Cinsel Yaşam Akrep burcu kadını sevdiği erkeğe kelepçe takmayı sever mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Akrep burcu kadını sevdiği erkeğe kelepçe takmayı sever mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne alaka ya 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Yani dominant olmayı sever mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her kadının zevk anlayışı başkadır burca bakmıyor bu elbet dominant olmayı sever ama duruma göre zevke göre değişir Yorumla Soran +1 yıl Mesela her akrep kadını kıskanç ve sahiplenici olur. Dominant olma konusu da böyle midir diye merak ettim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baskındır doğrudur Yorumla Soran +1 yıl Erkeğe hükmetmeyi seviyor yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynn Yorumla Soran +1 yıl Akrep burcu matematikte başarılıdır diye biliyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğrudur Yorumla Soran +1 yıl Mesleğiniz nedir? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hem de nasıl 😍🦂
Ne alaka ya
Yani dominant olmayı sever mi
Her kadının zevk anlayışı başkadır burca bakmıyor bu elbet dominant olmayı sever ama duruma göre zevke göre değişir
Mesela her akrep kadını kıskanç ve sahiplenici olur. Dominant olma konusu da böyle midir diye merak ettim.
Baskındır doğrudur
Erkeğe hükmetmeyi seviyor yani
Aynn
Akrep burcu matematikte başarılıdır diye biliyorum.
Doğrudur
Mesleğiniz nedir?