Cinsel Yaşam Ağırbaşlı erkekler yatakta nasıldır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Dışarda biraz ağırbaşlı Ağırbaşlı erkekler yatakta nasıldır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Dışarı ile seks hayatı benzerlik göstermez insanın. 1 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ağır başlılık yatakta gecersiz sert otoriter olurum 1 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Bu agir baslilikla alakasi yok. Tutkulu erkek vardir tutkusuz erkek vardir. Tutkusuzsa istedigi kadar agir basli olsun yatakda da put gibi olur kasilir hep odaklanip istedigin hazzi yakalayamazsjn 0 0 Yorumla
rexeberiab Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Biz ne bilelim kim yatakta nasıldır yatan sizsiniz siz söyleyin bana da söylemeyin yani birbirinize söyleyin 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Ağır abiler ya oğlancıdır, ya da gôtünü yalatan tiplerdir yavrum. Dışarıda ağır görünen tiplerden uzak dur 0 0 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl O fark eder yatak farklıdir.. disarisi farklidir.. kadinda disarda hanimefendi ama yatakta yirtici panter gibidir 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dışarıda ne manken kızlar gördük hepsi yatakta kan vermeye gelen Kızılay donörü çıktılar:)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Diğer erkekleri bilmem ama ben biraz yavaştan başlayıp yavaş yavaş sertliği getirmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Gercek cinsel iliskiyi yasatirlar 3 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye değişir 1 0 Yorumla
ninjabalaclava Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bilmiyorum hiç s ikmedim tercihen karşı cins g ö tü 0 0 Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Tembel hayvan gibi 😁 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Pertnerine en iyi şekilde ilişki yaşatmayı sever 0 0 Yorumla
SSvermiştim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. o seni değil sen onu s1k3rsin öyle söyliyim 0 0 Yorumla
Darknesssss_ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Fazla sertiz 😊 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oo gerçekten mi Yorumla
çaçantugayı Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Ağrı başlı adam evde hanımcıdır 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Iııım emin misin Yorumla çaçantugayı +1 yıl Evet yatakta özelikle yönetilmeyi severler Yorumla Soran +1 yıl Sanmam ya Yorumla çaçantugayı +1 yıl Valla abim öyle aw dışarda ben karım istediğini yapacak diyor evde ben karıma kurban olurum diyor Yorumla Soran +1 yıl O da güzel Yorumla çaçantugayı +1 yıl Almanya'da 🐶 gibi çalışıp Türkiye'de hava atıyor hepsi🤣 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hayvanım kfkekfkd 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Dışarı ile seks hayatı benzerlik göstermez insanın.
Ağır başlılık yatakta gecersiz sert otoriter olurum
Bu agir baslilikla alakasi yok. Tutkulu erkek vardir tutkusuz erkek vardir. Tutkusuzsa istedigi kadar agir basli olsun yatakda da put gibi olur kasilir hep odaklanip istedigin hazzi yakalayamazsjn
Biz ne bilelim kim yatakta nasıldır yatan sizsiniz siz söyleyin bana da söylemeyin yani birbirinize söyleyin
Ağır abiler ya oğlancıdır, ya da gôtünü yalatan tiplerdir yavrum. Dışarıda ağır görünen tiplerden uzak dur
O fark eder yatak farklıdir.. disarisi farklidir.. kadinda disarda hanimefendi ama yatakta yirtici panter gibidir
Kendimden örnek vermek istiyorum sert ve doyumsuz olurlar
Dışarıda ne manken kızlar gördük hepsi yatakta kan vermeye gelen Kızılay donörü çıktılar:))
Diğer erkekleri bilmem ama ben biraz yavaştan başlayıp yavaş yavaş sertliği getirmeyi seviyorum
Bazilari hircin ama erkrn gelir
Bazilari hircin ama gec bosalr
Gercek cinsel iliskiyi yasatirlar
Bu kişiden kişiye değişir
Bilmiyorum hiç s ikmedim tercihen karşı cins g ö tü
Tembel hayvan gibi 😁
Pertnerine en iyi şekilde ilişki yaşatmayı sever
o seni değil sen onu s1k3rsin öyle söyliyim
Kişiden kişiye değişir
Buna bir genelleöe yapamayız
Sert olur ;)
Sert kendimden biliyorum
Büyük başlı olur yatakta
Fazla sertiz 😊
Oo gerçekten mi
Ağrı başlı adam evde hanımcıdır
Iııım emin misin
Evet yatakta özelikle yönetilmeyi severler
Sanmam ya
Valla abim öyle aw dışarda ben karım istediğini yapacak diyor evde ben karıma kurban olurum diyor
O da güzel
Almanya'da 🐶 gibi çalışıp Türkiye'de hava atıyor hepsi🤣
Hayvanım kfkekfkd
Ağırlar😀
Bendenn bahsettim ama bunu burada anlatamam
Serttir
pasiftir
Çok zikicidir
Sert sanatsal
Sertim ben haşin erkeğim yani
Ağır basarlar