Eski konustugumla dun telefonda seksting yaptik ama pisman oldum ona kirgin oldugum cok konu vardi , bugun de bir resim paylasmis , kucuklugun ne tatli yazdim , sadece tesekkurler yazmis
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
resmen kölelik yaptıgın şey. bunu tekrarlama bir daha
Zaten ben de pisman oldum sonradan
bu tür işler kendine çeker fakat işin sonunda perişan olan sen kadın olur her zaman. hemde yaşlandıkça daha çok pişmanlık hisseder.. dediğim gibi bir daha bunu yapma
Kendine çeker derken yani onun beni daha çok istemesine mi sebep olur
yani seninde arzuların alevlenir seni sürükler demek istedim. birde bir kadın böyle şeyler yapınca o erkek sürekli o kadını rahatsız eder.. yıllarca sürer bazen bu. o yüzden bir daha bunu tekraramamanı önemle tavsiye ederim.
Vlla sinir ildum ya , bi resimleri begeniyor bi begeniyi geri aliyor bi bulusalim deyince ariyor swmimi davraniyor ama meswjlardw buz gibi ve hic yazmadi bugun
ya hu kafasına göre seninle oyalıyor kendini.. ciddi biri zaten seks sohbeti yapmayı bırak sana bakarken gözlerini kaçırır utanır kıyamaz..
Kendime aşırı sinir oldum bu konusmayi yaptigim icin
seni gerçekten anılıyorum ama insan hatalarla olgunlaşır. bu da sana iyi bir deneyim oldu. artık yapma ve kararlı bir şekilde taviz vermeden hayatını şekillendir. saat geç oldu uyumalıyım. sen de uyu ve sabaha yepyeni biri olarak uyan. iyi geceler
Sence ne hissediyor bana karsi , telefonda samimi davraniyor ozledin mi beni felan diyor
Soğumuş ya da ağırdan satıyor
Pisman oldum sonradan bunu ysptigima
Haketmeyenle yapıyorsunuz zaten ;)
İşte bazı erkekler böyle işini görene kadar
Bence soğudu.
Kendi istedi konusmayi kendi cilvelesmek istedi napayum ywni ya ne yapsam suc ya
İlk defami yaptiniz
İşini görmüş
Sinir oldum ya hic yapmasaydim keske ya bugun nasilsin diye bule ywzmwdi
Bir kaç gün sonra tekrar isteyecektir. O zaman tavrını göster
Umarim ister de tavrimi gosteririm
Kendimi koyuyorum onun yerine...
Kesinlikle ikna ederdim seni
Vlla sinir ildum ya , bi resimleri begeniyor bi begeniyi geri aliyor bi bulusalim deyince ariyor swmimi davraniyor ama meswjlardw buz gibi ve hic yazmadi bugun
Merak ettim resimlerini
Onun tavrini soruyorum sana ne hissediyor sence bana karsi
Evli olmasın bu adam