- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılEğer söz konusu seks ve yatakta tatmin olay ise tabii ki de tecrübe isterim çünkü Düşünsene karşında toy birisi var ve hiçbir şekilde sevişmeyi bilmiyor ya da daha doğrusu hiçbir şekilde tecrübe Sahip değil o seni ne kadar mutlu eder yatak kısmını söylüyorum ama ama şu konuyla değinmek istiyorum şu algı bana göre yanlış İlla Hani Olgunlar sevişmeyi biliyor diye bir şey yok genç olup da deneyimi olan da var tecrübeyle sabittir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşından geçen bir olayı anlatayım sana 16 yaşındaydım bir arkadaşım vardı benim yaşımda onu çok uyardım 17 yaşındaki bir çocuğun penisi vajinadaki sıcaklığa dayanamaz dedim cinsel ilişkiye girmemesini söyledim ya da eğer girerse arkadan girsin ya da prezervatif kullansın ve ertesi gün hapı ama beni hiç dinlemedi koruma olmadan cinsel ilişkiye girdi dediğine göre bir iki git gel yaptıktan sonra şak diye içine boşalmış kendisini tutamamış olan olduğu hamile kaldı işte bu yüzden cinsellikte tecrübe önemli
12 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe her seydir :) bu yüzden herkesle seks yapilmaz
+1 yılBaşkasının kirlettiğini tecrübe adı altında kabul edecek değilim benim kadınım sadece bana aittir ve onu ilk ben öpeceğim taze çıtır utangaç masum ama ateşli kadın seviyorum ben
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen eşimi isterdim sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen tecrübeli değilim ama tecrübeli biri beni altında eritsin isterdim
1422 Yorumla- +1 yıl
;)
Cevap sahibi+1 yılBenim yorum bizim erkekleri baya heyecanlandırmış gibi
- +1 yıl
Hemde nasil 😂
Cevap sahibi+1 yılSen ne düşünüyorsun soru sahibi tecrübesiz kız gelse bana öğret her şeyi dese
- +1 yıl
Ögretirim tecrübem yeter ;)
Cevap sahibi+1 yılSen olgun seviyorsun çıtır kız yok sanaaa
- +1 yıl
Alakası yok :) sen bilitsin
Cevap sahibi+1 yılKendimi ne zaman bir erkeğin kollarına bırakacağım bilmiyorum çıtır seven ilgili erkek lazım bana
- +1 yıl
Ben ilgiliyim citir da cok severim ama bilemedim
Cevap sahibi+1 yılYaa ben evlilik kadınıyım açık ilişki bana göre değil bakma buralarda rahat yorum yaptığıma
- +1 yıl
Kiz reel hemen seks mi yapalim dedim 😂
Cevap sahibi+1 yılAşko ben içimi açıyorum sana hem neden reelde seks yapmak istemeyesin kii
- +1 yıl
Tutup yarin seks mi yapacaz hemen 😂
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı bişeyler içeriz yemek yer eğlenir akşam baş başa neler oluyorsa beğenirsem erkeği gece koynundan çıkmam sen ne diyorsun
- +1 yıl
Öyle olmasi lazim zaten ki. Mantikli olan bu
Cevap sahibi+1 yılBunlar sadece kafamda geçenler bir çocukla konuşuyorum benden küçük 😅 onunla sevişmeyi düşünüyorum ama yüzeysel çok heyecanlı abisi bir görsen deli ediyorum sapşiği
- +1 yıl
Psikolojisi bozulmus bunjn😂😂
Cevap sahibi+1 yılAaa ben mi alınıyorum şimdi bak
- +1 yıl
Tabi efenim :)
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar beyfendi
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes anasının karnında öğrenip çıkmıyor ben bakir birini isterdim
220 Yorumla- +1 yıl
Sen bakire misin?
Cevap sahibi+1 yılBakire olsam ne olacak olmasam :) Bağlantıyı çözemedim
- +1 yıl
Bakire olan bakir erkek istiyor genelde. Bakire olmayipta bakir erkek isteyende yüzsüz be 😂
Cevap sahibi+1 yılBakire bakir ister ve bu bakir erkek içinde geçerli bakire ister. Yüzsüzlük deme ya çünkü tercih meselesi ilk olmak her zaman iyidir
- +1 yıl
Bilemem bence twcrübe daha iyi
Cevap sahibi+1 yılSen tecrübeni yapa yapa öğrenmedin mi :) Sende toydun zamanında
- +1 yıl
Toydum evet ama tecrübeli kisilerle yapa yapa ögrendim. Biri tecrübeli olmali :)
Cevap sahibi+1 yılToy toy iyidir en azından yapa yapa öğrenir giderler :) Şeyin neresi önemli ki tecrübede
- +1 yıl
Yapinca görürsun onemli mi degil mi :) zevk alamadim der durursun
Cevap sahibi+1 yılPeki Allah'ın ayetini ne yapacağız ya :) Onu da mı ezip geçelim :)
- +1 yıl
Günah/sevap konusuna nden girdin ki? Konu zaten o değil. Konuyu dine sokarsan ooo :)
Cevap sahibi+1 yılNeden girmeyeyim Allah'ın Ayeti varken hemde evet konu o değil ama o aklıma geliyor niyeyse
- +1 yıl
Tabi ki gunah ona bir sey demiyorum ki. Günahi sevabi bilen insanlariz. Ancak nefis var
Cevap sahibi+1 yılSohbet baya derinleşiyor :) İşte orada nefisine hakim olursan cennet var hakim olamazsan cehennem azabı var. Hz. Yusuf neden kaçtı Züleyha'dan bu yüzden kaçtı demi :)
- +1 yıl
Cennet evet var. Ama sence buraya girebilecek misin? Yani 5 vakit var mi namaz? Kapalı mısın'? Erkeklerle konusmak bile haram biliyorsundur. Hangi birine uyiyorsun ki? ya da uyuyoruz :) sonuçta degişen dünyaya ayak uyduruyoruz. 2 odun fazla götüreceğiz ;)
Cevap sahibi+1 yılHiç birine kimse uymuyor. Tabi ama bazı şeylerden de kazanarak cennette gidebilirsin :) illa ki hepimizin uğrayacağı yerdir cehennem
- +1 yıl
Bazı seylerin içinde benim icin seks yook :) senin için olabilir. Zaten herkesin bazı şeylerı herkes için aynı olmamali
Cevap sahibi+1 yılBen benim var demedim :) neyse
- +1 yıl
Senin için var demedim ki :) seninde illa ki günahlarin var. Konuyu buraya getirmeye gerek yok :) o yüzden diyorum ki seks için buna gerek yok
- +1 yıl
Mesela bir şeyler için bazı şeylerden fedakarlık. Sen başka şey için yaparsin ben başka sey için. Zaten zevk ve renkler farkli canim :) o yuzden sana saygı duyuyorum tabi ki
Tecrübe , her zaman mükemmele yakın sonuc verir, tecrübesiz diyen arkadaslar elinde mındar olursunuz daha anlamadan fışk😇
10 YorumlaTaşı büyükler toplanmıl hepsi toy diyor daha genç olanlarda tecrübe der sanırım
10 YorumlaTecrübeli olmali
51 Yorumla- +1 yıl
;)
Cinsel Yaşam konusunda 858 cevap paylaştı. Kesinlikle tecrube
21 Yorumla- +1 yıl
Sende tecrubelisin
Tabi ki tecrübeli
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tecrübe demiş biçok kişi de bişeyler olmadan nasıl tecrübe kazanılacak
10 Yorumla
+1 yılTecrübe..
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltecrübeli tabii ki
101 Yorumla- +1 yıl
;)
+1 yılBen tecrübeliyim ama ben toy isterim bakirelik olayo değil beni toy kızlar daha çok azdiriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTecrübe
81 Yorumla- +1 yıl
;)
Tecrübe iyidir. Toy ile ugrasilmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. İlk önce çok istekli ve arzulu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe tabikide uğraşamam toy birisiyle
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benim tecrübem yeter
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yıltecrübe eşittir ben
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenç ve toy olmasını tercih ederim
10 Yorumla Toy olsun
23 Yorumla- +1 yıl
18 :]
- +1 yıl
Peyki
+1 yılBeraber tecrübe edindiğim
20 Yorumla
+1 yılTecrübe ya
32 Yorumla- +1 yıl
;)
Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Yaş 30 oldu tecrübe farkı denen bisey var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Tecrübe
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe=Ben
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübe
10 Yorumla
+1 yılBurun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım