Hiç bir şekilde cinsel bir şey yaşamamış naif ürkek erkeklerden korkan bir kızla evlenseydiniz ona nasi muamele ederdiniz ilişkiye girerken İnsan gerçekten aşık olduğu eşinin canını yakar mı?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılburada güzel konusanlara bakma %99 u seni kıracak ve üzecek erkekler genelde. İnsanlar cinsellik ve sevgi konusuna geldiler mi çok konusur ama en ufak yanlışta toleranssız asabi birine dönüşürler. Ne değişmiycek dediğim insanların değiştiğine şahit oldum. Sana merhametli insan lazım ancak o zaman baba şefkati gibi şefkat görebilirsin. Merhamet tanrının en güzel enerjisidir ve tüm canlılara bahşettiği içinde barındırdığı yaşattığı güçtür. Ailen dışında o duyguyu hissetmen şans işi tamamen. Genelde iyi insanlara evren kötüleri gönderir. Kötülerede iyileri. Çünkü böylece denge sağlanır..
24 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz herkes öyle iyi davranmaz zaten peki sizin eşiniz böyle olsaydı gerçekten nasıl davranırdınız?
- +1 yıl
Bak bende 40 yasına geldim bazı nedenlerden evlenmedim ama hala bakirliğimi koruyorum kimseden taktir almak için değil allah içn.. çünkü o duyguların içine girdikçe insanları kullandıkça onların o negatif enerjisine daldıkça karakterimin bozulacağını biliyorum. Bu yuzden insanlar narsist ve psikopata acıması birer kişiliğe dönüşüyor.. ben zaten evlenebilsem bir gün (şans daha aday yok) zaten merhametten yanayım.. evlilikte eşini dinleyip anlayışlı olmak ve iletişimi kesmemek lazım.. naif kızlar tatlı olur
Soran+1 yılBunca sene bir erkek olarak nasıl durdun bilmiyorum gerçi bende senin gibiyim ama inşallah bjr gün merhametli iyi bir kadın çıkar karşına senin gibi
- 11 ay
merhametli kadin falan yok hepsi erkege cikarina gore yaklasir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire takıntısı olan erkeklere , ancak böyle kadınla yapabilir. İlk başlarda, cinsellik yaşayamazsınız ama bu kızlar haricinde bakire de bulmanız pek mümkün değil. Bir kaç ay psikolojik destek alacak, öyle sizinle birlikte olmaya hazır hale gelecek. Arkadaşın böyle eşi vardı ve baya zaman tanıdı.
Ancak vermedi ve boşandı. Ben ise böyle kadınla ne sevgili olurum ne de evlenirim. Sevgilikte bol bol seks yapacak eğlenceli kadın , evlenirken ise ; kaşar ruhlu olmayan benimle aynı gelire sahip bir kadın lazım bana. İlla bakire olsun istemem ama her önüne gelene veren kadınla da evlenmem. Tecrübesi, benden az olmalı.
Benimle aynı gelire sahip kadın ise, bu konu hakkında yalan söylemez. Zira benden, çıkarı yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılSg qavat seni
Soran+1 yılAnnende öyle miydi
Evlendiğim kişi böyle birisi ise şöyle bir yol izlerim:
1. Beraber bir aile şeklinde yaşamaya kendimizi alıştırırdık.
2. Bir süre sonra cinsellik ile alakalı eğitimler almaya başlardık.
3. Eğitim sürecinde eğitimle alakalı öğrendiklerimizi uygulamaya yönelik belli bir özgüven kazanma yoluna giderdik.
4. Öğrendiklerimizi yavaş yavaş uygulamaya başlardık. Böylelikle bazı eksikleri görür ve ona göre düzenlemeler yapardık. Bu sayede cinselliği yaşayabilecek bir düzeye gelirdik.
5. En sonunda cinsel ilişkiye girerdik. İlişki sonrasında ilişki ile alakalı fikirlerimizi paylaşırdık.
Aklıma gelenler bunlar. Teşekkürler00 Yorumla
Onun ruhuna en uygun zamanda olmasını isterim. Öncelikle olayın akışını, varsa nelerden çekindiğini söylemesini, kendisini hazır hissettiğinde bunun olacağını, kesinlikle üzülmemesini ve bunu dert etmemesini, her durumda yanında olup yalnız bırakmayacağımı ifade ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes bu kadar iyi kalpli olsa
Erkekler Ne Diyor
84
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin en sevdiği kız türü gadası
00 Yorumla Yaa kıyamam ponçik kalpli misin seeen 🤗 senin gibi temiz naif kızların değeri bilinmesi lazım. Tabi ki nazik davranırdım, incitmezdim acele etmezdim eğlendirmeye güldürmeye çalışırdım zaten seni stresli görünce 😅 hem zaten her şey cinsellik değil ki sarılıp uyumak istemez miydin mesela
25 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes sizi gibi düşünse bir gün babam gidecek maalesef ve yalnız kalmamı istemiyor benim güvenilir iyi kalpli biriyle evlenmemi istiyor ama ben çok korkuyorum ya eziyet ederse sonradan değişirse insanlar değişir çünkü
Soran+1 yılBirine güvenmek çok zor
40 yaşına gelmiş bakir bir erkeğim sevgiyle saygıyla ona yaklaşırım onun cinsellik korkusunu yenebilmesi için yapılabilecek ler belli bazen işi şiddet hakarete getiren bireyleri de ben seninle cinsellik yaşamayacaksam neden evlendik biz demeleri de var tabi ama anlayış lazım sonuçta bir insan duyguları korkuları beklentileri var zaten insani olmayan hiçbir ilişkinin yaşama şansı yok cinsellik için alışması istemesi için biraz sabır ben bunca yıl bekledim biraz sabır gösteririm insani düşünmek gerek sonra eşlerin mutluluğu gelir yani her şey seksten ibaret değil sevgi bağlılık merhamet güven sadakat bunlar evliliğin esasını oluşturur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılNaif bir kıza cinsel yaklaşım, öncelikle saygı, anlayış ve hassasiyetle dolu olmalıdır. Onun rahat hissetmesini sağlamak ve sınırlarını saygıyla korumak önemlidir. İletişimde açık olmak, onun duygularını anlamak ve paylaşmak da ilişkiyi güçlendirir. Güven ve samimiyet temelinde, birlikte olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.
10 Yorumla seks duygusal birleşimdir aslında arzulamakla oluşan istektir.
Niaf bir kadına yumuşak seks yapılır.
Sert sevene hard yapılır.
Nelerden zevk aldığınızı partnerinizle konuşursanız libido yüksek olur ve sexiniz zevkli olur.
Gir çık sexler yerine haz dolu titreten birleşimler yaşayabilirsiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seks dünyanın en zevkli şeyi. Kadın da bunun farkına, kendini tanıyınca varıyor. Seksten hoşlanmıyorum diyen çoğu kız bunu keşfedince istekli bir canavara dönüşebiliyor. İnsanın hoşlandığı, arzuladığı kişiye kayıtsız kalması mümkün değil. Şu an belli bir kişi yokken bu sözlerin normal, o kişi belli olunca sen de gerekeni yaparsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer seni seven gerçekten değer verme biriyle evlenirsen o da sana naif davranır merka etme bu konuyu
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen sorun mu ediyorsun bunu
Soran+1 yılEvet çok ama cok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılAma neden ki. Bu kadar korkacak ne var
Soran+1 yılİnsanlara çok acımasız babamdan başka kimse beni çok sevmeyecek canım yanmasın diye uğraşmayacak
Cevap sahibi+1 yılEmin ol sevecek ve uğraşacak. Evet acımasız insan çok ama gerçekten seni seven sana kıyamaz zaten
Cevap sahibi+1 yılÇok mu üzüyorsun kendini
Soran+1 yılBazen
Cevap sahibi+1 yılBence üzmemelisin. Gerçekten korkamana da gerek yok. İlişkiden korkuyor musun
Soran+1 yılÇok korkuyorum çok
Cevap sahibi+1 yılKıyamam ya korkma ama neden bu kadar korkuyorsun. Birwz konuşmak ister misin
Soran+1 yılSende cinsellik için yaklaşacaksın...
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok. Ölyeybir şey görürsen engellerin olur biter
Soran+1 yılBuradan konuşsak olmaz mi
Cevap sahibi+1 yılHerkesin içinde saçma geliyor bana ya. Cidden sorun görürsen engellersin
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılNe konuşacaksın Ne anlatacaksın
Cevap sahibi+1 yılSohbet muhabbet ederiz. Korkman gerekn bir şey de yok emin ol
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. naif olsun olmasın ilişkiye girmemiş birine karşı anlayışlı ve yava ilerlenmeli bence, normalde can yakmak istenmez ama elde olamayan nedenlerle can yanabilir, özellikle birleşirke bu olası bir şey
10 Yorumlarahat hiss ede bileceyi sekilde davranırdım. Hatta ismide var vanilla seks. Zamanla alisip farklı seyler isterse yeni seylerde yapardık.
20 Yorumla
+1 yılElimden geldiğince nazik davranırdım. Normalde bizim ilişkide, sizin daha fazla zevk almanız açısından sert davranmamız gerekir ama başlarda, siz alışana kadar nazik olmalıyız. Aksi halde ileride travmaya sebep olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki alıştıktan sonra yine de Yakar mıydın canını
- +1 yıl
Canını acıtacak bir şeyi neden yapayım? Tabi ki yapmam ama sanılanın aksine cinsel ilişki can yakan bir şey değil. En azından doktorlar öyle diyor. Ha diyelim ki biraz acıyor canı, o zaman da kayganlaştırıcı kullanırız.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk ile yapılan, karşılıklı his, duygu, ihtiras, istek ve arzular ile yapılan hiç bir seks can yakmaz, lanet okutmaz...
10 Yorumla
+1 yılZamanla alışır ilaki ilk ilk ilişkide canı acıyacaktır. Bebeğim tatlım diyerek öperek okşayarak yavaş yavaş alıştırmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi kimi insan var, dışarda normal hayatında naiftir ama yatakta cinsellikte bambaşka bir hale bürünür. Cinsel uyum olduktan sonra naifliği önemli değil. Ama yatakta da naifse, eşi de aksine şehvetli biriyse o iş uzun vadede zor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki öğretici olarak. .. erkekler. naif sever zaten naz yapsın çekeyim. ister.. tqtli olsun yeterki.. merak etmemkotu bir şey değil.. bol bol. konusun iletişim. onemli
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kimse sevmez sana eziyet eder demişler
Ona cinselliğin iyi yanları gösterilirse veya anlatılırsa güven kazanıp sevecektir
10 Yorumla
+1 yılİlişkiye girmek can yakıcı bir eylem değil ki. Tabi insanca ilişkiye girildiği sürece 😃😃
10 Yorumla- 01 Yorumla
Soran+1 yılBu ne ya 🤣🤣🤣 komaya giricem gülmekten
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik demek can yakmak demek değil ki naif olanda sert olanda keyif alır keyif alma ve üreme için var cinsellik niye canını yakıyımki karşımdaki can çekişiyor ise ben zevk alamam ki her çiftin vardır bir bildiği
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama ben çok korkuyorum birde eşim aşagilar beni
Cevap sahibi+1 yılYok relax ol
Cevap sahibi+1 yılYaş kac meslek ne nereye cikicam yurtdışında
Soran+1 yılYazılımcıyım Kanada'ya gitmeyi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel yolun açık olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım zevki az heycaniaz olurdu odun gibi utana utana yatar karşılık vermez saman gibi ot gibi olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılYa küçükken zor şeyler yaşamışsa yine de öyle mi yapardın?
- +1 yıl
Geçmişte yaşanan kötü şeyler geleceği mutsuz etmemeli heleki karşı partnerini hiç mutsuz etmemeli
Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. İlk zamanlar o ne zaman isterse o zaman yapardık sonrasında ise yavaş yavaş kendisini de alistirir diye düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki sonra nasıl davranırdın?
Soran+1 yılPeki sevgi gösterir misin?
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. can yakma olaylarının inan naiflik ya da ürkeklik ile alakası yok tamamen iç güdüsel bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılAma mesela çocukken kötü şeyler yaşamışsa yine de öyle mi davranır?
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor olur tabi ben iri yarı güreşçi biriyim ve gerçekten sert seks seviyorum küfür falan istemsiz çıkıyor ağzımdan doya doya yaşıyorum o anı yani partnerime doya doya vuramayacaksam o seksten keyif almam
06 Yorumla
Soran+1 yılAma ya çok seversen onu
Cevap sahibi+1 yılAlıştırırım onu zamanla
Soran+1 yılYine de acımasız olursun yani
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılGerçekten sevsen kıyamazsın ki
Cevap sahibi+1 yılO an ritme girince başka biri oluyorum
+1 yılhiçbir kadın naif değildir. eğer bir kadın kendini naif olarak tanımlıyorsa henüz içindeki o kadınsı hırçınlığı bir erkek ona keşfettirememiş demektir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnu kucağıma alır yatağa yatarım onu da üzerime yatırırım. Sonra sıkıcı sarılım. Bana güvenebileceğini anlasın o sırada.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılCanını yakmamaya muzzam gayret ederdim. Gerekirse ilk gece sadece oral yapardım ve sevişirdim. Hee tarafını yalar, öperdim.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. İnanki sana cok narin davranirim lakin sende alişkanlık yapınca sen beni parcalarsın ya da daha sert olmam. icin yalvarırsın buna inan...
00 Yorumla
+1 yılSenin yaşın kaç Minik kuşum önce bunu sorayım
011 Yorumla
Soran+1 yıl23
- +1 yıl
Tatlış ve poncik bir yaştasın
Giyimin nasıl senin genelde dışarıda
Soran+1 yılGayet üst duruplu giyiniyorum
Soran+1 yıl*üsturuplu
- +1 yıl
Ne güzel
Sevindim buna
Peki bu poncik ne okuyor
Okulu var mı
Soran+1 yılMezun oldum ben uluslararası ticaret okudum
- +1 yıl
İş bulabildin mi peki minik kuşum
Soran+1 yılİş bulmama gerek yok kendi işimiz var yüksek lisans yapıyorum
Soran+1 yılNeden soruyorsun bu soruları?
- +1 yıl
Aşağıda annene seni terk ettiğini yazmışsın haliyle sevgiye İlgiye şefkati aç bir tarafın var Kimle yaşıyorsun bilmiyorum maddi durumu nasıl İş bulabildin mi diye merak edip sordum Kendi işiniz ne peki
- +1 yıl
Nedir
Aman ugrasamam evlilikk te dusunmuyorum spordan cikmiyorum bir kiz icin mi tek eslilik olmaz bana
03 Yorumla
Soran+1 yılSeversen peki
Soran+1 yılNeden bu kadar acımasızsınız?
Olur neden olmasın onların isteği yok mu
Sanıyorsun daha kuduruk ve daha fanteziye
Açıklar016 Yorumla
Soran+1 yılAma ya çocukken kötü şeyler yaşamışsa
Soran+1 yılAnnesi onu bırakıp gitmişe mesela
Soran+1 yılEvet hem zaten o da sevmez beni ileride
Soran+1 yılEşim beni sevmez bence o yüzden sert davranir bana
Soran+1 yılBilmiyorum annesinin bile sevmediği biri o da gider zaten terk eder
Soran+1 yılNiye öyle söyledin?
Soran+1 yılDaha açık anlatır mısınız?
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanını yakmazdım kibar nazik davranırdım ilk gecede