Anladım keske böyle olmasaydı, haddim değil karışmak ama evlenip yuvanın kurman senin icn daha hayırlı olurdu umarim olur hiçbir şey için geç değildir yeter ki hatalarını tekrarlama
@nnzzlll bilmiyorum bna cinsellikte yaklaşınca kabul etmiyorum konuşmasını bile kolay kolay kabul etmiyorum uzaklaşıyolar bu sebepten mi bilmiyorum ya da doyumsuzluk var
Yaniliyorsun emin ol benle ciddi konussan ben seni omur boyunca birakmazdim kac defa aldatildim cart curt sonra boyle oldum zaten ama sen degismemissin tebrik ederim seni
Niye değişeyim ki , illa benim için doğru bir birey vardır bunlar sadece almam gereken dersler ha keşke elimle koyduğum gbi bulsam doğruyu ama olmuyor insanları tanıya tanıya iste sadece beklemek lazım emin olun hani ne hatadan dönerseniz dönün doğruyu eni sonunda bulursunuz bakın bn namaz kılan bir insanım namaz sonu duası o kadar güzel ve inançlı ki hani eminliliğnden o kadar eminsin ki isteyin ben bunu istiyorum böyle bir eş bir evlilik istiyorum deyin bilmiyorum mucizeler çok bu hayatta belki biraz sıkıcı gelir size
Hepimiz hatalı kullarız hata yapmak için varız önemli olan iç niyetinin ne kadar temiz olduğu sen evlenmek istemişsin ama olmamış beklmk yerine başka yollar denemişsn tekrar niyetini ön plana tutsan ama bu sefer bekleyerek bklm ne olack belki iyi şeyler olur inan bna
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sıkıyorsa sen gizli sorma kendi gizli sormuş insanlardan açık olmasını ıstiyorsun bababakkkk
Hahahaahha
Tabi gülersin böyle işte
zaten neden gizliye alıyonuz anlamış değilim size kimse bişey diyrmrz rahat takkılın
Çarşamba akşamı olmuştu... Bu akşamda bi supriz olabilir :)
Dün akşam 2 erkek 3 kız grup s2eks yaptık çok iyiydi yaaa
Sıkmıyor kocişimle😄
Ne guzel kiz bende karicigimla olmak isterdim de nasip degilmis gunahkar olacakmisim bende
Hiç olmadı kardeşim başka soru
Sen adamsın ben şimdi hesabımı kapatıp gidiyorum yani o derece
Niye kapatıyosn normal bir sey bu
Ne bilim utandim ben 70 kisiyle olmusundur
Ciddi misin? Sana katkısı ne oldu peki bir seyoer değişti mi hayatında
Degismedi ama evlenemedim ve surekli baski vardi uzerimde bundan skldım evlenemeyince bu sekilde basladim birileriyle birlikte olmaya
@soran 70 kişiyle oldun olmasına da bize açık paylaştırıp sen neden kendini gizliyorsun
yemiyor mu?
Anladım keske böyle olmasaydı, haddim değil karışmak ama evlenip yuvanın kurman senin icn daha hayırlı olurdu umarim olur hiçbir şey için geç değildir yeter ki hatalarını tekrarlama
bekliyorumm
Tekrarlama taraftari degilim ama evlenemeyince yine bu yola basvurmak zorunda kaliyorum
Yok yapmak zorunda değilsin, bnde 25 yasindaym halada bekarim yuva kurmak istiyorum hayatıma aldığım insanlarda beni aldatıyor anlamış değilim
Beni eger kabul etsen ben seni aldatmam ama bana guvenmeyeceginden eminim
@muku01
seven değil s*ktiren sevilir o yüzden aldatılıyorsun queen
Yani beni yanlış anlma lütfen güven problemi kaçınılmaz olur
@nnzzlll Hayir oyle degil queen sen bunu dinleme
Evet biliyorum bu yuzden de evlilik artik bana cok uzak kimse evlenmez benimle ornek sen yani
@nnzzlll bilmiyorum bna cinsellikte yaklaşınca kabul etmiyorum konuşmasını bile kolay kolay kabul etmiyorum uzaklaşıyolar bu sebepten mi bilmiyorum ya da doyumsuzluk var
Ben cinsellikten hoslanmayan biriyle daha cok konusmak istiyorum ama onlarda benden uzaklasiyor
Maalesef ki oda olmazsa kimseyi ilişkide tutamıyosn benim tutamadığım gbi
Yaniliyorsun emin ol benle ciddi konussan ben seni omur boyunca birakmazdim kac defa aldatildim cart curt sonra boyle oldum zaten ama sen degismemissin tebrik ederim seni
Keske evlenebilseydik
Niye değişeyim ki , illa benim için doğru bir birey vardır bunlar sadece almam gereken dersler ha keşke elimle koyduğum gbi bulsam doğruyu ama olmuyor insanları tanıya tanıya iste sadece beklemek lazım emin olun hani ne hatadan dönerseniz dönün doğruyu eni sonunda bulursunuz bakın bn namaz kılan bir insanım namaz sonu duası o kadar güzel ve inançlı ki hani eminliliğnden o kadar eminsin ki isteyin ben bunu istiyorum böyle bir eş bir evlilik istiyorum deyin bilmiyorum mucizeler çok bu hayatta belki biraz sıkıcı gelir size
Hepimiz hatalı kullarız hata yapmak için varız önemli olan iç niyetinin ne kadar temiz olduğu sen evlenmek istemişsin ama olmamış beklmk yerine başka yollar denemişsn tekrar niyetini ön plana tutsan ama bu sefer bekleyerek bklm ne olack belki iyi şeyler olur inan bna
Sen önce açık sor sonra millete laf de
26 senedir kimseyle birlikte olmadım :D
Ramazandan bi hafta önce
Sıkıyorsa gizli cevaplamayın diyip gizli sormak da😅
dün akşamm
Ooooo kraaaalllll
Sen gizli sor biz gizlemeyin değil mi
dün gece
6 ay önce arabada harikaydı
şeyimin muhasebesini mi tutucan canım kardeşim
Geçen hafta
İki gğn