6 senelik evliliği mız haftaya bitiyor sanırım. Aslında sebepler saçma sapan altı dolu hiçbir şey yok. Eski eşim olacak kişi evi de terketmiyor benim gitmemi bekliyor. Birde çocuğumuz var benimse ailem çok küçükken vefat ettiler dedemle büyüdüm oda vefat etti işim var ama yeniden düzen kuracak kadar maaşım yok çünkü ev kredisine girmiştim maaşımın yarısı oraya gidiyor ve aldığımız evde oturuyoruz ben neden gidiyorum neyse bunlar yetmezmiş gibi bana boşanmadan son kez sevişelim buda bir ihtiyaç sonuçta hemen kendimize partner bulamayacağız diyor? Gelin de kafayı yemeyin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Körü körüne boşanma tabi ki avukat tuttuysan evi de alırsın merak etme ve böyle tekliflere çok şaşırıyorum ya da boşandıktan sonra cinsellik anlamında birlikte olanlarada aynı şekilde o zaman neden bosandiniz yani herşeyde sorun var ama cinselliğe gelince çok mu uyumlusunuz ne kadsr saçma bir yaklaşım
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir uyum yok hangi ara gözüm karardıda ben buna evet dedim bilmiyorum
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelik evi neden terk ediyorsun birlikte aldıysanız. senin evde hjakkın var gerekrise ev satılsın hakkını alıp yeni küçük ev al. terbiyesiz kadın gibi değil bedensl bir ihtiyaç gibi görüyor koy postayı
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum ama beni evden göndermek için her yolu deniyor
- +1 yıl
Pes etme sen kadınsın. tüm haklarını savun gerekirse avukatın tüm kanuş haklarını istersin
+1 yılBi insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir ya
04 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef bunun karakteri yok
- +1 yıl
Sen bir an evvel ayrıl o evdem ya da o it gitsin sen niye gidiyosun
Soran+1 yılUmarım gidecek çocuğu manipüle ediyor en kötüsü davadan sonra durma şansı yok ama amacı evi almak zaten
- +1 yıl
O şansı ona vermemelisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki canım sebebsizce boşanmak ve senin gitmeni bekliyor hemde çocukla bide sonkez sevişelim kafa buluyor olmalı vur tekmeyi gitsin dışarda bununu surtsun yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılSebebsiz değildi ama çok büyük meseleler değildi büyüttü şimdide evden gitmiyor
hayatım seni arzulaması kötü bir şey değil bence. Ama tabi karşılıklı olması gerek. Bir de böyle bir pozisyonda seks en son düşünülecek şey olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne yüzsüz herifmiş ya çocukla senin gitmeni mi bekliyor ortak evden. seni ihtiyaç olarak görüyor birde sadece çüş artık.
15 Yorumla
Soran+1 yılHemde ne yüzsüzlük kızımı da alet ediyor ben babasına git diyorum çocuğa gidip annen beni kovuyor diyor sonra ağlama krizi
Cevap sahibi+1 yılNeden boşanmak ıstıyorsun peki h. ıyarın teki olması yüzünden mi
Soran+1 yılİkinci çocuğu istedi ben istemedim sonra çocuk yapmazsan boşanır başkasından yaparım dedi boşan dedim gitti dava açtı
Soran+1 yılBaşka sebepler de var tabi ama boşanmaya bu konu yüzünden gitti
Cevap sahibi+1 yılAy ne m4llar var ya . Çok kınıyorum Allâhım da bu ne ya ne saygı ne sevgi..
+1 yılsiz boşanamazsınız. boşanacak biri nefret eder seks istemez. dönün bu yoldan yuvayı koruyun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik birliğinde edinilen mallar ortak bölüşülecek. Evi satıp kredisini kapatır kalan parayı ikiye bölersiniz.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşanmadan seks yapalım konusu da keyfine kalmış, zevk alıyorsan neden yapmayasın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhaaa aramdaki rahatlığa bak i senden boşansa bile seks için buluşmak ister
00 Yorumla
+1 yılHaksız tabiki.
