Konuştuğum çocuk seks yoksa bu ilişkide yokum ben seks olmadan bağlanamıyorum önce seks yaparız sonra bağlanırım dedi kabul etmedim doğru yapmışmıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın, kimse tercihlerinden dolayı zorlanamaz. Zaten ilk buluşmada, seks istemesi doğru değil. Erkek çeşitlerine göre; üçüncü, dördüncü veya beşinci buluşmadan erken konuşulmamalı ve kadın istemiyorsa; ısrar edilmeyip erkekçe ilişkiyi bitirmek lazım. Eğer en bakire değilsen, muhtemelen erkek çok çekici erkek değildi ve bu yüzden kabul etmedin. Şöyle ki;
Türk kadınları genelde kendisini kocasına saklamıyor, bunu bir kere kabul edelim. Zira daha yeni Karabük'de türbanlılar bile, zencilerin üstüne atlamış. Açıklar nasıl atlamayacak ki? Zira açıklarda, din tabusu da yok.
Bana göre kadının bakire kalmasının iki nedeni, dinci aileden kurtulamayıp dışarı çıkamamasıdır. Yoksa ailesinden uzaklaşan her kadın, muhakkak puanı yüksek kıvanç Tatlıtuğ veya zenci erkeğe denk gelir ;seksini yapar. Çok nadir de olsa dini zorlama olmadan, kendini eşine saklayanlar da bulunmaktadır. Ama çok ama çok nadirdir.
Yani kadınlar artık çok rahat. Nasıl olsa, diktirme diye bir şey var. Özel hastanede yaptırırsın ve sicile işlemez. Bu kadar basit... Eskiden, bu yoktu ve kadınlar seks yapmaktan korkuyordu. Lakin, artık var.. Bu durumda erkek çeşitlerine seksin gerçekleşmesi, şöyle oluyor ;
-Alfa erkeklerde: ikinci buluşma seks konuşulabilir. Zira puanı , en yüksek erkektir. Zaten alfa erkek seks istemese bile, bir ayın sonunda genelde kadın seks yapmak istiyor. Çünkü, en çekici erkek sınıfıdır. Nice bakire kızların, alfa arkadaşların üzerinde zıpladığını biliyorum. İki kere duydum ve çevrem genişledikçe de duymaya devam ediyorum.
-sigma erkeklerin puanı ortalama olup dördüncü buluşmayı beklemesi gerekir
-Beta erkeklerin puanı en düşük olup çoğu , kadından hareket bekler ve kadından da asla hareket gelmez. Çünkü puanı , en düşük erkektir. Özgüvenli betalar var bir de ama bunlarda da alfa çekiciliği olmadığından; bir kadınla seks yapmaları çok zordur. Özgüvenli betalar, kadın elektirik aldığına dair mesaj verene kadar;adım atmamaları gerekir. Bir ayın sonunda, elektirik yoksa; erkekçe ilişkiyi bitirmelidir. Ama yine de betalar eğer çok zengin değillerse, kadınla seks yapması pek mümkün değildir. Kadının o anki yokluğuna bağlı, tamamen.. Kadınlar, beta erkekleri süs köpeği misali yanında gezdirmek için; tutuyorlar. Bu yüzden betalar, Red pil kuramını benimseyip bu eziklikten kurtulmalıdır. Ulaşamıyorsan, terk et arkadşaım; köle olma
Bu durumda ; alfa, beta ve sigma erkek çeşitlerinin detaylarına gireyim
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Peki Red Pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.
Gerçekten de kadın ilişki uzmanları, bu tür erkeklerden hoşlanıldığını doğrular ve benim kız arkadaşım da doğruluyor.
İşte Bu tür hoşlanılan erkeklere alfa, aksine beta ( zengin olmadıkça talep görmeyen erkeklere) deniyor. Beta olmak da çok kötü bir şey olup ancak paranla Kadına ulaşırsın demek. Ancak hiç bir kadın zengin beta erkeğe, alfaya verdiği zevki vermez. Çünkü kadınlar, duygusal varlıktır... Bu arada Kadınları da kınamamak lazım. Zira kadın, yaratılışı gereği koruma iç gücüsüyle hareket edip güçlü olan alfadan hoşlanır
Işte redpil alfalaşma evrimini başlatınca, sorun burada başlıyor. Çünkü kadınlar beta çoğunluğun, alfalaşmasını istemiyor. Zira kadınlara; güzel mesajlar atıp egosunu şişiren, seks talep etmeksizin ( bir gün bana döner umuduyla ) pahalı hediyeler alan ve hat da evlenen erkeklerin hepsi beta. Alfa erkek ise, asla kadının egosunu tatmin etmez ve fazla ilgi göstermez. Alfayı, çekici hale getiren de budur. Sıradan olmamasıdır!
Şimdi gelelim, betayla evlenen bakire olmayan kadınlara. Şimdi Kadınlar, 30 yaşlardan sonra alfa bir erkekle evlenemiyorsa , maddi durumu iyi olan beta erkekleri tercih etmek zorunda kalıyorlar. Bu durumda Çocuk olana kadar iyi davranıyor, istemeden seks yapıyor ki ( sevmemesi nedeniyle) betalar çocuk varken genelde boşamıyor. Çünkü çocuklarına, fena sahipleniciler. Çocuk olduktan sonra kadınlar, beta eşi boşamasın diye hafta bir seks yapıp genelde alfa erkeklerle eski günlerine geri dönüyorlar. Çünkü beta erkek, asla alfa erkeğin verdiği tutkuyu veremez. Aynı tatmin olamamaktan, alfa erkek de beta kadını aldatıyor. Bunu, Red pil de belirtip tarafsız olduğunu beyan ediyor.
Ama Red pil, büyük alfalaşma evrimini gerçekleştirebilirse, bu kadar kolay kendine köle bulabilir mi? Elbette hayır.
Bunların da hiç biri uydurma olmayıp aynısını kadın uzmanlar da söylüyor. Bunların en önde geleni, Psikolog Buse Aydın olmakta. Kaldı ki çevremden de kadınların, beta eşlerini aldattığını çok duyuyorum.
Ha kadın bakireyse ve seviyorsa, beta erkeğe sadık oluyor. Bunu da belirteyim ki bunun da örneğini gördüm. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamıyor. Ama bakire olmayan kadının, kadınların itici bulduğu beta erkeğe sadık olduğunu duymadım da görmedim de. Çünkü karşılaştırma yapıp eski erkeklerini özlüyor. Tamamen, normal bir durum.
Bu arada , kadınların alfa erkek istemesi doğaldır ve saygı duyarım. Ancak beta erkeklerle evlenip duygularıyla oynamanız çok yanlış
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok merak ediyorum böyle, karaktersiz beş para etmez lüzumsuz insanları çok mu arıyorsunuz? Zina etmeye ne kadar meyilli bir toplum olduk farkında mısınız? Aynı zamanda siz bunu merak edip soru olarak soruyorsunuz, peki bir kadın olarak ben erkek olarak böyle bir insana zerre hayatınızda tutmamanız gerektiğini size söylerken, bir erkek olarak kadın olsaydım öyle bir insanla bir daha asla muhatap olmazdım.
Cinselliğin tek meşru yolu evlilik yapmaktır evlilik yapmadan yaşamanın cinsellik zina demektir, bunu erkek de yapsa ahlaksızlık ve günahtır kadın da yapsa günahtır. Ben şimdi anlam veremiyorum bazı kadınlar bunları nasıl müsaade edebiliyor, yani bir erkeği kendinizi kullandırmak Nasıl hoşuna gidiyor bazı kadınların yanlış anlamayın sizin için demiyorum, tabiki Ancak böyle cibiliyetsiz bir insandan uzak durmanız tavsiye ederim, gitsin kendini şişme bebek alsın onunla sevgili olsun 7/24 istediğini yaşasın Ama siz böyle insanlarla uzak durun doğru değil ahlaksızlıktır bu söylediği, bunu doğru olarak görmek bir insanın zekasında problem gerektirir.
30 Yorumla
Ne kadar duygusuz biri iyi yapmışsın tabiki
Bu ne anlaşmamı? Amacı ilişki değilki bunun, sadece ihtiyacımı gideren bir şey olsun demiş (insan bile değil şey yani) bencil biri ayrıca iğrenç yani
Sonradan aklı başkasına kayıp giden tiplerden ilişki içinde de hem manipülasyon yapar ben de buna benzer biriyle iyi ki olmadı diyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni kullanırdı sonra da buna sen müsaade etmedin mi diye bide nutuk çekerdi fırsat versem
+1 yılSeni sadece cinsellik için kullanmak istiyorsa bırak gitsin ama şöyle bir durum var Bir erkekten emin olursun onunla ciddi ilişkin olduğuna emin olursun onu istersin onu arzularsın olabilir ama seni anlamayan sana değer vermeyen sadece cinsellik için sana o gözle bakan bir erkekle birlikte olman hata
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
125Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından dürüst seviyorum diyip yatağa atana kadar kandıradabilirdi
183 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence boşluğuna geldi ya da zaman kaybetmek istemedi
- +1 yıl
Başta ümit verdi mi hiç seviyorum falan diye
Soran+1 yılEvet başta dedi sonra da böyle seksi öne sürdü hatta ilişkimde cinsellik olmazsa olmaz senle cinsel deneyimlerimiz olmayacaksa beraber olmamız saçma da dedi
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin tercihin ne diyelim doğru veya yanlış 🙄👍
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusu buydu bence
Çok iyi yapmışsın, birine bağlanmak için kalp yerine, başka uzuvlarının rahatını düşünen duygusuz biriyle ilişki yaşamadığın için... kutluyorum seni
291 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılUzak dur bu manipülatör potansiyel tecavüzcü sapıktan. Amacı seni istismar etmek. Onu kabul etseydin zaten istismara uğramış, rızasız şekilde zorlanarak ilişkiye girmiş biri olacaktın. Belki de travmaya dönüşecekti bu durum, aylarca toparlanamayabilirdin. Bu adiler sırf birine saldırıp ceza almamak için kızların saf duygularını fırsat bilip istismar etmenin bile planını yapıyorlar. O sapıkla o istese bile senin onunla beraber olmaman lazım. Bu durum çok ciddi, Kuzeybatı ülkelerinde bu durum tecavüz sayılıyor. Ortalık sapık dolu. Lütfen uzak durun şöylelerinden ömür boyu yalnız yaşayıp yalnız ölsünler.
53 Yorumla- +1 yıl
Sen nerede yaşıyor ne iş yapıyorsun merak ettim.
- +1 yıl
Açık sözlü davranmış manipulasyon yok
Cevap sahibi+1 yıl@Karayeller28 açık sözlü mü 😂
+1 yılSanırım doğru yapmışsınız birliktelik olmadan tanışma olmadan sevgi olmadan asla olmamalı
Açıo açık soyuluyor işte sizi bir obje olarak gördüğünü ve sonrasında kullanıp atacağını..
çok büyük bir uçurumdan dondüğünüzün farkındamısın hanımefendi?80 Yorumla
+1 yılHer ilişki farklıdır ve her bireyin tercihleri farklıdır. Ancak, bir ilişkinin temeli sadece cinsellik üzerine inşa edilmemelidir. İlişkide bağlılık, iletişim, saygı ve anlayış gibi daha derin ve sağlam temellere dayanmalıdır. Cinsel uyumsuzluk yaşamak normaldir ve bunun üstesinden gelmek için birlikte çözümler bulunabilir. Ancak, bir ilişkinin sadece cinsel birleşme üzerine kurulması, sağlıklı bir ilişki dinamiği oluşturmak için yeterli değildir ve uzun vadede tatmin edici olmayabilir. Bu nedenle, bir ilişkide cinsellik olmadan da bağlanmanın mümkün olduğunu anlatmak önemlidir. Ancak her iki tarafın da rahat hissettiği ve mutlu olduğu bir denge bulmak önemlidir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Abi yorumlarda sanki seni seviyorum sana aşığım bir kerecik nolur yapalım diyen erkeğin karakterini açıklıyorlar YAHU ZATEN BELLİ ETMİŞ AMACINI niye adam linç yiyo kandırıp hayatını mı karartsaydı kızın asıl davranma şekli böyle dürüst olunmalı seni seviyorum gibi yalanlarla başkasının hayatını zehir etmemeli açıksözlülüğün fazlası zarar değildir
515 Yorumla- +1 yıl
Kandırmaya çalışmış zaten.
- +1 yıl
"seks olunca bağlanıyorum"
- +1 yıl
Direkt amacım seks deseydi kandırmış olmazdı ama pis amaçları için duyguları da kullanmış.
- +1 yıl
Cümlelerinden aynı zihniyette ne kadar iğrenç biri olduğun anlaşılıyor.
- +1 yıl
Evet aşağılamışsın zaten. Mesleği eskort olmayan birine eskort diye hitap etmek ne oluyor? Erkekler jigolo o halde gevşek gevşek hareketler.
- +1 yıl
ya örnek amaçlı bir kızdan bahsettim sorudaki kızla bile alakası yok hem eskortluğun kötü olduğunu belirtecek bişey de demedim ki düz eskort kelimesi var sen kendi algılarına göre yaşadığın için bir çok şeyi kötü algılıyorsun hadi teyze işine tartışmasını bil Allah aşkına işin gücüm yok kadınları mı aşağılayacağım burada lütfen biraz düşün ne anlatmak istiyorum
- +1 yıl
Eskortluğu aşağıladın demiyorum, mesleği eskort olmayan kadınlar hakkında eskort diyip o kadınlara hakaret ettin ve aşağıladın. Yazdığın şey ortada kelime oyunu yapma boşuna. Biz de sana p"zevnk diyelim o zaman. Yani o da bir meslek sonuçta.
- +1 yıl
Eğer algılama kapasiten varsa eskortluğu aşağılamamaktan kastım eskortun aşağılık bir şey olduğunu vurgulamadım demek oluyo ki bu da eskortuymuş gibi dediğim zaman onu aşağılamış olmadığımı gösterir önce anla sonra kelime oyunu diyip geçiştirmemeyi öğren yaşın başın gereği yani
- +1 yıl
O zaman biri sana p"zevnk dese ona da alınmazsın demek oluyor.
- +1 yıl
Ne dediğini bilmeyen 😂 alınmam diyor bir de
+1 yılBir şey seni şüpheye düşürüyorsa onun doğru olma ihtimali yüzde kaç?
Yani bunu sorman bile aslında lüzumsuz. Dediği gibi olsa genel eve giden erkekler (Onun da gitmediği ne malûm?) hayat kadınlarına âşık olurdu. Hatta bir söz vardı bununla ilgili "Sevişmeyle aşk olsa genel evler tapınak olurdu." diye.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu sözü yeni duydum ama haklılığı çok doğru her yattığına aşık olsun o zaman
+1 yılAçık sözlü davranmış dürüst çocuk, bende partnerlerime ben evliyim ve tek partnerim sen olmıcaksın arkadaş dost partner oluruz benden aşk beklersen üzülürsün diyorum, birinin duygularıyla oynamak bana göre değil, bide şöyle düşün sana bağlandı numarası yapıp cinsellikten sonra aramasa bıraksa daha mı iyi olacaktı, çocuk dürüstlüğü yapmış gerisi sana kalmış okadar basit
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk zaman kaybetmek istemedi cinsellik varsa varım yoksa yokum demeye getirdi cinsellik olmadan baplanamıyorum kısmı onun olayı güzellemesi
- +1 yıl
Aynen öyle sende bağlanma kısmına çok takılma bak keyfine hauatını yaşa
Bence de doğru yapmış. Kadınlar hoşlanmadıkları erkeğe seks sunmazlar, hoşlandıkları erkekte de bütün kurallarını yıkarlar.
Tıpkı bütün kadınların "ben efendi seviyorum" deyip bardaki pc, hovarda bir adama, ara sıra ona yükselen bir adama seks sunduğu gibi.
10 Yorumla
+1 yılHer insanın ilişkide beklentileri olabilir ve her insan beklentileri karşılamak zorunda değil. O, dürüstçe sana beklentilerini söyleyebilmiş, siz de ona hayır demişsiniz, ki bu da yanlış değil. O zaman hem o, hem siz beklentilerinizi karşılayacak kişileri aramalısınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöyleme şekli yanlış ve sirtlanin teki olduğunu belirtmiş net olması hiç yoktan iyidir bakışını getiriyor kandırma şekline bürünmemis ama nedense bizim ülke de gittikçe kalite düşüyor artık seviye çok geride bir entelektüellik yok basit düşünen ve yaşayan insanlar olduk tuhaf
40 Yorumla
+1 yılBenim hoşlandığım kişi de tensel uyumun önemli olduğuna deginmisti. Seks istiyorum dedi yani. Ben basta kabul etmesem de onunla tensel çekimi aşırı kuvvetliydi. Tekrar görüşüyorum şimdi kendimi sıkmıcam çünkü bende istiyorum
52 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hakli ama seks yoksa iliskinin pek anlami yok. Sonucta kardes degiliz sevgiliyle hic birimiz
1618 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim ben
- +1 yıl
Ah ah nerde böyle düşünenler...
- +1 yıl
Seks iki tarafından rızası varsa güzeldir. Bu adamın derdi kızı istismar etmek psikolojik olarak zorluyor. Böyle bir ilişkiden hangi kadın zevk alabilir?
Soran+1 yılEvet derdi benimle yatmaktı sadece bana bunu hissettirdi
Cevap sahibi+1 yıl@YazBunuBirKenara cocuk bastan acikca soyluyor yoksa yokum diye zorla birsey yapmiyor. burada en ufak istismar yok. Sadece söylemis kizi zorla opmemis birsey yapmamis. +18insanlar fikirlerini açikca beyan ede bilir bu konuda istismara girmiyor yani.
- +1 yıl
Kandırmaya çalışması, kızın saf duygularını kullanmaya çalışması, kızın rızası olmadan bunu kabul edeceğini bile bile duygularını kullanması istismar oluyor. Açık açık "ilişkimizde cinsellik gerekir, cinsellik olmadan bir ilişki istemiyorum" deseydi o ayrı, zaten insanların bir ilişkiye başlamadan önce tüm bunları konuşması iyi bir şeydir bence. Çünkü açık sözlü olmak yalanın ve kandırılmanın önüne geçer. Ama "seks olmadan bağlanamıyorum, seks olursa bağlanırım" demek yalan olduğu belli olacak kadar saçma bir cümle. Ve kız bunu kabul etseydi sadece o kişinin yanında kalması için edecekti, yani aslında istediği için değil. Adam da bile bile bunu yaptığı için ve kızı psikolojik olarak zorladığı için istismar etmiş oluyor.
- +1 yıl
@YazBunuBirKenara kandırmamış kandıran kişi niye açık açık söylesin?
- +1 yıl
@Karayeller28 bağlanırım derken kandırmış. Allah aşkına ya, bağlanmakla bunun ne alakası var?
- +1 yıl
@YazBunuBirKenara Bağlanırım evet ucu açık ve garanti vermeyen bir durum fakat niyeti ni açıkca söylemiş
- +1 yıl
@Karayeller28 kızın duygularını kullanıp seks yapmayı şart koşmuş. Amacı belli ama kız direkt söylerse kabul etmez kesin reddeder diye vaat veriyor.
- +1 yıl
@YazBunuBirKenara burada şu safhada kullanılan taraf erkek zira yatırımı yapan o karşılığında bir şey almış değil Ve açıkca ifade etmiş. Bu soruyu sorabiliyor soran kişi Bak şu an ki pek çok ilişkiye nerde kandırılmış bir kadın görsem Niyetini gizleyen seviyormuş gibi yapan erkeklerin sonucu Bu adamlar ne yapıyor peki Elde edene kadar gayet ilgili alakalı çiçek bôcek ilgi iltifat ne varsa yapıyorlar taki istediğini alana kadar ve kodar fazla ama o kadar fazla örneği var ki görmekten bıktım Hatta gečen Kızın biriyle tartıştım burada Dedim Kızım bak adam sana her türlü yalakalığı yapıyor 1 istiyorsun 1000 veriyor Bu Maksada yônelik harakettir diyorum. Yok diyo sen anlamıyorsun diyor 2 ay dır niye yapsın o zaman diyor 3 gün sonra mesaj geldi aynen şöyle "Sen haklıymışsın abi amacı cinsellikmiş. 😥" Aynen bunu yazdı bana , Demedim mi diyemedim Yapar ulan yapar Aşkından geberiyormuş ölüyormuş gibi 2 sende 3 senede yapar evet yapar. İşte bu kandırmaktır.
- +1 yıl
@YazBunuBirKenara Dilimde tüğ bitti resmen söylemekten asıl olaya bakmıyorsunuz hep as olanı kaçırıyorsunuz Erkek ilgi iltifat etmiyorsa günaydın mesajı atmıyorsa sevmiyor diyorsunuz halbu ki hiç alakası yok Asıl olay ne biliyormusun Bu adam eğer ki seni sahipleniyorsa koruma iç güdüsü vardır erkekde Seni koruyup kolluyor arkanda duruyor üstüne titriyorsa sahip çıkıyorsa seviyor demektir Salla gitsin ilgi iltifatına sokim bunların bi önemi yok yok. Peki ya bu durumda ne oluyor. Feminizmin ve diİlerin beyin yıkaması altında olan kızlarımız kendini gerçekten seven erkeklerden nefret ediyor Nasıl mı Gider dekolte giyer Etrafdaki erkekler gözleriyle tecavüz eder kıza Adamda bu iğrenç bakışlardan korumak ister Kız hemen ki özgürlük mavalları okur ego kasıyor gibi saçma s, alak anlamlara yorar adama resmen bana nolur değer verme beni sevme ben takılmalık kızım diye suratına duratına bağırır resmen Sahiplenirsin bu şekilde haraket edersin belli edersin Ben köpekmiyim evcil hayvanmıyım eşyamıyım Beyin yıkaması altında olan kızımız yine tepki gösterir sonuç çiçek böcek ilgi iltifat günaydın mesajında sevgi arayan kızımız bi güsel kandırılır yatağa atılıp bi kenara şutlanır İşte sana günümüz ilişkileri
- +1 yıl
@Karayeller28 diğer konularda katılmadığımı söylemedim sadece birini kandırarak ya da vaat vererek birini ilişkiye zorlamak ya da ikna etmek istismardır dedim. Aynı şeyleri yazmışız zaten. Bu sorudaki adam da kızı kandırmaya çalışıyor muhtemelen.
- +1 yıl
@YazBunuBirKenara işte diğer konulardan bahsetmemin sebebide Asıl sizi kandırdıkları olayı görmezden gelip Niyetini ayan beyan söyleyene kafa takıyor oluşunuz benim garibime gidiyor neyse özetle şu Söylenecek en isabetli en nokta atışı söz olur dediklerime özet olarak "ZEHİR DEDİĞİN ALTIN TEPSİDE SUNULUR" mevzu kandırılmaksa asıl konuyu kaçırmayalım.
- +1 yıl
@Karayeller28 zaten direkt söylemesi sorun değil bu soruda, "seks yaptıktan sonra bağlanıyorum" diye yalan söyleyip umut vermesi sorun.
- +1 yıl
@YazBunuBirKenara orada dediği evet muhtemelen aldatmaca Erkekler cinsellikle bağlanmaz Genelde kadın bağlanır çünkü oksitosin salınımı buna sebep olur ki kadınlar çok daha yüksek salgılar erkekten Erkekse çok az salınım yapar. Detay uzar, ama özetle bağlanma olmadığı için tek gecelik ilişkiler yaygındır yanı adamın işini görüp çekip gittiği ilişkiler Ancak dediğim gibi en azından açık açık ben buyum demiş Pek de kandırma şansı yok ayan beyan söyledikten sonra Siz yinede asıl buna değil Söylediklerime dikkat edin mesele bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar ne kadar arsız olmuş, utanma kalmamış böyle bir lafı nasıl söyleyebiliyorlar hayret ediyorum. Cinsel ihtiyaçlarımı karşıla, ondan sonra benden iyi muamele bekle diyor resmen. Buna FB denmiyor mu, neyin bağlanması? Yarın öbür gün diyecek ki sıkıldım, ten uyumumuz kayboldu ayrılalım. iğrenç birisiymiş onu başından defet bence. Keşke her erkek kendisinin de birgün kız babası olabileceğini, kız kardeşine de böyle bir muamele yapılabileceğini düşünebilse
13 Yorumla- +1 yıl
Aaaa... Kendi kızı, kız kardeşi dışındaki kişiler onların kızı ve kız kardeşi mi? Çok ayıp! 😂😂
Soran+1 yılEvet aynı soruyu bende sordum senin kardeşine kızına böyle bi teklifle gelinse naparsın dedim başta tepkisiz kaldı sonra da isterlerse yatsınlar dedi geçti
- +1 yıl
Onu da diyen oldu dediğimi de diyen oldu bana. En son birine beddua ettim bu yüzden. İleride kızın olur ve birileri de ona aynı şeyi yapar dedim. O zaman etekleri tutuştu. 😂😂
+1 yılSelamlar canım evet doğru yapmışsın çünkü herkes cinsellik yaşamak zorunda değil, senin bedenin senin kararın. Ayrıca cinsellik yaşamak için bir bahane bu. İsteyen insan bal gibi bağlanıyor seviyor, ha ayrıca seven erkek bunu söylemez.
30 YorumlaO sapık kişiye şu soruyu "ailendeki ablan, kız kardeşin ve diğer üyelerde de böyle bir bağlanma sorunu var mı?" diye sorsaydın keşke.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO ne la oyle on tadimlik once seks yapariz sonra baglanirim, hadi len orada alacam dimi istedigini sonra basacan tekmeyi sozlesme imzaliyor sanki p. ust neyin garantisini almaya calisiyorsa test yaparak..
44 Yorumla
Soran+1 yılUtanmadan bekaretini de ver dedi ne saklıyorsun sanki dedi turşusunu mu kuracaksın
Cevap sahibi+1 yılA. ptal aq herkesi kendisi gibi sandi heralde. Sizde kanmayin sunlari ya az kafanizi calistirin
Soran+1 yılO yüzden ayrıldım
Cevap sahibi+1 yılguzel yapmissin
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda genel, herkesin uyması gereken bir doğru yok. Erkek, içinde seks olmayan bir ilişki yaşamak istemeyebilir, kendi tercihidir. Kadın istemiyorsa da ilişki olmaz, bu kadar basit. Bu konuda benzer düşüncede olan insanlarla ilişki yaşayın.
10 Yorumla
+1 yılAy keşke bütün erkeklerde başta niyetlerini belli etseler de yormasalar bizleri. Ben kabulüm bir erkeğin böyle demesine ona göre s, k, tr çekerim zaten yılan gibi sinsi sinsi niyetlerini belli etmesi yoruyor
14 Yorumla- +1 yıl
aynı sizin zengin erkeklere aşık rolü yaptığınız gibi
- +1 yıl
@HakanAydın06 aynen öyle
- +1 yıl
gerekmı var zaten hep oyledırkı
- +1 yıl
@Cekicicılgın06 aynı şeyi bizde düşünüyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Başlamadan seks bahane eden Seksi yine bahane edip arkasına bakmadan gider. Doğru olanı yapmışsınız
41 Yorumla
Soran+1 yılbu açıdan da bakmış oldum 👍
Bir kızı iyi tanımak için ille cinsel takılmanız gerekmez.
Çavdar Tarlasında Çocuklar / J. D. Salinger
20 Yorumla
+1 yılCinsel amaçlı kullanıyormuş seni iyi olmuş ayrıldığın eğer ayrıldıysan tabi. Cinsel anlamda bağlanacaksa hiç bağlanmasın kalpten bağlanmak varken
20 Yorumla
+1 yılAsik olmayi oraya indirgemis. Bu gercek sevgi, gercek baglilik degil zaten. Bir bakmissin bir sufe seninle yatmis sonra tekmeyi basmis. Boyle diyen erkeklerin oyununa gelmeyin aman.
20 Yorumla
+1 yıl- +1 yıl
Denk mi geldin buna?
- +1 yıl
Hayır zaten takip ediyorum
Tabii ki yaptığı çok çirkin balım. Daha iyi gitsin ilişki diye iki taraf da istiyorsa yapılır ama yoksa yokum demek çok yanlış. İyi ki baştan göstermiş ne olduğunu
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ne saçmalıyosun sen diyeceksiniz ama güzelim diye karşıma çıkanlar hep bu mantıkta olan insanlar
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Arzulamasi normal ama bunu dayatamaz. Cinsellik olsa da bağlanmaya bağlanmiyor. Sevmek çıkarsız olmalı iki kişi bunu yasayacaksa kadının rızası olmalı. Öbür türlüsü taciz olur..
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten izin versem oracıkta beni götürürdü dediğin gibi dayatma olmadan olmalı bu işler olacaksa
kabul etme, memnun degilse bu durumdan yol ver gitsin
41 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım ondan uçkur düşkünü pislik
Doğru ya da yanlış bu kişisel bir durum ancak açık açık ilişkiden beklentisini söylemiş. Ama sen doğru olanı yapmışsın.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılErkeklerin seks yapmak için kullandığı bir bahane bu. Yeme bunları.
30 Yorumla
+1 yılBelliki kullanacak birini arıyor zavallı
Tabiki sen doğrusun en doğrusunu yaptın yav arkadaş saçını okşamak kalbini okşamak ruhunu okşamak neden yoktur adam gibi sevmek neden yoktur10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılAsla inanma. Klasik sırtlan erkek cümleleri. Seni böyle manipüle edecek sonra seks yaptığınızda arkasını dönüp gidecek bu kadar basit onlar için.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnanmadım amacı o konuşmadan sonra ortaya çıktı
+1 yılBu doğru değil seni kullanmak İçin bahane bağlanmak zihinsel bir hazla duygusal bir tepkimeyle olur bağlanmanın sevmenin sonucu arzulamaktır bu söylediğine inanma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam bir süre seni kullanır başkasını bunca olmadı deyip gidecek senin için zaman kaybı doğru yapmışsın vur tekmeyi
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet hissettirdi zaten bunu
Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Bence hayatında vereceğin en iyi karar olmuş olabilir. Düşünsene kimlerin ceplerine ellerini sokmuş gelip size bu lafı söylemiş. Koşarak uzaklaşınız.
11 Yorumla
Soran+1 yılUzaklaştım kestim sohbeti
Gizli Üye(25-29)+1 yılOzgur feministlerin erkekleri getirdigi son nokta
demekki neymis ozgurce dagitmak kadina degil sadece erkege yariyomus
Ozgurluk kelimesi altinda toplum boyle manipule edilir ve kadin kullanima acik hale getirilir 👏🏻👏🏻👏🏻
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana bu yaşına kadar boş yere bakire kalıyorsun ver kurtul kocan bunu hak etmeyecek bile diyodu hadi kocam hak etmedi de toplum belli bana diyecek kaç kişiyle yattın benden önce
Or@puçocukları heryerde, yorumlara bakınca buradada dolu!
Kendi kız kardeşi ya da Annesine böyle yapılmasını dogru bulan, bu olayı dogru bulur.
Onlara bizim Toplumumuzda Or@spuçocugu derler10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Seks yoksa yokum ne demek öyle ya bunu diyen insanla ciddi düşünülmez yarın öbür gün evlendiniz sakat kaldın seks yapamayacak duruma geldin boşanır bu adam o zaman her şey seks değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru demiş bende olsam aynısını derim nereye kadar el ele dolaşmak bı saatten sonra çocuk bakıcılığı yapmayız ilişkiyi bir adım. ileriye taşımak lazım. Dimi
10 Yorumla
+1 yılDoğru yapmışsın da bu sorulari soruyorsunuz ya neyin doğru neyin yanlış olduğunu grrcekten biliyor musunuz
13 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenmek için soruyoruz
- +1 yıl
O zaman kısaca diyeyim sana sevgi öyle seks yapinca olacak bir şey değil onun derdi seni kullanıp atmak
Soran+1 yılOnu hissettiğim için kabul etmedim
+1 yılTürk erkeklerinin %80'inin amacı zaten bu direkt. İyi yapmışsın gereksizin tekinsen kurtulmuşsun
20 YorumlaÇocuk Bi prize soksun elektrik alırsa sonrasına bakarsınız.
Şaka Bi yana iyi yapmışsın
20 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın o ne öyle tamam seks olmadan aşk olmaz derler ama önce seks sonra aşk olmaz ki duygular seksi bağdaştırır
01 Yorumla
Soran+1 yılDuygusuz sekse okey veriyo resmen
+1 yılSevgililiğin amacı seks zaten. Seks yapmayacaksan sevgilide yapma. Sen haksızsın.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Kız kardeşin var mı diye soraydın enişte adayı bunu dese nedersin diyeydin. Uzak dur bu tarz insanlardan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerhalde doğru yapmışsın en doğrusunu yapmışsın hemde evet bir ilişkide sexs olabilir ama bu böyle konuşulup pazarlık yapılmaz ve öncelik olarak sunulmaz yaşanacaksa ilerleyen zamanlarda kendiliğinden yaşanır bu resmen pazarlık yapmış
11 Yorumla- +1 yıl
Kendiliğinden yaşanır mı öyle kız mı var ülke de
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşine geliyorsa... Sen olmazsan aysel olur o olmazsa selda olur... Kızların yorumları hep aynı... Siz nasıl bizim anamız değilseniz... Biz de babanız değiliz 🤨🤪 Ya verirsin ya da kalabalık yapmazsın dükkanın önünü 😉
120 Yorumla- +1 yıl
İleride karın olacak kişide dükkanın önünü kalabalık yapmıyorsa nolacak
Cevap sahibi+1 yılKarım olmaz olur biter sanki... ben zaten çalışan parasını kazanan biriyim... Şurda 8-9 yıla hiç çalışmıyıcağım zaten. 😉 Çocuk istemiyorum. gelicek olan kadın ya cinsellikle gelir ya da gelmesin zaten istemem. Gitsin en uzak köşeye benden
- +1 yıl
8-9 yıla hiç neden çalışmayacan
Cevap sahibi+1 yıl@Geiltoy Kız kardeşim var ve isterse yapmakta özgür karışmam. Kendi hayatı kendi seçimleridir. Neden cinsel ilişkinin bu kadar kötü olduğunu öne sürmek peşindesiniz anlamadım. Siz de bir cinsel ilişkiden oluşmadınız mı sanki de ööcccüü kaka gibi ergence düşünüyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılMerkez de arsalarım var. Zamanın da turizim de çalışırken almıştım... İmar gelicek hastanenin 300m ilerisinde kalıyor ve imar geldiğinde arsayı veririm mütahhite epey bina düşücek. 5 dönüm arsa.
- +1 yıl
İyiymiş
Cevap sahibi+1 yılBoş yapma malını sorgulayan olmamışmış..."Kendi bacılarına böyle yapılıncada namus savunusu olurlar" bunu kim yazdı yappraam! git dazlak kafanı dışarı çıkar... ortalık gırla kim kimin sekstiği belli değil... git azcık kelleni dış hayata çıkar da hayatları gör... at gözlüğünü kenara koy dazlak kafa
- +1 yıl
- +1 yıl
Seksin kötü bir şey olduğunu söyleyen yok ki tam tersi güzel bir şey ama helalin ile yaşarsan güzel gidipte kim verirse onla yatmak midesizliktir bu yüzden tepki çekti yorumunuz nasıl karışmazsiniz ya bacınıza doğruyu yanlışı anlatmak bi abinin babanın annenin ablanın görevidir elbette kısıtlamak yanlış ama istiyorsan git önüne gelenle yat demek oluyor sizin dediğiniz lütfen bu kadar geniş olmayalım başımıza taş yağacak sizin bu çağdaşlık saçmalığınız yüzünden
- +1 yıl
@Kuullanıcıııı önüne gelenle zevk için yatan insandan kimse hayır görmez en tehlikeli varlık
- +1 yıl
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılİlişki istiyorsan benim için bak benim için!!! Cinsellik şart elzem esansiyel... Eğer işine gelmiyorsa başkasına geçerim... 100 tane kız yazılıcağım diye bir şart yok. Siz kendi kendiniz şartlıyorsunuz buna.
- +1 yıl
Kendin gibi insanlar bulacaksın şu üslubun iğrençliğini hiç bir yerde görmedim
- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılIyi yapmissin baglanmazmis Allahin şerrosu yol ver ona
42 Yorumla
Soran+1 yılKullanır ayrılırdı
- +1 yıl
Helal sana
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle şey mi olur, inşallah bacina da biri böyle teklif yapar deseydin.
20 Yorumla
+1 yılSöyle deseydin ben de evlenmeden seks yapmıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Yaş doğru mu
- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yaptın. Verseydin işini görüp gidecekti
20 Yorumla
+1 yılŞahsen takdir ettim. En azından dürüst davranmış:))
20 Yorumla
+1 yılbir ilişkide olmazsa olmaz ama böyle dediyse sevmiyordur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yönden bakarsan amacını anladın. Bir tane çocukla flört ediyorduk sonra ilişki istemiyorum uzun ilişkiden sonra demişti. Dürüst davrandığı için seviniyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an bende o moddayım iyi ki başta rengini kendini belli etti diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru yapmıssın önce beyniyle cevap vermeyi öğrensin.
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok çirkindi bu yaklaşımı incitti beni
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmıssın boş ver
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet doğru yapmisin niyeti cinsel kullanmamış seni sonra baglanamadimmi dicek kesin ayrilirken
10 Yorumla İkinizin ilişkiden beklentileri farklı, sen beklentine göre doğru yapmışsın tabiki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru deyıl tabıykı ee sxk sxk sonra sıkıl terket olacagıda bu zaten
10 Yorumla
+1 yılAmacı seni kullanmak olan bir adamı hayatından çıkarmış oldun :D
10 Yorumladogru degil tek istegi cinsellik iste belli
10 Yorumla- Devamını Gör (135)
Devamını Gör(180)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri