Gelen cinsellik istiyor ilgiye sevgiye o kadar açım ki beni seveni başımın üstünde gezdircem haberi yok neden sevilmiyorum aklım almıyor cinsellik isteseydim eğer seven gelirdi biliyorum hep ters oluyor hayatım 😩
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinsel Arzularını Ve İsteklerini Karşılamak İsteyenler Denk Gelmiş Hep. Bende Senin Gibi Düşünenlerdenim İlgisi, Sevip Sayması, Değer Vermesi Bunları Verse Dünyayı Önüne Sereceğim Fakat Denk Gelmiyor Amacım Cinsel İhtiyacımı Gidermek de Değil Sana Böyle Yapanların Yüzünden Hiç Bir Kıza Merhaba Diyemiyorum İşte Güvensiz Hissediyorsunuz Doğal Olarak Ve Para Koparmanın Peşinde Vermiyorum Vermeyince Kötü Oluyorum Hiç Sorun Değil Seven Birisi İlla Ki Çıkacak Umudumu Kaybetmiş Değilim Sende Olma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin durumunu anlayabiliyorum Duygu durumunu düşünmüyor insanlar sadece belden aşağı bir şeyler yaşama peşinde geziyorlar, halbuki mesela sevgi aşk dediğimiz kavramı sadece cinsellik içermez ve cinselliğin en etkili yolu da evliliktir tabii insanlar şimdi haram helal evlilik düşünmedikleri için her şeyi hemen yaşamak istedikleri için, öncelikle karşıdaki insana duygu değer vermeyi bir kenara bırakmak yerine sadece uçkuruyla hareket etmeyi seven insanlar olduğu için yani yaşadığın duygu durumlarını anlayabiliyorum ama her insanın aynı olmadığını da söylemem gerek. Belki de bunca zaman boyunca Belki de senin gerçek kimliğini görmeyenlerle zaman geçirmiş olmalısın ya da seni anlayan bir insana denk gelmemiş olabilirsin. Kendini gerçekten anlamak, sevmek ve değer vermek, başkalarının da seni bu şekilde görmesini sağlar. Belki de şu anda seni gerçekten anlayacak ve seni seven birinin hayatına girmesi zaman alıyor olabilir. Sabırlı ol ve kendine olan güvenini kaybetme.
01 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa hep sapığın denk geldin ya da dişil enerjin yüksek öyle bir vibe veriyorsun
Günümüzde insanlarında biraz derdi o kimin ne istediğini anlamak zor. 2 ay önce bir hatunla tanışmıştık valla tek derdim hoşsohbet bir aktivite arkadaşıydı. Görüşmeyi kesti sonradan duydum ki başkalarından ona seksüel yaklaşmamışım nasıl erkekmişim ben 🤦
Zor işler zorrr
02 Yorumla
Soran+1 yılOfff kimse dengine istediğine denk gelmiyor hep zıtlara denk geliyoruz bunun farkındayım maalesef
- +1 yıl
Maalesef ki öyle
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Guzel oldugun icin
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılbende sevilmedim kadın tarafından. boş ver zamana bırak
00 Yorumla
+1 yılGünümüzün en büyük sorunu da bu. Cinsel açlık. Kimse sevgi peşinde değil. Seni veya sen onu cinsel olarak kullandıktan sonra sıkılıp ayrılıyorsun. Oysa mahremiyet olsa ve önce sevgi olsa ondan sonra cinsellik inanılmaz doyumsuz olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılBende sıralama bu şekilde gitsin istiyorum ama derdimi anlatamıyorum karşı tarafa
- +1 yıl
Senden kaynaklanıyor demek ki. O sınırları kadın belirler. Biraz müsamaha gösteriyorsan ve özellikle de bakire değilsen herkes onu ister.
Soran+1 yılBakire olduğumu bas bağırdığım halde bu oluyor alnıma yazcam sonunda
- +1 yıl
Haha o zaman. Sen sınırları koyamıyorsun demek. Belki sende cinsellik seviyorsun. O yüzden yapamıyorsun
+1 yılAaa öyle düşünmeyin çok iyi bir kadınsınız
00 YorumlaCinsellik ve sevgi birbirinden farklı detaylar değiller, seksi öcü olarak görmekten kurtul, seni de severler yavrum
04 Yorumla
Soran+1 yılYa nasıl görmeyim ilk buluşmada konuşup birbirimizi tanımak yerine vücuduma odaklanıyor sevişmek istiyor buna öcü olarak bakmam sapık olarak bakarım kim ne derse desin
Soran+1 yılÖnce sevildiğimi hissetsem tabu falan kalmaz sevdiğimle yaşarım ne gerekirse
Doğru dürüst aday çıksa onuda çirkin, maddi durumu iyi değil diye sen kabuk etmezsin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok cinsellik istesen de seven gelmez millet sevgiye emek vermeye gelmiyor gelmez
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok yazık.
- +1 yıl
Evet ama ilişki de millet hep kullanıyor birbirlerini görüyorsun sende illaki kadın erkeği para için erkek kadını seks için kullanıyor buna da iki tarafta okey diyor yani kullanılacağını bile bile karşı taraf çıkarını ortaya koyuyor oluyorsa oluyor yani ilişkiler şu an böyle ilerliyor gibi bunun içinde sevmek yerine çıkar kovalamak o çıkarın üstüne gitmek daha kolay geliyor insanlara sonunda en azından üzülmüyorsun ayrılık acısı çekmiyorsun
Soran+1 yılEvet o kızlar maalesef çok arttı beni de öyle sanıyolar
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok konuşup doğru fikirde birini bulmak gerek
Neden böyle düşünüyorsun yani belki de sana öyle geliyordur
00 Yorumla
+1 yılPislik dolu inşallah çıkar biri ne diyim ki nasıl devir bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsaglık olsun ama suda bi gercek sever illakı ama cinsellıkte olagan sey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çok sıkıyorsun elinde tutuyorsun bıraksan zaten gelecek
00 Yorumla Saçma bir şekilde tüm ilişkiler buna evrilmeye başladı ya hoş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirek cinsellikmi istiyorlar
safmı buluyorlar acaba seni
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum saf değilim aslında evet direkt ilk buluşmada hemde bende tersleyip kesip atıyorum
Cevap sahibi+1 yılsapık olabilir ondan uzak dur
Gizli Üye(25-29)+1 yılPozitif bir insan isen 7 24 konuşup bence eğlenip ilgiyle mutlu olabiliriiz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl:) Belkide kaderine razi olman gerekiyor. Ne isle mesgulsun?
00 Yorumlacinsellik isteyen dar düşünceli mahluk insan olamaz biz hayvandan ayıran özellik duygularımız
00 Yorumla
+1 yılEğer çok güzelsen her erkeğin o durumda aklına ilk cinsellik gelir. Doğal bişey, bakıldığı zaman nasıl bi tavır sergilediğinde önemli.
00 YorumlaGiyimin, halin ve tavrın nasıl?
06 Yorumla
Soran+1 yılGiyimim çok açık değil ama açık tavrım güler yüzlü neşeli
Soran+1 yılSamimiyeti ısındığım insanlarla çabuk kuruyorum kadın da dahil ama her erkek demeyelim ona kafa dengimse eğer çabuk kaynaşırım
- +1 yıl
Tanısam derim sana bu yüzden yanaşıyorlar ama buradan çıkardığım kadarıyla ya çok aşırı seksi bir vücudun var ve seksi olduğun için hepsi sana cinsellik için yansıyor. Ya da bunlara ilave çabuk yatağa geçtiğiniz için öyle yanaşıyor olabilirler. Ama her erkek bir değildir muhakkak seveni bulursun
Soran+1 yılYatak bahsini ağzıma bile almıyorum onlar söyledikleri zaman konuyu değiştiriyorum bilmiyorum ne olucak
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSeven cinsellik isteyemez mi yani 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYa daha tanışma aşamasında isteyince olmuyor kesip atıyorum bende
- +1 yıl
O normal o zaman biraz abazalığa kaçıyor 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen iyi severim
00 Yorumla Resmen içimi parçaladın varya
00 YorumlaSeni de bir gün severler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Günümüz ilişkileri maalesef öyle. Yanlız değilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum. Tanımıyorum seni.
00 Yorumla Yanlış yerlerde arıyorsun
00 Yorumla
+1 yılöyle güzel severim ki ama değer bilen yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Umarım bulursun dilediğin gibi birini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm şu an yaa sabah sabah kaç yaşındasın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi ilşki isteyen kız yokki
02 Yorumla
Soran+1 yılEmsalsiz kaldım demek
Cevap sahibi+1 yılBen evlilik istiyorum tanıyamadım kimse. Hangi şehirde yaşıyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok basit ya da yilisik misin yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru kişiyi bulursun umarım üzme kendini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış adamlardan sevgi bekliyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayaller ve hayatlar maalesef
01 Yorumla- +1 yıl
Denk gelemedin demekki hep öküzler çıkmış karşına
Bana denk gelmedim çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin misin
00 Yorumla
+1 yılSeveriz senniste yeterki
00 YorumlaKonuşalım seninle
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel olan kadınların kaderi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlerde gorucu usulu evlenirsin kasma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibiyim
00 Yorumlaseverim
00 Yorumla