İlişkiye hazır mıyım bilmiyorum
Bazen deli gibi arzu ediyorum kadını olmayı bazen ise biraz daha zamana ihtiyaç duyuyorum 😔
O ise net kadınım olmalısın neden istemiyorsun durumu yönlü bazı küçük tartışmalar oluşuyor 😔
İlişkiye hazır mıyım bilmiyorum
Bazen deli gibi arzu ediyorum kadını olmayı bazen ise biraz daha zamana ihtiyaç duyuyorum 😔
O ise net kadınım olmalısın neden istemiyorsun durumu yönlü bazı küçük tartışmalar oluşuyor 😔
Ona güveniyorsan ona Arzu duyuyorsan beraber olsanız daha sonra olası ayrılık veya kavga sırasında da pişmanlık duymazsan sorun yok ama ona tam güvenmiyorsan Arzu duymaktan çok ona duygusal bir bağ besliyorsan o seks istedi diye böyle oluyorsan ya da o seni azdırıyorsa o sayede Arzu duyuyorsan doğru kişi değil olası ayrılıkta pişman olur aşka da sekse de küsersin
Bir kadının kendini ilişkiye hazır hissetmesi doğru partnerin hayatında olup olmamasıyla alakalıdır hazır hissetmiyorsan henüz doğru partnerle birlikte değilsin demektir
Biraz kuşkularım var ilk ilişkim olmayacak
İkinci defa biri olacak olursa bu yönden biraz tedirginim o ise ilkim olana ait olduğum için tartışma yaşıyoruz
Bu kafada birisiyle asla yapma zaten
Seni anlamayan her ilişkinin farklı bir dinamiği olduğunu idrak edemeyen senin bedenine sahip olmaya odaklanıp zihnini fikirlerini ve varlığını önemsemeyen cinselliği bedensel bir sahipliğe indirgeyen bir insanla birlikte olmanı tavsiye etmem
Cevap
9Cevap
Karşındaki kişiye güvenmiyorsun çünkü, ondan tam emin değilsin.
Bence bu güvene ve onun doğru kişi olmasına bağlı bu senin hazır olmandansenin kendini hazır hissetmeme baglii
Kıçını parmakla acı hissedersen hazir değilsin ama zevkli olursa hazirsin kivamin gelmiş demektir
İstek varsa hazırsındır
İlişki konusunda hazırım ama kuşkularım var
Verdikten sonra anlarsın
Sanırım evli değilsin
Değilim
Biraz daha zamanı var
Hatta evlilik yakınsa o zaman olması güzel olurdu sanki
Bu konuda bey efendinin ağrına gidiyor tartışma yaşıyoruz 😔
Dini nikah falan yok değil mi?
Ver gitsin ya
Seven erkek istemez bu kadar
Aleti büyük mü?
Yaşlarınız kaç
25-28
Evlilik düşünmüyor musunuz
Düşünüyoruz ama evlilik öncesi istiyor ve isteme sebebi ilkim başkası ile oldu ona ait olduğumu düşünüyor bu yüzden evlilik öncesi ilişki istiyor
Eğer evlilik öncesi ilişkiye karşı değilsen neden ilişkiye girmiyorsun
Bir kere yaşadım ve biraz korkularım var bu yüzden sevdiğim insan olduğu halde adım atarken çok düşünüyorum
Sadece bir kez mi ilişkiye girdin
Evet
İlişki olmasa da yakınlaşıyor musunuz