Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Alet boyu bir iki avuclama küçük bir öpücükle kalkıp gerçek boyutuna gelemez özellikle ilkinde heyecan olur yakalanma korkusu olur tam canlı boyutuna gelemez evet iyi oral yapan negatif basınç yaparak tam kalkar o yüzden o şekilde kıyaslamak elma ile armutu kiyaslarsiniz o yüzden oral yap tam boyunu gör büyük istersen. Bu işte büyük olduğu kadar erken bosalanlarda tat vermez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşım 35, hiç bir kızla ilişki yaşamadım ve bu devirde evlenecek kadın da yok gibi bir şey. sizin gibiler yüzünden evlilikten soğudum. gidip inadına 18 lik körpe bulacam gün yüzü görmemişlerden. yoksa kızları boş bırakmaya gelmiyor en iri aletlerle yapmadıkları kalmıyor tatmadıkları penis kalmıyor yaş geçtikçe. ben niye kocaman penisleri tatmış yaşı geçik kızları hayatıma alayım ki? en iyisi çekingen bakire yaşı genç bir hatun bulmak
04 Yorumla
Soran+1 yılBulma diyenmi var banane ya ayrıca o 18 likler dediğinde eskortluk yapıor haberin olsn canım
Cevap sahibi+1 yılhepsi eskort mu sanıyosun sen? belli eder zaten yollu kız kendini.
Soran+1 yılTmgit bul 😂
Cevap sahibi+1 yılbulacam bi çıtır, sen çatla 😂
+1 yılSonrada da diyorsunuz ki erkekler her şeyi yaşıyor, bundan sonra da neden bakire kız istiyor gerçi işte her şeyi bakirelik değil böyle ahlaksızlık yapınca da olabiliyor demek ki, etkilenmiştir sen merak etme yakında gerisi gelir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim ki. Zar duruyor😚
- +1 yıl
Hadi bakalım büyük başarı 😀
Soran+1 yıl🤷♀️
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılTıbbi olarak dünya ortalaması 12.9 cm olarak kabul edilir. 10-16 cm arası da ideal ölçü aralığı olarak tanımlanır. Bu ölçü aralığındaysa zevk alırsın. Sen filmlerdeki 20-22-25 cm ölçülere takılma.
04 Yorumla
Soran+1 yıl10-12 die bence tabi tam erekte olmuşmuydu bilmiyorum sonuçta kot pantolon vardı be kalkık halini görmedim. Çırılçıplak olsa ve yalasam farklı olurdu belki. Ben tabi eskiyi düşündüm otomatikmen gerçekten zevkliydi çok büyüktü eskisi
- +1 yıl
Her insan ayrı bir dünyadır. Seks yaptığın bir kişiyi bir başkasıyla veya başkalarıyla kıyaslamak sana bir şey kazandırmaz. Anda kalıp yaşayacağın zevke odaklanmayı bilmelisin.
Soran+1 yılİnan isteyerek olmadı. Eski ilişkimden sonra ilk defa başka bir penis elledim ve beyim otomatikmen düşündü. Ve bu sadece penisini ellerken olmadı. İlk öptüğünde ilk seviştiğimde de oldu. Tamam eskş sevgilimi 6 ay önce görmüştüm ama eski ilişkiyi bitirip yeni ilişkiye geçmemin arasında 6 hafta vardı. Onunla alakalı olabilir. Her ne kadar fiziksel olarak 6 Ay önce görmüş sevişmiş olsamda, ilişkinin bitmesiyle yeni ilişkinin başlama aralığı 6 haftaydı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılSizin gibileri yüzünden bütün kızlara genelleme yapılıyor. Sorudan b* ncillk akmıyo fışkırıyor
63 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
- +1 yıl
Dış görünüş vs iyi diyosun, eski sevgilinle kıyaslıyosun, bide gelmiş tatmn eder mi sizce diyosun.. tek derdin oysa ona göre hareket edersin sen de.
- +1 yıl
Bu kanının ağzı büyük galiba
Her soruyu sormakta özgürsün eleştirmeye çalışana ne ki? sana ne?, işine gelmeyen birşeydir ama emin olamazsn ne var bunda🤔 ayrıca kendini bilen her kadın bunu sorgular zaten sallamasyon hayat sürmeyin
10 Yorumla
+1 yılYaşamadan bilemezsin. Bazen boyundan çok işlevi de önemli oluyor onu da göz ardı etmemek lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılYa işlevi de iyi değilse epilepsi den dolayı
- +1 yıl
Onu da denemeden bilemezsin. Boyu kısa olsa da işlevi iyi olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Eline aldığın şey eğer ki mutlu etseydi diğerinden ayrilmazdin
07 Yorumla
Soran+1 yılher şey o değil. Diğeri alkolikti ve 5 yıl bana söz vermesine rağmen eski sevgilileriyle konuşmaya devam etti. Beni ezdi hep. Bunun verdiği huzur başka.
Soran+1 yılSadece meraktan sordum herkes öyle anlamış😃
Soran+1 yılYok canım bana sadık olsun güvenimi sarsmasın bana yeter
Soran+1 yılİnş
Etkiler ve onemli olan islevidir. Erken bosalmadikca doyuma ulastirir seni
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim penis boyum 19,5 cm ve oldukça kalın ve damarlı karşılaştırmak isterseniz görebilirsiniz.
00 Yorumla:) sorun yaşamazsın ama sen beğenmemişsin belli
11 Yorumla
+1 yılSeversen cok fazla etkilemez o unsur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeç erekte olmuş olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirinden vazgececeksin 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tatmin eder dert etme
00 Yorumlamutlu etmişsin
04 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun
Soran+1 yılNerden anladın ki
+1 yılBoy değil işlev işlev işlev
00 Yorumla
+1 yılKaç santimdi o kocaman dediğinin?
04 Yorumla
Soran+1 yıl10-12 dir bence tabi tam erekte olmuşmuydu bilmiyorum sonuçta kot pantolon vardı be kalkık halini görmedim. Çırılçıplak olsa ve yalasam farklı olurdu belki. Ben tabi eskiyi düşündüm otomatikmen gerçekten zevkliydi çok büyüktü eskisi
- +1 yıl
Ha, benimkinin yarısı kadarcıkmış
Soran+1 yılSorduk mu
- +1 yıl
Sorana soktuk mu?
+1 yılereksiyon olmamistir
09 Yorumla
Soran+1 yılSevişirken erekte olmazmı ya
- +1 yıl
sevistinizmi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ciplakmi
Soran+1 yılYok ya kıyafet vardı
- +1 yıl
oral seks hiç çektin mi
Soran+1 yılEskiye cok yapardm buna yapmadm cok yeniyiz daha 1 ay olmadı
- +1 yıl
kalın penis severmisin
Soran+1 yılSeverm
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mu seviyosun o aleti
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılIyi günlerde seninle olsun ins
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBilemem o sana bağlı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tatmin olursun
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan kafasının kalınlığı
01 Yorumla- +1 yıl
Penisin ilk girme anı kadına zevk verir. O yüzden kafasının kalınlığı önemlidir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan işlevi
00 Yorumla
+1 yılAynen karşim kdkkd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoyurmaz seni içine girdiğinde
00 Yorumla
+1 yılKendin mi istedin
05 Yorumla
Soran+1 yılO götürdü elimi
- +1 yıl
Nasıldi
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Hoşuna gitti mi
Soran+1 yılYani
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mu küçük
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok değil ama eskisi deo şişesi gibiydi yani kaltığında
Cevap sahibi+1 yılŞimdiki nasıl roll on gibi mi yoksa
Soran+1 yılO kadarda değil🤣🤣🤣 ya büyüktü ama belkide tam erekte olmamıştır bilmiyorum bir de kot üstü elledim yani
Cevap sahibi+1 yıl😄😄 bilemezsin o zaman, belki roll ondur gerçekten 😄
Cevap sahibi+1 yılKüçükse doyurmayabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenecek misin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBirleşmede sorun olursa peki
Soran+1 yılÇok yoruldum artık. Bu insanı tanıyordum küçüklüğümden beri. 29 yaşımdayım. Birini 10 yıl sevdim 5 yıl ilişki yaşadım aptal gibi. Sil baştan birini tanıma riskine giremem. İstemiyorum… biliyorum hastalığı var ama Allahtan gelen bir şey. Bende yarın öbür gün hasta olabilirim. Ben bu saatten sonra bana değer verecek kıymetimi bilecek beni incitmeyecek Aldatmayacak sadık birini istiyorum sadece. Böyle kalbi olanda varmış. Bunu gördüm ya. Hastalığı inan koymuyor. Yüce rabbim dağına göre kar verirmiş. Ben neler çektim. Sevdiğim adamın bi başkasına “erken boşalıyorsun geç sulanıyorsun” yazdığını gördüm. Ağlamaktan burnumdan kanlar geliyordu. Bana hırsından eski eşine yazdığını söyledi. Bir değil çok defa öldüm ben.
Gizli Üye(18-24)+1 yıl17 yeter mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar