Cinsel Yaşam Vajina çok ıslanmışsa tiksinir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ben çok ıslanıyorum vajinam çok kayganlaşıyor uyardığım zaman bundan tiksinir miydiniz? Vajina çok ıslanmışsa tiksinir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bundan hoşlanmayan erkekler mutlaka vardır 0 1 Yorumla styxworld +1 yıl Ağzının tadını bilmeyenler Yorumla
Masterolderdaddy Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 88% +1 yıl bundan kimse tiksinmez ama özel bölgenin temizliğine dikkat etmelisin, pamuklu iç çamaşırı tercih etmelisin.. ıslanması gereken zamanda ıslanır zaten☺️ 1 0 Yorumla
Yunus3577 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Kızına göre o iş kız var resmen ceset kokuyor hadi gel dayan kızda var sanki küvet te gül ile yıkanmış 1 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yoo islakliginin cok olmasi daha kaygan yapar buda daha zevkli olmasina yol acar ki bu cok guzel 0 0 Yorumla
Bumutluluksenin Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. birisinin tiksineceğni sanmam, aksıne hoşuna gider diye düşünüyorum, sonuçta zevk suyu ve hoşlanmasan sulanmaz ☺️ 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olması gereken o zaten nöyle olmazsa kötü srnin halin çok iyi 1 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oral da sıkıntılı olabilir ama vajinal birleşmede zevkli olur diye düşünüyorum... 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neden tiksinelim ki. Aksine zevke getirebildiğimiz için zevk verir. 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl hayır tiksinmem hoşuma giderama kadının fazla ıslanması his kaybına neden olabilir 1 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. hayır ıslaklık severim ama her erkek de geçerli mi bilemem 1 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oral sevmeyen erkek tiksinir başka yolu yok tiksinmek için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eski kız arkadaşım da öyleydi. Elimi atardım sular seller içinde ama çok hoşuma giderdi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha çok hoşuma gider sevgilim ve evleneceğim kızın böyle olması 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akşama göstersen ya banaa Yorumla
LynnKøx Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl tam tersi eski kız arkadaşımı daha cok ıslatmak icin ona bol bol oral yapardım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bayılırım, temiz bir a. m. ın varsa o ıslaklıkla uzun uzun yalar suyunu tadardım. Sever misin yalanmayı? 1 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Aksine oral yaparken istediğim şey bu 1 0 Yorumla
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Tiksinilmez dye dusunuyorum 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hayır yalarım kurularım 1 0 Yorumla
осаменост Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Bana ıslandı ise aksine bayılırım ahahah 1 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Yerim onuVajina emmek en sevdiğim sey 1 1 Yorumla MK18811938 +1 yıl Cilginhatun teşekkürler Yorumla
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yo bakarım o suyu 1 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Akşine dahada istekli olıyorum o halde 1 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Tam istediğim gibisin 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ya sen bir tanesin harikasin 1 0 Yorumla
ferit74 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Zate oyle olmaliii 0 0 Yorumla
Dunya75 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Şaçmalama 1 1 Yorumla Dunya75 +1 yıl Kolay giriş olur Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aksine en sevdiğim:) 1 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Daha iyi işte 1 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nayır 0 0 Yorumla
DasvidanyaIstanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Asla, aksine çok azdırırdı eserimi görmek 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Saçmalama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Bundan hoşlanmayan erkekler mutlaka vardır
Ağzının tadını bilmeyenler
bundan kimse tiksinmez ama özel bölgenin temizliğine dikkat etmelisin, pamuklu iç çamaşırı tercih etmelisin.. ıslanması gereken zamanda ıslanır zaten☺️
Kızına göre o iş kız var resmen ceset kokuyor hadi gel dayan kızda var sanki küvet te gül ile yıkanmış
Yoo islakliginin cok olmasi daha kaygan yapar buda daha zevkli olmasina yol acar ki bu cok guzel
birisinin tiksineceğni sanmam, aksıne hoşuna gider diye düşünüyorum, sonuçta zevk suyu ve hoşlanmasan sulanmaz ☺️
Olması gereken o zaten nöyle olmazsa kötü srnin halin çok iyi
Oral da sıkıntılı olabilir ama vajinal birleşmede zevkli olur diye düşünüyorum...
Neden tiksinelim ki. Aksine zevke getirebildiğimiz için zevk verir.
hayır tiksinmem hoşuma gider
ama kadının fazla ıslanması his kaybına neden olabilir
hayır ıslaklık severim ama her erkek de geçerli mi bilemem
Oral sevmeyen erkek tiksinir başka yolu yok tiksinmek için
Eski kız arkadaşım da öyleydi. Elimi atardım sular seller içinde ama çok hoşuma giderdi
Daha çok hoşuma gider sevgilim ve evleneceğim kızın böyle olması
Akşama göstersen ya banaa
tam tersi eski kız arkadaşımı daha cok ıslatmak icin ona bol bol oral yapardım.
Bayılırım, temiz bir a. m. ın varsa o ıslaklıkla uzun uzun yalar suyunu tadardım. Sever misin yalanmayı?
Aksine oral yaparken istediğim şey bu
Tiksinilmez dye dusunuyorum
Hayır yalarım kurularım
Bana ıslandı ise aksine bayılırım ahahah
Yerim onu
Vajina emmek en sevdiğim sey
Cilginhatun teşekkürler
Hayır aksine hoşuma gider
Aksine daha da azarım
Yo bakarım o suyu
Akşine dahada istekli olıyorum o halde
Tam istediğim gibisin