Sanal üzerinden bayadır konuşuyoruz ama bir arpa boyu yol alamadık. 22 yaşında ben 26. Ama tipi inanın hiç durmuyor. Aramızda seksting vardı. Bana gelecek yok dedi yaş farkımız var demişti. Sonra geldi yazdı yine sürekli böyleyiz ayrıl barış. Yüzyüze de hiç gelmedik. O Antep ben boludayım. Ona sorduğumdaysa benle cinsellik için mi konuşuyosun dediğimde defalarca hayırr dedi. Duygularımı belli edemiyorum diyo sorduğumdaysa da. En son aramızdaki bu saçma şeyi istemediğimi herkesin yoluna gitmesi gerektiğini söyledim tamam saygı duyuyorum sen bilirsin dedi ama numaramı silmedi hala amaç?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bedavaya istediği zaman seksting yapıyor tabi bırakmaz. Bunu parayla yapan çok fazla kız var neden peşini bıraksın ki manipüle ede ede kullanıyor seni istediği kadar...
Ya ne kullanması bende istiyorum ki
Niye şikayet ediyosun o zaman seksting yapmaya devam et? Ciddiyet istiyosan o çocuğun bişeylere aklı erene kadar sen 30u devirirsin
Evet haklısın aşko ama işte seksting yapınca ben bağlanıyorum ona ya o sorun
Tipsiz biriyle yapmayı dene alışsan bile bağlanmak zor olur
Ay aşko bu çocukta tipsiz ki yani ortalama yakışıklı değil
Birde biz uzun süredir konuşuyoruz bunla tipe inan aldırış bile etmiyosun
Senin tipin nasıl
Edersin edersin evlenince insan sabah yanında uyandığında gözüne hitap edecek birini görmek ister
Benimki iyi yani normal güzel buluyodu beni fazlasıyla. Tüm kızlardan güzelsin diyodu ama abartıyor oda tabi
Sana iyi hissettirmek için demiştir belki. Merak ettim seni
Sanırım aranızda sadece cinselik yasanabilir yaş farkı erkeklerde partnerinin büyük olması sıkıntı görür cinselik yaşarız diyede koparmiyo bagi
başına bela olacak bir gün durum onu gösteriyor
Ya yok be
erkek olan benim benden daha iyi bilemezsin. o çocuk seni yıllarca bırakmaz
Aşko ama niyeti ciddi değil ki ve hani öyle belalı bi tip değil
valla aşkım çiftleşme arzusu senden öyle öyle yüz bulup cesaretle gaza getirirse görürsün o zaman.
Cidden bela olacağını düşünmüyorum ya ama. Öyle bi tip dğeil. Ama cidden ne olursa olsun gelip yazıyo bir kere engellemişti beni kavga sırasında yine geldi yazı ekledi aradı özürler diledi
iyi tamam sen bilirsin
Bana dedi ki yazın bi yerde buluşalım sen ispartaya gel daha önce ordaydın arkadşaımda orada ama ne kdar ciddi anlamda dedi bilmiyorum
profilimden konuşalım konu derinleşiyor
Tkp attım
boş ver senden yaşça küçük çocuk zaten önemseme
Elinin altında dur yolu düşerse uğrar
demekkı sanalda da fenasın
Aaaahhh bize denk gelmez işte sjsjsjs
Ergenlerle zaman kaybetmee
Fırsat olursa kaçırmayım diyor herhalde
Elinde tutuyor seni
Ya nereye kadar tutucak
Lazım olur birgün azar
evet dengesiz