Ön sevişmeden bahsediyorum... ilk sevgilim olduğu için de ne yapacağımı bilmiyorum, öylece durmak veya abartıya kaçmak da istemiyorum. Sevgiliniz ne yapsa hem aşırıya kaçmaz hem de tahrik ederdi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılPüf nokta onun zevk aldığı şeyleri yapmak özellikle Hani cinsellikte şöyle bir şey vardır zevk aldığın kadar karşı tarafa zevk vermelisin ki bu cinselliğin bir anlamı olsun Mesela ben oral seks hastasıyım bana oral seks yapıldığı sürece ben de oral seks yaptığım sürece gerçekten aşırı derecede tahrik eder ve şöyle bir şey var ki buna kimse inanmıyor Ama ben öyle kolay kolay doyan biri de değilim
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu ona sormadan nasıl anlayacağız, ne bileyim çekiniyorum biraz
- +1 yıl
Bu tip durumlarda çekinmek diye bir şey olmamalı Evet bizim ülkede Maalesef ki cinsellik bir tabu ve ayıp olarak görüldüğü için Herkese anlıyorum ama arkadaşlar bakın rahat olun ve karşı tarafa gerçekten güveniyorsanız onda belli bir samimiyetiniz ve güveniniz varsa bazı şeyleri sormaktan çekinmeyin En azından çekinmeyin ki kazanan siz olun Tabii senin için de aynı şeyi söylüyorum Herkes için
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumların için
- +1 yıl
🥰🥰🥰
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiçbir şey yapmana gerek yok. İlk sefer zaten heyecanlanması için yeter. Yaptıklarından keyif aldığımı gösteren minik iniltiler ve yapmasını istediğin şeyleri yaparken elinle kafasını bastırmak, bacaklarını onun beline dolaman bile fazlasıyla yetecektir
14 Yorumla
Soran+1 yılSonunda düzgün yorum, teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
+1 yılOna sorabilirsin sen nasıl istiyosun o nasıl istiyo konuşun bence
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçma olmaz mı ya
- +1 yıl
Olmaz tabiki birbirinizi en iyi siz anlarsınız
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Elini penisine götürüp hafif dokunuşlar yapabilirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Öpüşme ile başlayıp yaşamak istediğin anları açık açık yazsan şöyle yap derim de.
10 Yorumla
+1 yılBak bu tariflr soyle boyle diyerek olacakbisry degil kendini birakacaksin zaaten hisl3rin seni yonlendirecek ki ilk basta gercekten bunu yasamak istiyormusun bunun cevabi onemli
10 Yorumla
+1 yılYavaştan yavaştan öpmek boynundan öpmek ve ellemek elleşmek okşamak.. kendini erkeğine bırak
10 Yorumla
+1 yılerkek vajina kız penisi okşarsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl🤨 şunlara bak be diyeyim ki 🤷♂️
01 Yorumla
Soran+1 yılEn namuslu sizsiniz 2 ay sonra düğün var, ilk ilişkim zaten sizin gibi önüme gelenle yatmıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişirken olur zaten olacağı kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor ya maalesef. Elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum
Cevap sahibi+1 yılNereye istiyorsan oraya koy
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Burada detay anlatilmaz
00 Yorumlasaks çekiyor musun
03 Yorumla
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılO kadar ileri gitmek istemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oral yap
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar uç noktada değiliz