Cinsel Yaşam En son ne zaman cinsellik yaşadınız? goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Güncelll Güncellemeler+1 yıl Güncel En son ne zaman cinsellik yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. hiç yaşamadım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1 ay olacak ama çok pişman oldum umduğum gibi geçmedi 1 7 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Neden kiminle yaptınkiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Otobuste beni görüp sosyal medya hesabimi bulup bana yazan biriyle Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ohaaa hangi şehir. İyi cesaret Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçücuk bir yerde yasadigimiz icin bulabilmiş zaten boş ver ne yapacan hangi sehir oldugunu Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yahu küçük şehirde riskli de şaşırttı kadın. Evliyse başına bela alırsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yav ne evlisi evli falan değil uzatma tamam da 😄 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl 👍👍👍 Yorumla
ArsızÜniversiteli Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bu gece 4 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmmm sıcağı sıcağına:)) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 2 hafta once 3 2 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Elinle mi gizemli kadın Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Pardon eşimle mi diyecektim🤦♂️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tahmin et bakalım ne zaman 0 169 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Dün gece miiiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çarşamba günü Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Gececisinnnn şaşırttın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaşırma arada takılıyorum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Gel gel özlettin kendiniiii Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Keyfin nasıl neler yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiyim sen neler yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görüşmeyeli sen cinsellik yaşadın mı Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl İyim yaaa pek buralarda değildim senin dönüşünü bekliyordum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Kaça kadar burdasın güzelimmmm Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yok yaaaa benim durumları biliyorsun🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2.30 da yatarım Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Biriyle birlikte olmaya ihtiyaç var bu aralar modum fenaaa🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyorum sana yardımcı olmak lazım şey yani evlendirmek lazım diye 😀 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bul kendin gibi birisiniiii senin gibi ateşli birisi lazın😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim nerem ateşli ya buz kesmişim ben Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nasıl yaaa konuşmalarımız hiç öyle enerji vermiyor amaaa😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa öyle mi dersin 🔥 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Tek misin bugün Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Fena bir enerjin varrrr😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen sanaldan reel tanışmayı sevmiyorsun ancak seninle bi kahvr içmek inanılmaz olurduuu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnanılmaz kısmını biraz daha anlatır mısın Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Muhabbetimiz sarıyor keyifli eğlenceli vakit geçirirdik bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir yere kadar çok ileriye gidemezdik Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nereye kadar giderdikkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece kahve o kadar Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Zaten öyle yapardık gerisi sadece hayalde kalırdı zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki senin için benim öyle hayalim yok Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ben kendi hayalimden bahsettim canım. Sen tabi böyle bir şey hayal etmeyebilirsinn Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ben sadece kendi hayalimden bahsettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen evde misin Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Evdeyim sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evdeyim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Neden sordun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen gece dışardayım diyordun o aklıma geldi Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Geç geldim ama bir kaç saat oldu Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bayramda İstanbul'da mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nerdesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muğla Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Woooow sezonu erken açtın. Havuz ve denizde bikini mi mayo mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatile gitmiyoruz akraba ziyareti eğer tatile gitseydim bikini, mayokini giyerdim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Woooow bence kadınlara yakışıyor Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bayramı bayram gibi geçiriyorsun. İlk erkek tarafı mı? Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Boyun nasıl? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek tarafı Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Mayokini giyiyorsan güzel fiziğin var demektir😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy 1,67 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Saç rengin neee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siyah Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Şey bikinide iddialı duruyor mu dikkat çekici mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem onu görenlere sormak lazım 😄 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahahah ölçülerin neeee göremeyeceğiz maaşeseffff Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 86 63 82 uslu bir çocuk olursan belki sen de bir gün şirinleri görebilirsin 😃🔥 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Umutlandırma beni ama var mı böyle bir ihtimal😄🫣 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Baya bayaaaa iyiiiiii wuuuuu😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çoğu kızda olan vücut Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Haydaaaa neden öyle deyip umutlandırıyorsun amaaa çok ayıp😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umut vermiyorum sen uslu bir çocuk değilsin 😃😃 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yaaa ben senin görebileceğin en uslu çocuğummm😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben eşimden uslusunu hiç görmedim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen uslu erkek mi seviyorsun sessiz sakin😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Tam beni tarif ediyorsun ancak nedense burada hep yanlış tanınıyorum😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başkaları da mı yanlış tanıyor Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl burada bazen senin gibi yorumlar alıyorum. Senin kadar uzun ve sürekli sohbet ettiğim kimse olmadı ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başkaları da öyle söylüyorsa var bir şey demek ki çapkın çocuk 😀😀 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bu çapkın çocuk seni yesinnnn güzeller güzeliii😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben uyuyacağım iyi geceler sana Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yaaaa birden gidiyorsun kızdırdım mı seniiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır 2.30 da gideceğim demiştim ya Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Unuttun diye sevinmiştim iyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bir gün seninle sabaha kadar sohbet edelim yaaa Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Selammmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akşam yazmışsın uyumuşum sabah gördüm yazamadım Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bu gece girer misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok geç saatte ve uzun süreli giremem Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Kaça kadar olabilirsin dışardayım ben sana yazarım güzelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 11 e kadar Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Tamamdır erken geçersem yazarım sana Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Selam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Selamlar Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nasılsınnnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiyim sen nasılsın Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bende iyiyim oruç muydun bugün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değildim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Napıyorsun şu an tam şuan😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen peki Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Oruçtum dışarıda iftardaydım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl TV izliyorum benim herif 😀😀 spor haberi izliyor olay çıkmış kaos benim de ilgimi çekti Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahhhha ilgi çekici bir kaos varrrr Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Senin neden erken yatağa çekileceğin belli oldu😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neymiş bakalım o 🙈 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahhhha ateşli bir gece geçecek bugün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin evimde gözün kulağın var galiba 😃 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahhha doğru bildim değil mi seni tanıdım artık😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne yapacaksın bu gece Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ben sakinim yaaa biraz kitap okurum bir şeyler izlerim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Gönül başka şeyler ister deeeee🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne okuyorsun ve başka ne istiyorsun Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Kekeme Çocuklar Korosu Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Senin bu gece yapacağın aktivite gayet güzel olurdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen başka aktiviteler yaparsın 👍 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ne yapayım meselaaaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şınav çek 😃 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahahah şınav mıııı neden yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Misyoner pozisyonu simülasyonu 🙈 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ayıp ama yaaaa nispet mi yapıyorsun😄 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Şınav çekerken seni hayal edeyim bari bana bu güzel fikri verdiğin için😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Edersen et banane 😃 hayalinde yaşa 😘☺️ Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Niye kızıyorsun yaaaa😘😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızmadım ki hayal et dedim ☺️ Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl O öpücüğü de görmedim değil😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi benim çok uykum geldi 😴 sıcacık yatağıma girmem lazım Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yaaaa kaç hemennnn Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Başlıyor mu sevişmeee😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az sonra film başlıyor gitmem lazım sana iyi geceler Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Keyifli filmler iyi performans bekliyorum senden😎 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl İyi geceler baby Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bugün yeterince enerji depoladım 😀 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ne yaptın da bu kadar enerjiii mesir macunu mu😄😄 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Heyoooo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyoyo Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Naber güzeller güzelii gece burada mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçen seferki kadar duramam 00:00 a kadar kalabilirim sonra arabam bal kabağına dönüşecek 😀 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Selammmm Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Balkabağına dönüşmeden yetiştim😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hoş geldin Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hoşbulduk güzelim nasılsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiyim sen nasılsın bugün Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl İyiyim yaa tatil olmanın tadını çıkarıyorum. Döndün mü? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bugün döndüm Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nasıl yol yorgunusundur şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet dinleniyorum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nasıl geçti bayramın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel geçti bol bol harçlık topladım 😁😁😁 senin nasıldı Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ciddi misin hala veriyorlar mı? Genelde Ankaradaydım dinlendim bol bol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Espiri yaptım 😀 verseler hayır demem 😄 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahaha bazı yerlerde geline verilir aslında Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yaramazlık yaptın mı orada bakayım😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Misafirlikte iken usluyum orada yaramazlık yapsam duyarlar 🙉 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bazıları özellikle sever misafirlikte böyle şeyleri. Çok ses çıkarmazdın😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gereksiz aksiyon evimde yaparım ben yaramazlık yoksa sen misafirlikte sevenlerden misin Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ben severim açıkçası heyecanlı oluyor yakalanma korkusuyla😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya duyulursa ne yaparsın Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yolculultan sonra insanın kendini yatağına attığı o ilk an bambaşka bir şey yaaa Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ağzını kapatıp sesin duyulmasını engelleyeceksin🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O öyle kolay değil ev sessizse duyarlar Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Riskli girilmez o işe diyorsun baklısın gereksiz maceraya gerek yok laf olur Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Denize girdin mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 gün gittim sadece Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Aaaa çok kısaymış yahu inşallah uçakladır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uçak mı Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nereye gittin sen bayramda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muğla'ya gittim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Uçağa şaşırınca yanlış mı hatırlıyorum dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru hatırlamışsın arabayla gittik Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ben daha önce hiç gitmedim bakalım bu tatili oraya ayarladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de denize uçakla diye anladım kafam uçmuş Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hshaha yerim seni yaa yorgunsun karıştırdım kafanı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz karışmış 😃 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahaha sen uyuu tuttum tabi seni burada yorgun yorgun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın ben uyumaya gideyim artık iyi geceler Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yeni sorudan devam edelim yine yorum kotası doldu burada iyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sen soru linkini bırak ben yazarım yalnız bu akşam değil uyuyacağım Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl En son ne zaman hayatınızda birisi oldu? ↗ Yorumla
saner1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl 2 gün önce 1 7 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl En yakın zmaanlı cevap Yorumla saner1905 +1 yıl Cumartesi bir daha yapicam 😃 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahaha sevgilin mi Yorumla saner1905 +1 yıl 7 senedir birlikteyiz Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Artık evlilik gerekir daaa Yorumla saner1905 +1 yıl Evlilik düşünmüyoruz böylesi daha iyi 😃 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hayırlısı ne diyeyim Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siftah yok henuz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hiç yaşamadım
1 ay olacak ama çok pişman oldum umduğum gibi geçmedi
Neden kiminle yaptınkiii
Otobuste beni görüp sosyal medya hesabimi bulup bana yazan biriyle
Ohaaa hangi şehir. İyi cesaret
Küçücuk bir yerde yasadigimiz icin bulabilmiş zaten boş ver ne yapacan hangi sehir oldugunu
Yahu küçük şehirde riskli de şaşırttı kadın. Evliyse başına bela alırsın
Yav ne evlisi evli falan değil uzatma tamam da 😄
👍👍👍
bu gece
Hımmmm sıcağı sıcağına:))
2 hafta once
Elinle mi gizemli kadın
Pardon eşimle mi diyecektim🤦♂️
Tahmin et bakalım ne zaman
Dün gece miiiii
Çarşamba günü
Gececisinnnn şaşırttın
Şaşırma arada takılıyorum
Gel gel özlettin kendiniiii
Keyfin nasıl neler yaptın
İyiyim sen neler yaptın
Görüşmeyeli sen cinsellik yaşadın mı
İyim yaaa pek buralarda değildim senin dönüşünü bekliyordum
Kaça kadar burdasın güzelimmmm
Yok yaaaa benim durumları biliyorsun🙈
2.30 da yatarım
Biriyle birlikte olmaya ihtiyaç var bu aralar modum fenaaa🙈
Diyorum sana yardımcı olmak lazım şey yani evlendirmek lazım diye 😀
Bul kendin gibi birisiniiii senin gibi ateşli birisi lazın😄
Benim nerem ateşli ya buz kesmişim ben
Nasıl yaaa konuşmalarımız hiç öyle enerji vermiyor amaaa😄
Aaa öyle mi dersin 🔥
Tek misin bugün
Fena bir enerjin varrrr😎
Tekim
Sen sanaldan reel tanışmayı sevmiyorsun ancak seninle bi kahvr içmek inanılmaz olurduuu
İnanılmaz kısmını biraz daha anlatır mısın
Muhabbetimiz sarıyor keyifli eğlenceli vakit geçirirdik bence
Bir yere kadar çok ileriye gidemezdik
Nereye kadar giderdikkk
Sadece kahve o kadar
Zaten öyle yapardık gerisi sadece hayalde kalırdı zaten
Belki senin için benim öyle hayalim yok
Ben kendi hayalimden bahsettim canım. Sen tabi böyle bir şey hayal etmeyebilirsinn
Ben sadece kendi hayalimden bahsettim
Sen evde misin
Evdeyim sen?
Evdeyim
Neden sordun
Bazen gece dışardayım diyordun o aklıma geldi
Geç geldim ama bir kaç saat oldu
Bayramda İstanbul'da mısın
Değilim
Nerdesin
Muğla
Woooow sezonu erken açtın. Havuz ve denizde bikini mi mayo mu?
Tatile gitmiyoruz akraba ziyareti eğer tatile gitseydim bikini, mayokini giyerdim
Woooow bence kadınlara yakışıyor
Bayramı bayram gibi geçiriyorsun. İlk erkek tarafı mı?
Boyun nasıl?
Erkek tarafı
Mayokini giyiyorsan güzel fiziğin var demektir😎
Boy 1,67
Saç rengin neee
Siyah
Şey bikinide iddialı duruyor mu dikkat çekici mi?
Bilmem onu görenlere sormak lazım 😄
Hahahah ölçülerin neeee göremeyeceğiz maaşeseffff
86 63 82 uslu bir çocuk olursan belki sen de bir gün şirinleri görebilirsin 😃🔥
Umutlandırma beni ama var mı böyle bir ihtimal😄🫣
Baya bayaaaa iyiiiiii wuuuuu😎
Yok 😃
Çoğu kızda olan vücut
Haydaaaa neden öyle deyip umutlandırıyorsun amaaa çok ayıp😄
Umut vermiyorum sen uslu bir çocuk değilsin 😃😃
Yaaa ben senin görebileceğin en uslu çocuğummm😄
Ben eşimden uslusunu hiç görmedim
Sen uslu erkek mi seviyorsun sessiz sakin😄
Evet
Tam beni tarif ediyorsun ancak nedense burada hep yanlış tanınıyorum😅
Başkaları da mı yanlış tanıyor
burada bazen senin gibi yorumlar alıyorum. Senin kadar uzun ve sürekli sohbet ettiğim kimse olmadı ama
Başkaları da öyle söylüyorsa var bir şey demek ki çapkın çocuk 😀😀
Bu çapkın çocuk seni yesinnnn güzeller güzeliii😄
Ben uyuyacağım iyi geceler sana
Yaaaa birden gidiyorsun kızdırdım mı seniiii
Hayır 2.30 da gideceğim demiştim ya
Unuttun diye sevinmiştim iyi geceler
İyi geceler
Bir gün seninle sabaha kadar sohbet edelim yaaa
Selammmmm
Akşam yazmışsın uyumuşum sabah gördüm yazamadım
Bu gece girer misin
Çok geç saatte ve uzun süreli giremem
Kaça kadar olabilirsin dışardayım ben sana yazarım güzelim
11 e kadar
Tamamdır erken geçersem yazarım sana
Selam
Selamlar
Nasılsınnnn
İyiyim sen nasılsın
Bende iyiyim oruç muydun bugün
Değildim
Napıyorsun şu an tam şuan😄
Sen peki
Oruçtum dışarıda iftardaydım
TV izliyorum benim herif 😀😀 spor haberi izliyor olay çıkmış kaos benim de ilgimi çekti
Hahhhha ilgi çekici bir kaos varrrr
Senin neden erken yatağa çekileceğin belli oldu😄
Neymiş bakalım o 🙈
Hahhhha ateşli bir gece geçecek bugün
Senin evimde gözün kulağın var galiba 😃
Hahhha doğru bildim değil mi seni tanıdım artık😄
Sen ne yapacaksın bu gece
Ben sakinim yaaa biraz kitap okurum bir şeyler izlerim
Gönül başka şeyler ister deeeee🙈
Ne okuyorsun ve başka ne istiyorsun
Kekeme Çocuklar Korosu
Senin bu gece yapacağın aktivite gayet güzel olurdu
Sen başka aktiviteler yaparsın 👍
Ne yapayım meselaaaaa
Şınav çek 😃
Hahahah şınav mıııı neden yaaa
Misyoner pozisyonu simülasyonu 🙈
Ayıp ama yaaaa nispet mi yapıyorsun😄
Şınav çekerken seni hayal edeyim bari bana bu güzel fikri verdiğin için😄😄
Edersen et banane 😃 hayalinde yaşa 😘☺️
Niye kızıyorsun yaaaa😘😘
Kızmadım ki hayal et dedim ☺️
O öpücüğü de görmedim değil😄
Hadi benim çok uykum geldi 😴 sıcacık yatağıma girmem lazım
Yaaaa kaç hemennnn
Başlıyor mu sevişmeee😄
Az sonra film başlıyor gitmem lazım sana iyi geceler
Keyifli filmler iyi performans bekliyorum senden😎
İyi geceler baby
Bugün yeterince enerji depoladım 😀
Ne yaptın da bu kadar enerjiii mesir macunu mu😄😄
Heyoooo
Heyoyo
Naber güzeller güzelii gece burada mısın?
Geçen seferki kadar duramam 00:00 a kadar kalabilirim sonra arabam bal kabağına dönüşecek 😀
Selammmm
Balkabağına dönüşmeden yetiştim😄
hoş geldin
Hoşbulduk güzelim nasılsın
İyiyim sen nasılsın bugün
İyiyim yaa tatil olmanın tadını çıkarıyorum. Döndün mü?
Bugün döndüm
Nasıl yol yorgunusundur şimdi
Evet dinleniyorum
Nasıl geçti bayramın
Güzel geçti bol bol harçlık topladım 😁😁😁 senin nasıldı
Ciddi misin hala veriyorlar mı? Genelde Ankaradaydım dinlendim bol bol
Espiri yaptım 😀 verseler hayır demem 😄
Hahaha bazı yerlerde geline verilir aslında
Yaramazlık yaptın mı orada bakayım😄
Misafirlikte iken usluyum orada yaramazlık yapsam duyarlar 🙉
Bazıları özellikle sever misafirlikte böyle şeyleri. Çok ses çıkarmazdın😄
Gereksiz aksiyon evimde yaparım ben yaramazlık yoksa sen misafirlikte sevenlerden misin
Ben severim açıkçası heyecanlı oluyor yakalanma korkusuyla😄
Ya duyulursa ne yaparsın
Yolculultan sonra insanın kendini yatağına attığı o ilk an bambaşka bir şey yaaa
Ağzını kapatıp sesin duyulmasını engelleyeceksin🙈
O öyle kolay değil ev sessizse duyarlar
Riskli girilmez o işe diyorsun baklısın gereksiz maceraya gerek yok laf olur
Denize girdin mi?
1 gün gittim sadece
Aaaa çok kısaymış yahu inşallah uçakladır
Uçak mı
Nereye gittin sen bayramda
Muğla'ya gittim
Uçağa şaşırınca yanlış mı hatırlıyorum dedim
Doğru hatırlamışsın arabayla gittik
Ben daha önce hiç gitmedim bakalım bu tatili oraya ayarladım