Mesela bı misafirliktesiniz ve kalacaksınız orada eşiniz size o evin en güzel/ yakışıklı kişisi gibi gelmiyor mu ben bunu flortume söylemiştim ne alaka deyip gülmüştü ya ne bileyim böyle anlarda ben çok yukselirim mesela eşime sizde nasıl olur libido artar mı normal mi olursunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kez başıma geldi zevke geldim ev kalabalık herkes uyuyor tutamazsın kendimi birlikte olduk artık kim duydu duymadı bilmiyorum ama kismeden ses çıkmadı bu arad kız arkadaşım. idi yani bende anlamadım nasıl bir libido yükselmesi oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılYasak ya da gizli olduğu icin de cazip geliyor olabilir
- +1 yıl
Olabilir zaten yasaklar gizli şeyler heycan verici oluyor buda onlardan biriydi ve ayrı bir tat has vardı Ogün olan şeylerde
En İyi Cevaplar
Beyin bazen tersine işliyor ne yazık ki ama çok tehlikeli bu durum😀 aşırı zirveye çıkartır ve heyecan hep zirvede olur ne bileyim ya saçma sapan bişey bu durum 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Ama cidden abartı ateşli olmaz mı 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
Evettt bana da oluyor ve libidomb10 kat daha artiyor.. nedeni ise şartlardan dolayi olmayacagi icin aklindan cikmiyor ve gozun donuyor..
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim de öyle kimse yaşamıyor herhalde bu durumu diye düşünürken bir iki kişi çıktı şükür bu bilmiyorum çok azdiiriu. yor. o an bir şey yapamıyor olmak karşındaki kişiyi yavaş yavaş yükseltmek ya da
Soran+1 yılYa daa tahrik edici mesaj o an 😄
Yess.. Ve insan heyecan ister orada gizli gizli sevişmek. Masa altindan dokunmak 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte kimse anlamıyor beniii 🥺
Cinsellikte macerayı seven birisin. Bu nedenle evin dışındaki mekanlarda bu durumu yaşıyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılEv harici mekanlarda hem karşı koyamaz hem de karşılık veremez ya pek o hoşuma gidiyor biraz da onu yukseltip öylece bırakması 🤣
Soran+1 yılÖyle diyelimm🤣🤣
Misafir gittiğim evde kalmak neden? hiç sevmediğim işler eğer bir mecburiyet durumu yoksa
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam annenin evine gittiginizi varsayın kalmaya
+1 yılHerkesin öncelikleri ve tercihleri farklıdır. Önemli olan, eşinizin size olan sevgisi ve ilgisidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam işte sevgi falan olunca misafirlikte çok başka seviyor oluyor her şey
- +1 yıl
Sevgiyle, misafirlikteki deneyimlerimiz daha motive edici oluyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvdeki diger kisilerle yapmayacaksan bence mantiksiz bir hissiyat
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya ne bileyim çok etkileniyorum misafirlikteyken, sanırım yasaklı şeyler cazip geliyor
- +1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(18-24)+1 yılYakalanma korkusu olunca ×10 adrenalin veriyor o heyecanla libidosu yükselmeyende ne biliyim bir jinekoloğa görünsün
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katiliyorum ya da o an partnerini durumda birakma hoş oluyor
😄
Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Evliler daha iyi bilir onu bekarların hiç inmediki zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO an orada yapmak heyecanlı olduğu için böyle hissediyorsundur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli değilim henüz ya 😀
Sen evli misin peki anlamadım ama
02 Yorumla
Soran+1 yılYok değilim işte her bı misafige gittiğimizde bı yukselme yaşıyorum düşünüp
Cevap sahibi+1 yılAynı ben de öyle ya hep bunun hayalini kurar yükselir ve rahatlarim evde birileri varken ya da misafirlikteyken her an yakalanma riskiyle heyecanıyla korkusuyla ateşli bir şekilde sevişmek hayalim hep 😍😍😍
Gizli Üye(25-29)1 yılNormalden çok daha fazla azarım kudururum. Çok azdırır beni bu
00 Yorumla
+1 yılMisafirligin ne hikmeti var acaba
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum beni çok etkiliyor nedense 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. seninle evlenmek lazm 😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄
+1 yılBencede ne alaka yani çok saçma
04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım yasaklı şeyler cazip geliyor
- +1 yıl
Yasaklı şeyler her zaman daha caziptir orada hem fikiriz. Ama o an eşinin dünyanın en yakışıklısı gibi hissetmen saçma. Libidoyu artırmak için sinir uçlarının beynine yolladığı sinyallerden oluyor bence 😊
Soran+1 yılOlabilir de eşim mesela orada sohbet ederken falan (evli değilim skxndjnx) onu izlerken ben yukselirim işte o bir şey anlatırken birine ya da onu o an yükseltmesi hoşuma gider
- +1 yıl
Alla alla enteresan evli olmadan evli gibi düşünmek büyük yetenek
+1 yılBitti mi yükselti😅😅😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılHeyecanli olabilir seks
00 Yorumla
+1 yılNe alaka kfkdk
02 Yorumla
Soran+1 yılOf ykakdkskskdk
- +1 yıl
Kıyamam bu kadar libido iyi değil ldld
+1 yılEvli değilim bilmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de evli değilim sadece düşünce
- +1 yıl
Zannetmem ya :)
+1 yılDur zaten aşırı yukseldim ya
02 Yorumla
Soran+1 yılSsttttttt uyandırma küçük enişteyi 🤣
- +1 yıl
Küçük değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha en sevdiğim şeyi nereden biliyorsun
021 Yorumla
Soran+1 yılÇıktı sonunda bir iki kişi sukurrr herkes ne alaka diyor 🥺
Cevap sahibi+1 yılÇok alaka, olmaması gereken bir yerde birbirine dokunmak kadar tahrik edici bir şey var mı
Soran+1 yılEvet karşı taraf hem karşı koyamıyor hem de bir şey yapamıyor kalıyor öylece 😄
Cevap sahibi+1 yılEvet yüzüne bakıyor böyle hafif sinirli ve yanakları kızarmış bir şekilde
Soran+1 yılTahrik edici mesaj atsa sana peki o anlardaa
Cevap sahibi+1 yılOfff, benim için biraz sorun olabilir çünkü tahrik olunca dışarıdan belli olan bir şeye sahip olduğum için 😄
Soran+1 yıl🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAma çok heyecan verici
Soran+1 yılFazlasıyla hele öylece erkek kalakalirsa elinden bir şey gelmezse 🤣
Cevap sahibi+1 yılMesela düşünsene masada yanyana oturuyorsun, eli bacağındayken arada yavaşça yukarı doğru yaklaştırıyor elini, altında etek varsa hafifçe eteğin altına giriyor parmakları
Cevap sahibi+1 yılSen hiçbir şey yapamıyorsun karşında insanlar oturuyor 😄
Soran+1 yılSeninle konuşmamız gereken konular var 😄😄
Cevap sahibi+1 yılBence de 😅
Cevap sahibi+1 yılYazmak ister misin
Soran+1 yılNormalde evet ama gece oruç tutcam ben banyo sıkıntı 😄
Cevap sahibi+1 yılBen de tutucam da yine de yaz istersen oruçla alakalı da bir ayrıntı var çünkü bilmen gereken 😄
Soran+1 yılTamma cık gizliden birkaç dakikaya geliyorum
Cevap sahibi+1 yılGelince yaz öyle çıkayım 😄
Soran+1 yılTam 3 dk sonra çık
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılMisaidrlk * sarar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım