Cinsel Yaşam Asansörde sevişmek zevkli olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 eşimle denemek istiyoruz ama zevkli olur mu bilemedim? Asansörde sevişmek zevkli olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Erken gelirse olabilir ash. Her katta dur kalk zor olur be 4 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok zevkli 👍🏻 ama asansördeki kameraya , ya ciklet yspıştırın ya da yara bandı. Çok yaptımm 😂👍🏻adrenalin iyi.. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl çıkan sesleri napıcaz kameraya yara bandını yapistirdik diyelim Yorumla gokantemur +1 yıl Kamerada ses sistemi olmaz asla. Sadece görüntü olur. 👍🏻 bu arada sizde mutlaka etek olmalı 👍🏻 kot pantolon filan değil. Aynalar daha da arttırıyor zevki 👍🏻 Yorumla gokantemur +1 yıl Katlar arasındayken asansörün stop düğmesine basacaksınız. Bu yeterli 👍🏻😅😅 Yorumla gokantemur +1 yıl Sakızla daha iyi kapatılıyor 👍🏻👍🏻😂 Yorumla
visneliturta34 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Değişik yerler zevklidir Evet hele de böyle yakalanma korkusu olan yerlerde denemek baldan tatlı gibi bir şey 🥰🥰🤭🤭 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. düşerken belki heyecanlı olur yoksa ne heyecanı ya pis pis kokar birde önceki çıkandan sonra girince, küçücük alan 0 0 Yorumla
Dikeydüşüş Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eğer kamera varsa sadece sizin için değil bir çok kişi için zevkli olur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 haklısın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aynen kanka fifty shades of grey evreninde yasamaya devamke 3 4 Yorumla Soran +1 yıl o ne NKSISKENJSSK Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cizgi film Yorumla Soran +1 yıl aynen kesin öyledir bya inandım Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Puhaha Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ay denemeyi cok isterdim. Ama kamera var dikkatli olun 1 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Biz yangın merdiveni de yapıyoruz çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Bebeğim kamerayı kapatin diyenlere itibar etmeyin. Güvenlikten izleyebilelim 😜 0 0 Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Farklı fantazilere açık bir ciftsiniz ama asansör kontrol edin 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tam sevişme gibi olmuyor biz denemiştik oldu bitti ye geliyor :D 0 0 Yorumla
Seniorrrr Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Yok ya çok saçma o çok bölünüyorsun. En iyisi kıyafet deneme kabini 0 1 Yorumla Soran +1 yıl zevkli mi Yorumla
Sekerkek10 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Yarabandı yapıştır ve durdur asansörü sonrası alevvv 0 0 Yorumla
Bandikuttt Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Ya çok rahat değil ayrıca asansörün açılma ihtimali vs vs 0 2 Yorumla Bandikuttt +1 yıl Burdan ancak bu kadar detay verebilirim 😂 Yorumla Bandikuttt +1 yıl Yorumlara bakıyorum zevkli diyen yalan söylüyor denemedikşerine eminim 😁 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Çok zevkli ama dikketli olun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl niye Yorumla Arifde38 +1 yıl Yani yakalanma riskini var yüksek bir yer seçin ben yaşadım yakalanmadım 😊 Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Olmaz öyle Halka açık alanlarda yapılmalı 0 0 Yorumla
Deltanteiger Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl E yuh ama. Yeter ya sizin bu sorulariniz. 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Oluyor yakalanma korkusu adrenalini arttırıyor 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. gece kimse yokken deneyin 0 0 Yorumla
miraysarmancı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl offf bnde merak ettim 1 2 Yorumla muhammet0707 +1 yıl Zevk ten kendinden geçersin Yorumla muhammet0707 +1 yıl Denendi Yorumla
ulasbanakoyayimsana Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Maceralar iyi gelir tutku ve andralin haz veriri 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kamera var mı 0 0 Yorumla
Lannbırakkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Efsane heyecanlı bi şey bu 0 1 Yorumla Lannbırakkkk +1 yıl Ben denedim süper bi şey Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur tabi ki. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Erken gelirse olabilir ash. Her katta dur kalk zor olur be
Çok zevkli 👍🏻 ama asansördeki kameraya , ya ciklet yspıştırın ya da yara bandı. Çok yaptımm 😂👍🏻adrenalin iyi..
çıkan sesleri napıcaz kameraya yara bandını yapistirdik diyelim
Kamerada ses sistemi olmaz asla. Sadece görüntü olur. 👍🏻 bu arada sizde mutlaka etek olmalı 👍🏻 kot pantolon filan değil. Aynalar daha da arttırıyor zevki 👍🏻
Katlar arasındayken asansörün stop düğmesine basacaksınız. Bu yeterli 👍🏻😅😅
Sakızla daha iyi kapatılıyor 👍🏻👍🏻😂
Değişik yerler zevklidir Evet hele de böyle yakalanma korkusu olan yerlerde denemek baldan tatlı gibi bir şey 🥰🥰🤭🤭
düşerken belki heyecanlı olur yoksa ne heyecanı ya pis pis kokar birde önceki çıkandan sonra girince, küçücük alan
Eğer kamera varsa sadece sizin için değil bir çok kişi için zevkli olur.
😂😂😂 haklısın
Aynen kanka fifty shades of grey evreninde yasamaya devamke
o ne NKSISKENJSSK
Cizgi film
aynen kesin öyledir bya inandım
Puhaha
Ay denemeyi cok isterdim. Ama kamera var dikkatli olun
Biz yangın merdiveni de yapıyoruz çok güzel oluyor
Bebeğim kamerayı kapatin diyenlere itibar etmeyin. Güvenlikten izleyebilelim 😜
Farklı fantazilere açık bir ciftsiniz ama asansör kontrol edin
Tam sevişme gibi olmuyor biz denemiştik oldu bitti ye geliyor :D
Yok ya çok saçma o çok bölünüyorsun. En iyisi kıyafet deneme kabini
zevkli mi
Yarabandı yapıştır ve durdur asansörü sonrası alevvv
Ya çok rahat değil ayrıca asansörün açılma ihtimali vs vs
Burdan ancak bu kadar detay verebilirim 😂
Yorumlara bakıyorum zevkli diyen yalan söylüyor denemedikşerine eminim 😁
Dikkat et kamera yoksa dene denemek senin en doğal halindir
Çok zevkli ama dikketli olun
niye
Yani yakalanma riskini var yüksek bir yer seçin ben yaşadım yakalanmadım 😊
2 saniyede ne anlayacaksınız
Denemeyin düşse cünüp gidersiniz 😃
Birde asansör düşerse tadından yenmez
Olmaz öyle Halka açık alanlarda yapılmalı
Her asansörde yapma 😂
E yuh ama. Yeter ya sizin bu sorulariniz.
Oluyor yakalanma korkusu adrenalini arttırıyor
Tavsiye ederim kesınlıkle
gece kimse yokken deneyin
offf bnde merak ettim
Zevk ten kendinden geçersin
Denendi
Risklo olur degmez
Ama zor olmaz mı bi oral mi sadece
Umarım bir gün
Maceralar iyi gelir tutku ve andralin haz veriri
Biz sevgilimle öpüşürdük o bile çok iyiydi
Kamera var mı