en zirve unutmadığınız, sizi en çok doyuran tadını damağında bırakan birlikteliğiniz nasıldı
en çılgınca pozisyonunuz veya mekanınız neydi
ve bu kişi kimdi
en zirve unutmadığınız, sizi en çok doyuran tadını damağında bırakan birlikteliğiniz nasıldı
en çılgınca pozisyonunuz veya mekanınız neydi
ve bu kişi kimdi
Yani benim böyle bir deneyimim olmadı Ama şöyle bir şey söyleyeyim bir insan cinsel birliktelik yaşamak istiyorsa Her şeyden önce eşiyle yaşamadan ve evinde kendi mahreminde yaşamalı saçma sapan fanteziler yapacağım diye ahlaksızlık yapmaya gerek yok.
45. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ama hiç unutmadığım son sevgilim
Ve annemın çok yakın bir arkadaşının ablası idi
Bu kadın ciddi anlamda aç bir insandı
Eşi içine bosalip dönüp yaparmış ne anal ne oral dudaklarını memelerini cinsel organını bile öpüp emmemis hiç
Ve hepsini benle yasadi
eski kız arkadasım vardı cansu ikimizde akrep burcu idik dışarı çıkardık her fırsatta yapardık arabada tuvalette. Bir kere apartman dairesi onların katının karşı merdiven kıvrımında başladık sonra yeter burada diyip çatıya çıkıp İzmir manzarasında yapmıştık onu unutamam
daha nerelerde neler yaptık ama bunların hepsi burdan yazılmaz özel :D
Cevap
31Cevap
Karşılıklı arzu, ilgi, çekim ve şehvet duyduğum kadınla her yerde yaşadığım seks güzeldir.
oda tabi ki de
Evet en zirvede olup unutamadığım ama en çok doyuran değil. Evet tadı damağımda kaldı. Kulüpte locada alkolün etkisiyle eğlenip dururken libidomuzun yüksekliğiyle kucağına oturdum, pantolonunu sıyırdım, eteğimin Altından içime girip oturduğu yerde ilişkiye girdik ve bu kişi abimdi.
Hayır, çok yakın olduğumuz abi kardeş gibi olduğumuz ama arkadaşım olan biri
Şu ana kadar sadece esk. rtlarla ilişki yaşadım, ama yaklaşık 5 ay önce bir kızla yaşadığım ilişkiyi kolay kolay unutacağımı düşünmüyorum. Önce bacak omuzda, sonra misyoner, sonrasında ise doggy yapmıştık ve zevkten uçmuştum.
Masaj salonunda yapmıştık.
Önemli olan pozisyon vs değil. Gizli yapılan bir seks, hiç olmayacak biri ile yakınlaşmak. Bu aşırı haz verici
En unutamadığım eski kız arkadaşımdı, uzun ve doyurucu bir seksti. Bana gün içinde fantezi elbisesi aldırmıştı zorla. Kasada utandığını hissettim öcünü aldım yatakta. Ama tam tersi o da keyif almış gibiydi
İnönü stadında frikik pozisyonunda Beşiktaş'a çakmıştık. Ondan aldığım zevki başka yerde bulamadım...
Evin hertarafını kullanırım sıkıntı yok ama ormanda başka bir heyecenı oluyor🤣🤣
Eski sevgilim di minyon tipli 150 Boyunda ve evimde oral yaparken zorladım ve sonrası kdkdk
Açık ortam tıpkı eskide doğada özgürce yaptığın ortamlar
Olgun bir bayandı çok güzel yalamıştı aklımda halen
Ben hepsini unuttum ya onu mu hatirlicam başka başka heyecanlar varken
Bir sevgilimle birkaç kez deneme kabininde yaptık, mükemmeldi. Kısa sürdü ama harika bişey 🙈🙈
evli bir kadindi bana bacaklarini ac uzan dedi ve kicimin altina yastik koydu. toplarimi emerken asagi dogru iinip arka deligime dil atmasi efsaneydi unutamiyorum!
Hiç uğraşamam şimdi yazmaya hem engerek var herkese okutup günaha girmenin
ormanda arabada yapmıştım evli bi hatunla :D doggy di :D
Havuzda , Duşta
Eşimle ilk gecemiz tabi ki
public mekanlar çok heyecanlı oluyor
Araba public ve evin çeşitli alanları
çok detay sormuşsun :d yazdım geri sildim
burada acık olarak anlatmak olmaz
Bunu yaşamaları gerek söz ile olmaz
Bunları buraya yazarsak hesap ceza alır:))
Bir towers terasında hiç ınutmam
yatak tabi
Ev ev
Jakuzi
Mutfak
Samimi kankam di
Mutfak
Fake profil detected
Orman