1995 doğumlu, 29 yaşındaki bir erkek, kendinden en fazla kaç yaş küçük bir kız ile birlikte olabilir sizce?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anayasa değişti. En fazla 17 yaş
reis cidden dalga geçme ben ciddi sordum
En düşük 20 yaşinda biri diyorum
Mesela, 1995 doğumlu bir erkek ile, 2006 doğumlu bir kız olur mu? 3-5 yıl sonra falan?
Erkek icin kizin davranislari cocuksu kalmiycaksa veya erkek bu nu tölere edebilecekse olabilir yoksa duygusal beraberlik olmaz
25 ve üstü kızlarla
Bana çevremde maksimum 10-11 yaş küçük bir kızla evlenebilirsin ama 2-3 yıl sonra dediler. Sence uygun mu?
4 yaştan aşağı olmamalı.
10-11 yaş küçük biri de, adın sübyancıya çıkar.
25 veya yukarısı uygun
Reis bana çevremde maksimum 10-11 yaş küçük bir kızla evlenebilirsin ama 2-3 yıl sonra dediler. Sence uygun mu?
30 dan sonra evlenmem bence yaşına gore birini bul yakın olsun yani
mesela 32 yaş erkek 21 yaş kız olur mu?
1995-2005 arası.
ama şu an 2005 doğumlu kızlar çok küçük değil mi? Bence şu an için olmaz gibi geliyor bana sizce?
Evet birkaç sene sonra olur ama 21-22 oldukları zaman
Ben eşimle 22 yaşında tanışmıştım mesela o 31 yaşındaydı o zaman
Mesela 1995 erkek, 2006 kız olur mu gelecekte 3-5 yıl sonra falan?
Olur neden olmasın kız şu an 18 yaşında zaten reşit 3-5 yıla da olgunlaşır hem mesleğini edinir daha iyi olur
Sübyancılık gibi olmaz mı? Mesela toplum kınamaz mı? Açık konuşuyorum cidden?
Sübyancılık çocuk yaştaki kişilerle ilişki yaşamaktır veya 40-50-60 yaşında olup 18lik kızlara bakmaktır. 10 - 11yaş normal bir farktır. Toplumda da çoğu ilişki böyledir zaten. Benim çoğu arkadaşım vb eşinden 7-8 yaş küçük zaten
sizce en max erkek kadından kaç yaş büyük olmalı? En maksimum? en fazla?
En en fazla 12 falan derim ben. Yani ben olsam 10 üzerine çıkmam ama zorlarsak 12 diyorumı 😂
Bir de kızlar kendilerinden yaşça büyük erkeklere daha çok ilgi duyuyormuş. Ben böyle duydum? Sizce neden ilgi duyuyorlar? Sebebi nedir?
Bir de kızlar kendilerinden yaşça büyük erkeklere daha çok ilgi duyuyormuş. Ben böyle duydum? Sizce neden ilgi duyuyorlar? Sebebi nedir?
Erkekler geç olgunlaşıyor. Ben üniversitedeyken yaşıtlarım çocuk gibiydi, ilişkide de öyle. Sağlıklı bir ilişki olmuyor geleceği de olmuyor. Ne istediklerini bilmiyorlar, ipsiz sapsız dolaşıyorlar. Ama yaşça büyük bir erkek hayatta ne yapmak istediğini biliyor, daha güçlü duruyor, olgunlukla karşılıyor çoğu şeyi. Ve kıza daha çok destek oluyor manevi olarak çünkü daha çok görmüş geçirmiş. Bir de askerliktir, iştir, okuldur çoğu hayatını düzene sokmuş oluyor zaten. Bunlar da önemli. Birçok ilişki evliliğe gidiyor sonra, çocuk oyuncağına dönmüyor.
Siz mesela 2006 doğumlusunuz, 3-4 yıl sonra 1995 li bir erkek ile düşünür müydünüz? evlilik falan?
Düşünürdüm tabi ki
Hayatınızda böyle biri var sanırım
var da çekiniyorum, toplumdan, ailesinden falan
Kızın duruşu önemli. Toplumda da bir şey yok dediğim gibi çoğu insanda olağan yaş farkı zaten
Anladım. Mesela size 5 yaş büyük erkek talip oldu, bir de 10-11 yaş büyük erkek siz hangisini tercih ederdiniz?
Hangisiyle anlaştıysam onu tercih ederim
24 ve ustu uygundur
Annenin yaşı kadar
reis niye dalga geçiyon?
Max o kadar olsun