Şükür gitti 😂 şikayet ettim011 Yorumla
Soran+1 yılBen kaldırdım
Soran+1 yılKeşke en başindan yapsaymısım
- +1 yıl
İyi yapmışsın 😄
Soran+1 yılKeşke adı gizli olmasaydıda engelleseydim
Soran+1 yılYok ya delirdim bana neler söyledi namussuz filan terbiyesiz
Soran+1 yılYa tüh engelleseydim keşke
Soran+1 yılValla had bilmez o onun kızına yazık birilerine cariye olsun diye yetiştirir
- +1 yıl
Bir daha olursa belli eder kendini zaten. O zaman engellersin dert etme
- +1 yıl
Bu arada normalde şu an bütün mal varlık ikiye bölünüyor. Ama hakim daha doğru kararı verecektir. Nafaka da kalkmadı daha zaten. Sorun olmaz merak etme.
Sen gitme onu gönder.
019 Yorumla
Soran+1 yılBen gitmiyorum o da bu evi ben yaptırdım eşyasını ben aldım diyor gitmiyor
- +1 yıl
Bence bizi kandiriyorsun
Soran+1 yılİşim gücüm yok sizi kandırcam
- +1 yıl
🤣😃
- +1 yıl
Tuhaf bir ilişki ev yarı yarıya zaten boşanınca
Soran+1 yılÖyle ama boşanacağım adamla aynı evde kalmak beni yoruyor birde kızımı alet ediyor
- +1 yıl
@NaLanyagmur var böyle tipler boşanınca birlikte yaşayan
- +1 yıl
Akrabana git orada kal boşanma gerçekleşene kadar
- +1 yıl
Demeki bosanmaninda Allah iyisini vermesi lazım 😃
Soran+1 yılOnu da düşündüm ama annesiyle evi boşaltma filan gibi şeyler planlıyorlar evden gidersem ne halt edecekleri belli değil
- +1 yıl
O zaman kal orada gününü dışarda geçir ye iç gez
- +1 yıl
ya da biz gelek adamı dövek nefret ederim böyle erkeklerden
Soran+1 yılAman gider darp raporu alır karımdan dayak yedim diye tazminat davası açar
- +1 yıl
🤣🤣🤣 aynen
Soran+1 yılEvet ben sildim daha fazla dayanamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılDava ne zaman ailesi yok mu onun oraya gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılKovuyorum da çocuğu kullanıp kalıyor kızım babasına çok düşkün ben gitsem gidecek yerımm yok
- +1 yıl
Bu durumu onun ailesi ile konuştun mu peki
- +1 yıl
Onlar devreye girsin
+1 yılOnu kov kendin orada kal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişin belki evliliğiniz kurtulur evliliğiniz saçma bir sebep zaten ayrılmanız
00 Yorumla
+1 yılBarışmayi deneyin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kocanın tek derdi seks demekki
00 Yorumla
+1 yılbence sevişme derim sevişecek isen neden boşanıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes bunu yaşıyor herhalde
00 Yorumla Ne diyecegimi bilemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru bence şaka
01 Yorumla
Soran+1 yılYok eski eşim olacak şaka
- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullanmak istiyor izin verdin mi peki
04 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki hayır
- +1 yıl
Kızını görmek istediği zamanlar sen yokken de görebilir ama
Soran+1 yılKızımı ağlama krizine sokuyor babasını görmeden uyumuyor yemek yemiyor
- +1 yıl
Terapi aldırman lazım kızına ilerde büyük travma kalabilir kesinlikle bunu yapmalısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılacıkmışsa ister.🤷♂️ hala evliysen mecbur vrcen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılUlan ne arsız adamlar var ya
00 Yorumla
+1 yılbence kabul et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Doğru söylüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz mal galiba
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrılmazsınız
00 Yorumla
+1 yılsaçmalamış. sakın evi bırakma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirde 1000 TL versin tam olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılver sevaptır
00 Yorumla yapma öyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılYaptinmi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026