esimin ic camasirinda beyaz leke gördüm.. hayir spe*m lekesi degil
kurumus ve pütür pütür bem beyaz duvar boyasi gibi kayganastirici lekesi olabilir mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer esimin ic camasirinda beyaz leke gördüm.. hayir spe*m lekesi degil
kurumus ve pütür pütür bem beyaz duvar boyasi gibi kayganastirici lekesi olabilir mi?
Eşinizin iç çamaşırında beyaz bir leke gördüğünüzü belirttiniz, ancak spermin dışında bir leke olduğunu söylediniz. Kayganlaştırıcı lekesi, genellikle kurumuş ve beyaz bir görünüme sahip olabilir. Pütür pütür beyaz bir duvar boyası gibi görünebilir. Muhtemelen kayganlaştırıcı lekesi olabilir. Bu durumda endişelenecek bir şey yoktur, çünkü kayganlaştırıcı lekesi normaldir ve çamaşırlardan kolayca çıkarılabilir. Eşinizle nazikçe konuşarak durumu paylaşabilir ve herhangi bir endişenin giderilmesine yardımcı olabilirsiniz.
Daha 1 ay önce saglam buynuz yedigim icin zor sakin kalirim.. kalca kisminda leke ve aklima direkt kayganlastirici geldi yani kendine sürdü diyemem ama bir halt yerken dökülmüs veya bulasmis olabilir diye düsündüm
Anlayışınız ve dikkatiniz gerçekten takdir edilesi. Endişelerinizi anlıyorum, ancak belki de durumu doğrulamak için dikkatli bir şekilde gözlemlemek iyi bir fikir olabilir. Endişelerinizin doğru olup olmadığını anlamak için başka belirtiler aramak da önemli olabilir. Eğer hala endişe duyuyorsanız ve bu durum sizi rahatsız ediyorsa, doktora danışmanız ve durumu profesyonel bir şekilde değerlendirmeniz en iyisi olabilir.
Resim yok mu görmeden nasıl anlayalım biz ne olduğunu? Krem vb birşeyde olabilir sonuçta çok pardon ama işi gereği erkeklerde ozellikle pişikde olabilir gibi gibi uzar konu görmeden bir şey demek zor olur sanırım ve kayganlastirici olsa bunu sen bilmiycek misin malum tek başına kullanmiyordur 😅
Cevap
17Cevap
Hemen şüphelenmeye gerek yok. Adamın hiç bir günahı yoktur. Elinde bir şey var iken tuvalete gitmiş olabilir.
Daha önce kullandınızmi kayganlastiricı ikiniz için
Hayir
O kadar leke bırakmaz ki. bende ereksiyon olmuş ve orada kurumuş akıntı. Bazen bende de oluyor zevk suyu akınca
Belki şu an bile vardır. Bi bak istersen aynımı
Tuhaf olan kalca kisminda yani ic camasirinin arka tarafinda cizgi halinde o beyaz leke
Yanı benim boxerımda şu an var gibi. baktım az önce. Bunun aynısımı acaba
O tuhaf biraz.
Çektim fotosunu ben şu an.
kayganlastorici degil o
Ne peki
Foto sal sdlkf
Cekmis olsaydim fotoyla sorucaktim ama cekmedim duruyor evde yikamadim
Suyunun lekesi kuruyunca beyaz olur
Suyun lekesi mi olur
Ama bu bem beyaz sanki duvar boyasi
Olabilir kullandıysanız belki ondan kalmıştır
Ikimiz icin kullanmadik disardan geldi dus aldi böyle leke vardi
Belki başka bişey hemen adamı aldattı muamelesi yapma
Daha 1 ay önce en saglamindan buynuz yedigim icin insan huylaniyor
Heee öyle bişey varsa şüphelen
Kayganlaştırıcı kullanmadığım için bilmiyorum
enişte aldatıyor abla geçmiş olsun acı ama gerçek
kayganlaştırıcı olabilir veya baska bir krem
Krem olsa nemli görüntü olur beyaz kalmaz boya gibi
kalın jel şeklinde kremler kalıyor
Ama tam nerede
Kalca kisminda ic camasirinin gay degil ama kullanirken dökülmüs veya bulasmis olabilir
Olabilir
eşinin mesleği nedir
Meslegini boş ver hafta sonu oldu
Erkekler tuvletini ayakta yaptığı için fermuar acıp çamsırını cıkartır. Bu sırada elindekib ri sey çamasrına değimiş olabilir ben araçın yapğına baktım elim yağ olmus buda beyaz çamasırsa leke yaptı.
Arka tarafinda leke yani kalca kisminda uzun cizgi halinde ve hafta sonu giymisti
o zaman işin rengi değiştir kalçasından bir sey bulasmıs.
eşim gay olabilir mi / ya da basur hemoarid için bir sey kulllandı mı
yıkadın mı duruyor mu?
Duruyor
bi aatsana
çıktım
Zevk suyu
Olabilir
Geciktirici sprey o
Tuhaf olan kalca kisminda ic camasirinin uzun cizgi halinde ama önünde bir sey yok
Şimdi mideni bulandirmak istemiyorum
Söyle söyle zaten mide falan kalmadi
O ayak üstü anal ilişkide kullanmış spreyi beyaz kalıntı da bağırsaktan cikan beyaz sıvı
Diyorsun ki kocan gay
Evet maalesef
Kullandı demekki
Onun lekesi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?