Cinsel Yaşam Bakire kızlar mı ilginizi çekiyor yoksa deneyimi olanlar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir ilişki yaşayacağınızda hangisi daha çekici gelir? Bakire Deneyimli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bakire kızlar mı ilginizi çekiyor yoksa deneyimi olanlar mı? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben sevdiğim kadının geçmişine bakmam.. bakire olup olmaması önemli değil. sormam da zaten. 0 0 Yorumla
DasvidanyaIstanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bakire olsa da dibine kadar onu mutlu edebilsem ellerinden tutup üzerine çöküp bıynuna öpücüklerden kolye yapıp tek beden olabilsem nefesini hissedebilsem 1 0 Yorumla
αяяdα1066ツ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Farketmez kafamiz uysun heeycani farkliligk sevsin yeter😇🙈 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bakire olmayanlar 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Her türlü bakire 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Deneyimi olanlar 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tecrube herşeydir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben sevdiğim kadının geçmişine bakmam.. bakire olup olmaması önemli değil. sormam da zaten.
Bakire olsa da dibine kadar onu mutlu edebilsem ellerinden tutup üzerine çöküp bıynuna öpücüklerden kolye yapıp tek beden olabilsem nefesini hissedebilsem
Farketmez kafamiz uysun heeycani farkliligk sevsin yeter😇🙈
bakıre olandan uzak dururum
Bakirim bakire isterim tabiki
Bakire olmayanlar
bakire bozamyı seviyorum, çok bozdum ztn
Bakire daha iyi sevişmesi sarıyor
Her türlü bakire
Farketmez ya
Deneyimli
Bakirenin nazıyla uğraşmak istemez kimse 😂
Deneyimi olanlar
Tecrube herşeydir