Cinsel Yaşam Nasıl daha arzulu tutkulu yanıyor gibi görüşebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İlişki sırasında ne tür hareketler bunu gösterir Nasıl daha arzulu tutkulu yanıyor gibi görüşebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani bu tamamen o an ki enerjin ile alakalı ve burada erkege cok iş düşer erkek bir kadını o hale sokar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence de GaraGuru +1 yıl erkek yönlendirir kadın da o esnada ayak uydurur ve icinden o an geleni yapar
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oral seks yaparken gözlerinin içine bak, tamamını ağzına almaya çalış..Bi yandan da her yerleri okşa avuçla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapıyorum tam olarak ve çok hoşuma gidiyor Yorumla _Hans_ +1 yıl Peki karşındakini etkilemiyor mu bu hareketler...Arzulu tutkulu olduğunu fark etmiyor mu? Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Konuşacaksın. Daha sert. En derinime. Çok azıyorum sana. Gibi kelimelerle 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Konuşamıyorum ki Yorumla softpowerr +1 yıl Utanıyo musun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
tayfuns Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Bence numaradan ziyade erkeğin seni o hale somması lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Keşke soksalar Yorumla tayfuns +1 yıl Denk gelmemeissin demekki Yorumla
Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Böyle olucaksa hiç yapma daha iyi bildiğin rol yapıyorsun partnerin anlar soğur 0 0 Yorumla
WCrueLL Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Dudaklarını ısır göz temasında veya hafif bir yala dekolte giy ve frikik ver konuşulan konuları cinselliğe vur ve kahkaha at 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Deneyim Yorumla WCrueLL +1 yıl Dene ve çıldırt Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani içinde olmalı hoşlandığı şeyleri yapabilirsin 0 1 Yorumla Deli1deli +1 yıl 👏👏 Yorumla
_Anonimus_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İlk adım senden geliyorsa karşı tarafı daha kolay etkilersin hatta sen yön verirsin 0 0 Yorumla
Çılgınmete31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Inleyerek ve lütfen daha hızlı ol hiç durmadan hızlı diyerek 0 0 Yorumla
deliriyorum2 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Bir sürü var hangi birisi 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi Yorumla deliriyorum2 +1 yıl 📮📮 ozaman hepsi burada😅 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kıyafetten dekolte ile goster 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bunun en büyük göstergesi öpüşme 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. gerçek zevk alırsan bunları yaoparsın 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kalcana tokat at 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana kalmadan o atıyor 😂 Yorumla m MarllboroRed +1 yıl tamam işte daha ne istiyon Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Güzelce yala 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Göz teması yeter 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeterli olur mu Yorumla Ksproff +1 yıl Bana olur Dudakta isirilmali Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evli misin peki 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse boş ver Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim yorum için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
yani bu tamamen o an ki enerjin ile alakalı ve burada erkege cok iş düşer erkek bir kadını o hale sokar
Bence de
erkek yönlendirir kadın da o esnada ayak uydurur ve icinden o an geleni yapar
Oral seks yaparken gözlerinin içine bak, tamamını ağzına almaya çalış..
Bi yandan da her yerleri okşa avuçla
Öyle yapıyorum tam olarak ve çok hoşuma gidiyor
Peki karşındakini etkilemiyor mu bu hareketler...
Arzulu tutkulu olduğunu fark etmiyor mu?
Konuşacaksın. Daha sert. En derinime. Çok azıyorum sana. Gibi kelimelerle
Konuşamıyorum ki
Utanıyo musun
Evet
Bence numaradan ziyade erkeğin seni o hale somması lazım
Keşke soksalar
Denk gelmemeissin demekki
Böyle olucaksa hiç yapma daha iyi bildiğin rol yapıyorsun partnerin anlar soğur
Dudaklarını ısır göz temasında veya hafif bir yala dekolte giy ve frikik ver konuşulan konuları cinselliğe vur ve kahkaha at
Deneyim
Dene ve çıldırt
Yani içinde olmalı hoşlandığı şeyleri yapabilirsin
👏👏
İlk adım senden geliyorsa karşı tarafı daha kolay etkilersin hatta sen yön verirsin
Inleyerek ve lütfen daha hızlı ol hiç durmadan hızlı diyerek
Bir sürü var hangi birisi 😅
Hepsi
📮📮 ozaman hepsi burada😅
Kıyafetten dekolte ile goster
Bunun en büyük göstergesi öpüşme
gerçek zevk alırsan bunları yaoparsın
Kalcana tokat at
Bana kalmadan o atıyor 😂
tamam işte daha ne istiyon
Güzelce yala
Göz teması yeter