bir his olduğunu hissetsin istedim
Soran+1 yılEvet öyle bir karakterde değilim açıkçası... Erkeklere hiç yüz vermem duygusal olarak. Ama dediğim gibi onu sevdim beni rezil rüsva etti... Kiminle olmak istiyorsa olsun ben artık sadece iyileşmek istiyorum... Kendimi toparlayıp hayatıma kaldığı yerden devam edicem
Soran+1 yılHayır... Ben ona yıllarca platonik hisler besledim. Onunla görüşmeye başladık ve onun bana olan düşmanca davranışları tavırları beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı
Soran+1 yılPlatonik hisler beslediğim zaman herhangi bir kötülük görmedim
Soran+1 yılAllah rızası için sevdim herhangi bir nedeni yoktu
Soran+1 yılİrade herşeyin üzerindedir... Herkesin seçeneği var. Ki benim peşimde tonlarca insan varken bile onu sevdiğimi söyledim gösterdim
Soran+1 yılEn önemlisi bir insanın yanında iken kendini huzurlu hissetmek ona güvenmek
Soran+1 yılşu an ne hissettiğimi bende bilmiyorum. Adi değilim aksine çok mücadeleci ve pes etmeyen sevdiklerini terketmeyen biriyim ama bana düşmanlık yapan biriyle birlikte olmam asla.
- +1 yıl
Benimkide öyle diyordu ruhuma iyi geliyorsun diyordu inanmassın ama diyim 7/24 telefon acıktı messegearda sesli kulaklıkta her anında her yerde uyurken ekran hep acıktı kamera beraber uyanıp beraber kalkıyorduk sonuc noldu en sonunda aldattı hemde kulaklıktayken neyse boş ver uzun hikaye nefretim döndü haa aklımda ruhumda bir yerlerde gömüldü acılar paylasımlar dert orraklıgı masum kaldı yaşananlar annesi öldü yılarken dahi kulaklıktaydım her an her zaman
Soran+1 yılBenim onun benimle ilgili içinde masum herhangi bir hissi olacağına dair inancım kalmadı bu kadar kötülük yapan biri kin ve nefret doludur
Soran+1 yılEvli olsaydık boşanırdım on çocuğum olmuş olsaydı bile
Soran+1 yılBaşak burcuyum Venüsüm aslan balık etkim de var duygusallık ordan geliyor
Soran+1 yılZaten duygularım birtek ona vardı normalde duygusallık yoktu başak burcu mantık burcudur inatçılık var bende birde hirslandim o kötülük yaptıkça
Soran+1 yılBaksın kime bakıyorsa ben kötülük gördüm zaten umudum kalmadı ondan...
Soran+1 yılKullanılmayı ümit verip yarı yolda bırakılmayı hakkımda konuşmasını sevgilileriyle birlik olup benimle alay etmesini telefonuma sokmasını bana bağırmasını hakaret ettirmesini yediremedim kendime
Soran+1 yılEvet mantıkla hareket eden biri duygularla tanıştı rezil rüsva ettiler hep birlikte
+1 yılSeni kullanıyor salla bu adamı harbi bul
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum erkek görmeyi... Duygusal olarak çok yıpratıcı şeyler yaşadım... şu an boşluktayım
- +1 yıl
Anladım dertleşmek istersen dinlerim iyi bilirim o süreci
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHala şüphe mi duyuyorsun sadece
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır eminim... Sevse hiçbirini yapmazdı...
+1 yılAbicim kafa yokmu hala muhattap halindesin?
01 Yorumla
Soran+1 yılKafa var ne yaptığımı bende bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen haketmissin seni kullandığını üzdüğünü bile bile izin vermişsin sonrada ağlama
01 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermedim bende çok şey yaptım kendimi savundum ben buna rağmen yinede kendimi affedemiyorum
Geçmiş olsun karışık mevzu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Vasaksmiss karakter yoksunu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVe sen hâla bununla birlikte misin
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kötü biri mi
Cevap sahibi+1 yılDaha ne olsun. Bildiğin seni kullanıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok knk çok seviyor ondan hepsi
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim yaşımda biriyle senin yaşında birinin duyguları aynı olamaz insan karşısındakine konduramaz bazı şeyleri...
Cevap sahibi+1 yılBazen konduramamazlık olurda ama yani yazdıklarına bakarsak aşktan ölüp bitmek lazım böyle b*ktan biri için
Soran+1 yılUzun yıllar boyunca platonik hisler beslediğim biriydi aşkından ölüp bittiğim biriydi ama çok kötülük yaşattı
Cevap sahibi+1 yılVe hala birliktemisiniz
Soran+1 yılşu an ona o kadar kırgınım ki. Birlikte olup olmamak önemli değil ben ona yakınken bile uzaktayım şu an.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanıyor canım acil olarak uzaklaş
01 Yorumla
Soran+1 yılTelefonum için ne yapabilirim ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo knk seviyor seni
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni kullandığını düşünüyorum insan bildiği birşeyi bile bazen konduramaz karşısındakine. Onay almak ister.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKullanmış baya
08 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum... Anladım onu benim sevgim ona yetmediği zaman...
- +1 yıl
Sevgi herşeyi çözmez
Soran+1 yılBunu da anladım olmayınca olmuyor
- +1 yıl
Geç akıllanmak kötü olmuş ama en azından ders çıkarmayı bilmen güzel
Soran+1 yılOnu gerçekten gerçek bir hisle sevmiştim kötülüklerini bana beni dolandıran kadınla görüşmek için itiraf etti o zaman içimde bir şeyler koptu...
- +1 yıl
O nefretle unutma hissi o kişiyi silme konusunda çok iyi ama senden de bazı duyguları beraberinde götürüyor nereden biliyorsun diye sorma
Soran+1 yılİlk defa kötülük yaşamıyorum... Bazı duygular götürülmüş olsa dahi zaman içerisinde yerine gelebilir... Yaprak döktük sadece...
- +1 yıl
Bende öyle olmuyor ama
Uyanık olun
01 Yorumla
Soran+1 yılKullanıyor beni değil mi
+1 yılNasıl kullandı seni
02 Yorumla
Soran+1 yılDuygularımla oynadı
- +1 yıl
Bedenini kullanmadiysa sorun yok
Ne insanlar var
00 Yorumla