Sevgilimle seks yapmıyoruz. Sürtünme yoluyla bir şeyler yaşıyoruz. Genelde kendisi vesveseli sürtünme yoluyla bile olsa kondom kullanıyor. 1.5 yıldır sevgiliyiz. Kendisi ofiste tekkti o yüzden haftanın 2 günü bu şekilde sevişirdik. Daha sonra kendisi iyi bir fabrikaya mühendis olarak girdi ve işleri yoğunlaştı. Yeri geldi haftada 1 gün görüştük. Herneyse şimdi iki ayda bir onların yazıldığında sevişiyoruz. Yani ben en son dantelli bjr iç çamaşırı giydim ama çok uzun uzun sürtünmedim toplasanız 10 dk dir. Sonra üzerime geldi acıyor hassas dedi. Bu sürede hiç bosalmadi da. Sanırım tüylerinden dolayı oluyor dedi. Ama tüylerim lazerli ve sonrasında yine çıktı ama çok yumuşak çıkıyor fakat yeni alındığı için bir tık sert olabilir. Ama bu kadar etki eder mi ya.
Eğer yazdığın şekildeyse kesinlikle tüyler ona bir etki etmez lazerden sonra zaten tüyler eskisi kadar sert ve çok çıkmıyor yumuşak bir daha az çıkıyor Bence erkek arkadaşının ya birlikte olmaktan kaçınıyor ya senden hoşlanmıyor ya da kendisini kötü hissettiği için bahane uyduruyor Hani senin gibi tutkulu kendine özel iç çamaşırları giyip erkeğini hazırlayan bir kadını tersliyorsa o erkekten uzak dur
02 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim biz kondom ile seviştik çıplakken. Yani o bana şey dedi kondom daha sert yapiyo dedi. Bu şekilde hiç çıplak sevişmedik. Ve bana yumuşak geldi bir tık. Bilmiyorum yumuşak değilde öyle mi acaba tam anlayamıyor 2 ay oldu biz o şekilde sevismeyeli. Beni çok seviyor evlenmek istiyor ben ona kırıcı olmadan söylediğimde uzuluyo. Ben senden etkileniyorum vs diyo. Çok kafama takıyorum neden böyle yaptı. Yani cinsellik çok önemli ve evleneceksem ona göre bir karar vermem lazim
Soran+1 yılAslında terslemiyo. Hiç hemde. Anlayışlı biri. Ama demem şu ki yani genelde ben onun üstündeyim o benim üstümde az duruyor. Zorlanıyor çünkü. Ve diyo ki se x yapmıyoruz sürtunurken zorlanıyorum diyo vs. Tamam ben çıkıyorum üstüne ama o sertliği tam yakalayamadım bu sefer sanki. Çünkü öncesinde hep kondom vardı ya da boxer üstünden oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen böyle anlatım görmedim ahsh. Üzgünüm ama ereksiyon sorunu var
02 Yorumla
Soran+1 yılAma önceden böyle olmuyodu sanki pek
Soran+1 yılYani bana mı öyle geliyor anlamıyorum? Yani ereksiyon oluyor dikte kalıyor
+1 yılO sana en büyük iyiliği yapıyor farkında mısın çünkü prezervatif kullanmadan geçen hastalıkları biliyor musun hepatit hiv hpv rahim ağzı kanseri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Dantelli iç camasirina sırtüstü o rahatsız eder alet coldini etkiler. En iyisi oral yaparak rahatlat
00 Yorumla
+1 yılBence o son derece abartıyor bazı şeyleri, sen de bu kanıya varmış olmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Ben iç camasirimla surtundum onun penisine ama dantelliydi. Herneyse sonra 10 dk sonra aciyo dedi. ve kıllar batiyo dedi. Ya kıllar o kadar acıtır mı. Yanj onun surtunmesini etkilicek kadar?
- +1 yıl
Ne kıllar ne de iç çamaşırın onun abarttığı kadar acıtmaz işte sorun burada..
Soran+1 yılYani derim gerildi dedi. Biraz kuru yaptım herhalde oral seks yu vs
+1 yılBenim anlamadığım dantelli külotlamı sürtünüyosun yoksa çıplak mı
08 Yorumla
Soran+1 yılİlk dantelli kilotla surtundum ben. Yani ben üzerindeydim. Sonra çıplak o surtundu ama acıyor hassaslasti dedi. Yav 10 dk anca surtundum öyle kilotla. Sonra çıplak yaparken o benim üstümdeydi hassaslasti diyo aciyo diyo. Bu kadarcik şeyde acır mı ben hiç görmedim
- +1 yıl
Yavrum külota sürtünce tahriş olmuştur o
- +1 yıl
Keşke üstünde külotsuz sürtünseydin daha etkili olurdu
Soran+1 yılYaaa nolacak
- +1 yıl
Ne mi olacak ahahah
Soran+1 yılBilmiyorum. Üzülüyorum. Nazlı erkek sevmem. Bana bu tarz şeyler çok dişil geliyor. Adam arkamda duramaz gibi geliyor ooof
- +1 yıl
Yavrum o sürtünmeler yine bir şey değil yaparsın ama en hassas yer başı olduğu için bu sefer tahriş olacak kabuk bağlayacak yaşadık bunları
- +1 yıl
Ben yaşadım çok kötü oluyor daha sonradan
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bencede hassas yani. Çıkart ya da daha uygun sekildekini al
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var. Dantelli de çok değil yani 10 dk mi oldu.
Soran+1 yılYa ucuna çamaşır değdi ve sonra hassas oldu dedi. Tüyler gerçekten çok etkiler mi
Lazer oldum ve eskisi kadar sert değil. Tabi yeni alınca sertte o kadar olur mu
Soran+1 yılOoof neden peki😞😞
Soran+1 yılİşte anlamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenımkınıde acıtıyor sürtünme ya özellikle baş ve yan kısımlarını. diken gibi batıyor vajınanın etrafındakı kucuk tuyler
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben lazer oldum. Ve tekrar çıktığında tüyler eskisi gibi sert çıkmıyor. Daha önceki erkek arkadaşımla lazer olmadan önce jilet ile alıyordum ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Anlamadım. Üzüldüm.
Cevap sahibi+1 yılyani dikenli bir gül gibi ne kadar alınsa da acıtıyor yapacak bir şey yok
Soran+1 yılYa iyide bu sevişmeyi etkilecek kadar daha doğrusu sürtünmeyelim diyecek kadar etkiler mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnda bi sorun var normalde kazık gibi olması lazım tüylerden rahatsız olması tuhaf 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım? Sert olmayınca mi rahat olmuyor
Cevap sahibi+1 yılYok yani erkek arkadaşın çok narinmiş bişey olmaz normalde hele öyle bi anda umrunda olmaması lazım
Soran+1 yılİşte bu beni deli ediyor. Gerçekten deli ediyor. Bu sefer beni beğenmediğini etkilenmediğini düşünüyorum. Önceden daha mı sertti yoksa ben mi unuttum hissiyatıni anlamadım. O an öyle olmamalı mi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyor işte seni
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Okuz
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılKorkuyor bir şey olur diye
00 YorumlaNeden hâlâ sürtünme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği