Cinsel Yaşam İlk ilişkinizi nerde nasıl yaşadınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İlk ilişkinizi nerde nasıl yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. yaşamadım hiç 1 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Özelini burada millete dökenlerin alayı saçma sapan geniş kişiliğe sahip.Size güvenip bir şeyler yaşayanlara saygı duyun bari. 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Ben hiç yaşamadım hep sınav oluyorum tabiki kimsenin olmadım çünkü bana göre rezillik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Alt kat komşumuz olan boşanmış hatun ile ben 17 o da 29 yaşındaydı onun evinde onun yatağında oldu 3 sene boyunca düzenli haftada 3-4 kez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Apartmanın kömürlüğünde yan apartmandan komşunun kızının eline ve ağzına vermiştim. Lise 1 0 0 Yorumla
Sude_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Bende arabada sevgilimle yapmıştım 20 yasinda 2 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Evde ama nasil 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Sende nasil oldu ilk sende Yorumla Soran +1 yıl Yapmadım daha önce Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Hımmm anladım kanka seninki merak Yorumla Soran +1 yıl Evet merak zaten Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Gel Yorumla Soran +1 yıl Hayır teşekkürler 😑 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Ok Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaşadım da uzun ilişkim de beni aldattı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya kıyamam sana Yorumla steelbullet23 +1 yıl Öyle ama Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yatak odası sırları ulu orta yerde söylenmez 😇 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aramızda kalacak skdhjejw Yorumla
Tonyblack Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 82% +1 yıl Sevgilimin evinde yapmıştım 17 yaşında 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Yatakta kendi evimde oral yaptırarak başladı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl lise son soyunma kabininde agzima almistim 3 2 Yorumla istanbulromantiği +1 yıl Ohh çok iyi Yorumla qwertly34 +1 yıl Cesaret Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kız arkadaşımın evinde 🥰 ilk sevgilimdi 😞 0 0 Yorumla
DasvidanyaIstanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Otel odasında ayartarak 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sen var ya sen Yorumla DasvidanyaIstanbul +1 yıl Tanımadığım yabancı ülkeden bir kızdı, 5 dakika içinde sevişmeye başladık Yorumla Soran +1 yıl Hep bu yabancılar akshsjjw Yorumla DasvidanyaIstanbul +1 yıl Sen bakire misin? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla DasvidanyaIstanbul +1 yıl Peki istiyor musun o zevki doya doya yaşamayı? Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hikaye gibi mi anlatalım istiyorsun. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet skdhjejw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pozisyon hangisi filan da olsun mu?🤣 Yorumla Soran +1 yıl Olur sjshsjjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumu kaldirilar valla Yorumla
Yunus3577 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. G evinde 0 0 Yorumla
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Evde olmuştu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Okulda boş sınıfta, sen? 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Neden herkes boş sınıfta yaşamış ben yapamadım daha Cevap sahibi +1 yıl Orta okul lise öyle oluyordu. Sevgilin yok mu? Soran +1 yıl Hayır yok Cevap sahibi +1 yıl Cesaret edebilir miydin okulda yapmaya? Soran +1 yıl Hayır benim olduğum okul çok disiplinli Cevap sahibi +1 yıl Evde rahat bi seks mi isterdin? Soran +1 yıl Evet muhtemelen Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç? Soran +1 yıl 18 knk Cevap sahibi +1 yıl İsteklisin di mi? Soran +1 yıl Yani sadece hoşlandığım çocuğa karşı evet Cevap sahibi +1 yıl üniversitede yaşarsın Soran +1 yıl İnşallah Soran +1 yıl Nedem
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Araba da 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kendi arabanda mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İş yerinden aldım, yemeğe gittik benden 3 yaş büyüktü ama. Sonra sahile gittik biraz yürüdük, sonra üşüdüm dedi, arabaya geçtik ufak ufak basladık öpüşmeye.Sonra arka tarafa geçtik verdim odunu Yorumla Soran +1 yıl Vayy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devamı oldu işte senelerce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendisi bide biraz kiloluydu ama ondaki arzu kimse de yok fena bir sey Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen deneyimledin mi Yorumla
BUZZZÖNCÜSÜ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Fındık bahçesinde 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Çok nostaljik Yorumla BUZZZÖNCÜSÜ +1 yıl Senin nasıl oldu Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim Yorumla BUZZZÖNCÜSÜ +1 yıl Senin yatakta sirt üstü olur o Zaman Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla BUZZZÖNCÜSÜ +1 yıl Öyle acı az olur kadin kendini rahat bir yerde rahat bir pozisyonda ilkini yapilmasini ister ayakta olacak iş degil ilki Yorumla Soran +1 yıl Aa acı daha mı az oluyormuş öyle tuhaf... Yorumla BUZZZÖNCÜSÜ +1 yıl Evet canim dahasi var terslemezsen Yorumla Soran +1 yıl Oruç tutuyorum dahasina bünyem müsaade etmezv Yorumla BUZZZÖNCÜSÜ +1 yıl Ben de tutuyorum bu konuları konuşunca daha cok acıkıyorum mideme vuruyor ama bir yandan da kendimi tutamıyorum Yorumla
ampaçiii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl okulda sınıfta 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne? Yorumla ampaçiii +1 yıl ders boştu gittik boş bir sınıfta yaptık. çok heyecanlydı Yorumla Soran +1 yıl Ohaaaa Yorumla Soran +1 yıl Kalsın teşekkür Yorumla ampaçiii +1 yıl korktun mu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakirim 😂😂😂 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl 18 sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 24. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim yazdığın için Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi eğlenceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
yaşamadım hiç
Özelini burada millete dökenlerin alayı saçma sapan geniş kişiliğe sahip.
Size güvenip bir şeyler yaşayanlara saygı duyun bari.
Ben hiç yaşamadım hep sınav oluyorum tabiki kimsenin olmadım çünkü bana göre rezillik
Alt kat komşumuz olan boşanmış hatun ile ben 17 o da 29 yaşındaydı onun evinde onun yatağında oldu 3 sene boyunca düzenli haftada 3-4 kez
Apartmanın kömürlüğünde yan apartmandan komşunun kızının eline ve ağzına vermiştim. Lise 1
Bende arabada sevgilimle yapmıştım 20 yasinda
Evde ama nasil
Nasıl
Sende nasil oldu ilk sende
Yapmadım daha önce
Hımmm anladım kanka seninki merak
Evet merak zaten
Gel
Hayır teşekkürler 😑
Ok
Yaşadım da uzun ilişkim de beni aldattı
Ya kıyamam sana
Öyle ama
Yatak odası sırları ulu orta yerde söylenmez 😇
Aramızda kalacak skdhjejw
Sevgilimin evinde yapmıştım 17 yaşında
Yatakta kendi evimde oral yaptırarak başladı
lise son soyunma kabininde agzima almistim
Ohh çok iyi
Cesaret
Kız arkadaşımın evinde 🥰 ilk sevgilimdi 😞
Genelevde bir ablayla
Geçmiş olsun zina yapanlara 😤
Otel odasında ayartarak
Sen var ya sen
Tanımadığım yabancı ülkeden bir kızdı, 5 dakika içinde sevişmeye başladık
Hep bu yabancılar akshsjjw
Sen bakire misin?
Evet
Peki istiyor musun o zevki doya doya yaşamayı?
Hikaye gibi mi anlatalım istiyorsun.
Evet skdhjejw
Pozisyon hangisi filan da olsun mu?🤣
Olur sjshsjjs
Yorumu kaldirilar valla
G evinde
Evde olmuştu
Yaşamadım
İlkimi sakliyorum özel bi kadina
Arabada
Evde
Olmadi maalesef hic
Okulda boş sınıfta, sen?
Neden herkes boş sınıfta yaşamış ben yapamadım daha
Orta okul lise öyle oluyordu. Sevgilin yok mu?
Hayır yok
Cesaret edebilir miydin okulda yapmaya?
Hayır benim olduğum okul çok disiplinli
Evde rahat bi seks mi isterdin?
Evet muhtemelen
Yaş kaç?
18 knk
İsteklisin di mi?
Yani sadece hoşlandığım çocuğa karşı evet
üniversitede yaşarsın
İnşallah
Nedem
Samanlıkta
Skdhjejwjs
düşünelim bi
Düşün bakalım
Araba da
Kendi arabanda mi
Evet
Nasıl oldu
İş yerinden aldım, yemeğe gittik benden 3 yaş büyüktü ama. Sonra sahile gittik biraz yürüdük, sonra üşüdüm dedi, arabaya geçtik ufak ufak basladık öpüşmeye.
Sonra arka tarafa geçtik verdim odunu
Vayy
Devamı oldu işte senelerce
Kendisi bide biraz kiloluydu ama ondaki arzu kimse de yok fena bir sey
Olabilir
Sen deneyimledin mi
Ahırda
Sen nerde yaşadın
Daha olmadi senin?
Eve attım odamda
Fındık bahçesinde
Çok nostaljik
Senin nasıl oldu
Bakireyim
Senin yatakta sirt üstü olur o Zaman
Ne alaka
Öyle acı az olur kadin kendini rahat bir yerde rahat bir pozisyonda ilkini yapilmasini ister ayakta olacak iş degil ilki
Aa acı daha mı az oluyormuş öyle tuhaf...
Evet canim dahasi var terslemezsen
Oruç tutuyorum dahasina bünyem müsaade etmezv
Ben de tutuyorum bu konuları konuşunca daha cok acıkıyorum mideme vuruyor ama bir yandan da kendimi tutamıyorum
okulda sınıfta
Ne?
ders boştu gittik boş bir sınıfta yaptık. çok heyecanlydı
Ohaaaa
Kalsın teşekkür
korktun mu
Bakirim 😂😂😂
Yaşın kaç
18 sen?
24.
Teşekkür ederim yazdığın için
Rica ederim