"dünya kerhanesinde bakire değilsin tecavüz edenler var gözlerimde sağanak yağışlar kalbim krizin bekçisi olmuş " çok severim bu şarkıyı açıp dinleyeyim 🤦🏾♂️
esnek olsun zaten cogu kişinin esnek yatakta kana bakmakta ne oda iyice ortacag kafası ben sevgilimde bana temiz oldugu güvenini aldıktan sonra gerisini cokda aramazdım ayrıca çekincemiz şu kaç kişiyle düşüp kalktı karakteri bozuldu mu bu yüzden sır saklıyor mu vs..10,15 erkekle olup gelmiş birinide istemem yani
hepimiz arıyoruz ama öyle birini buluncada tipi uymuyor enerjisi uymuyor aurası çekmiyor birşeyler oluyor :) istiyoruzki karşıdaki başımızı döndürsün öpücüklere doyulmasın her seks tadına doyulmaz olsun :)
yani benim gibisini arıyorsun :) aklını kullanmayan erkekte zaten duygusallıkta gezmez cinselliğe yönelince duygu vs kalmıyor ama romantizmle cinsellik yasanırsa orası ayrı sonucta kadın erkeğin birbirine en cok yakınlastıgı alan elbetteki cinsellik ama bunu yüzeysel değil sevdiğinle yapman önemli
Düşündüm ama önceliğim duygusal ilişki kurmak ondan sonra cinselik oda olmuyor ilk günden çağırıyorlar cinsellik yaşamama rağmen duygusallığa önem veriyorum yine
İlkte anlamıyorsun ki sonradan anlıyorsun bir kaç kez yapman lazım zevki hissedebilesin bende öyle oldu ilk başta acı oluyor kanama olmadığı hâlde ilklerde acı duydum sonra zamanla alıştım şimdi canım yanmıyor esnek olsa bile acıyor ilkerde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Fiziken ya önemli olan ya Türk toplumunda töresinde namus denilen kavram yani hiç mi Türk filmi izlemedin
Fiziken bakirelik yok kanamadan bahsediyorsan
Fiziken bakirelik yok derken artık bakire değil misin yani
Basbayaga yok kanama her kadında görülmüyor zar duruyor ama sonuç olarak cinselik yaşadım
Bir de zaten artık şey yaptırıyorlar ya diktiriyorlar of of kim şeye güven kalmadı gayrı
Esnek zarlilarda var sanırım esnek zarliyim ben
Hem şanslıyım hem sansiz
Niye ne oldu
Esnek zarliyim belkide hiç kanama olmuycak ya da olucak
Esnek meslek o kana ma olur kızlığını adam gibi birisine ver bari
Değişiyor kimiside doğumda kaybediyor doğumda kaybeden arkadaşımda oldu kimisi 10 sene sonra kişiden kişiye göre değişiyor
Sevgilim bana bakireyim demişti inanmamıştım gerçekten bakirey miş şimdi nişanlıyım
Neden inanmadın ve nereden öğrendin bakire olduğunu
Kızlıgını bozdum
Neyse ki benim öyle durumum yok
İşte başa gelen çekilir bir hata yaptık inanmadık evlenmek zorundayız
Sevindim adınıza benim kanama durumu olmadığı için her türlü bakire olduğum için 😂zorunda değilim
Yani şans lısın
Ruhen irisbi olanın bedenen bakire olmasına imkân yok zaten
Hahahahah bi söz var kimse bakire ölmez bu hayatta cünkü hayat herkesi becerir
sago şarkısıyla eşlik edeyim
"dünya kerhanesinde bakire değilsin tecavüz edenler var gözlerimde sağanak yağışlar kalbim krizin bekçisi olmuş "
çok severim bu şarkıyı açıp dinleyeyim 🤦🏾♂️
Fizik n
Bakire değilsen bir şansları vardır seni yatağa atmak için diye düşünüyorlar
Fiziken bakirelik yoki zaten
İşte o zaman şanslarının olmadığını düşünüryorlardır
Bekaretini alırlatsa bir de sorun yaşatırsan diye cinselliği o an silerler akıllarından
Ben yaptım ama zarım duruyor 😂
Bu en güzeli işte bir kadın için esnek zar desene :) şanslısın
Kötü yanıda var mağara adamıyla evlenirsem ölürüm ya da erkek evlense acaba benden önce biriyle olmusmudur olduysa kaç kişiyle gibi
Ayrıca esnek diye guvenmemekte lazım esneklerde kanayabiliyor
Yok ya nereden bileyim der çıkardın işin içinden Dr da biter iş
Bakire misin diyene evet demekte güzeldir 😀
Doktorlar esnek zarı bilemiyorki yaşayıp yaşamadığını onlar yırtığı görebilirler yoksa bakiredir der
Ruhen bakirim sorularınız var mı
fiziken tabiki ruhu kim napcak :)
Fiziken bakirelik yok
bakirelikten kasıt kimseyle olup olmadıgı işte açılmamış gonca gül mü :D
Aynen öyle zar duruyor ama cinselik yaşamış oluyor
zarı kim napsın yahu..:D analcısı oralcısı vs hepside bakire sorarsan diktirende bakire önemli olan bedenini teslim edip etmediği
Ya da benim gibi esnekse :)
esnek olsun zaten cogu kişinin esnek yatakta kana bakmakta ne oda iyice ortacag kafası ben sevgilimde bana temiz oldugu güvenini aldıktan sonra gerisini cokda aramazdım ayrıca çekincemiz şu kaç kişiyle düşüp kalktı karakteri bozuldu mu bu yüzden sır saklıyor mu vs..10,15 erkekle olup gelmiş birinide istemem yani
Ben 1 kişiyle oldum inan ki hiç ona karşı bağım yok ilklerde oluyor aitlik duygusu zamanla soguyorsun
merak etmişsindir olmuşsundur bir şey diyemem ama tadını alıpta doymayan bir sürü kız biliyorum
Ben yapmadım aslında istedimde korktum başka biriyle :) yine kriterim ilk duygusal sonra cinselik
en güzeli romantizm olunca hoş oluyor
Evet ama oda yok
hepimiz arıyoruz ama öyle birini buluncada tipi uymuyor enerjisi uymuyor aurası çekmiyor birşeyler oluyor :) istiyoruzki karşıdaki başımızı döndürsün öpücüklere doyulmasın her seks tadına doyulmaz olsun :)
Maalesef bende bulamiyorum
hayat hiç bir zaman doğru insanı karşına çıkarmaz ya zaman yanlıştır ya insan demiş yazar :)
Hayırlısı
yaş kaç oldu
27
22 23 yaşlarında başladım 1 kişiyle oldu oda
merak ettiğin gibimiymiş :)
Yes 🤷
niye devam etmedin erkekle ayrıldın diye mi?
ben bakirim mesela yas 40 :)
benim gibi biri ne düşündürürdü?
Nasıl ya atma şimdi 40 yaşında bakir erkek mi olur hiç mi sevgilin olmadi inanasim gelmiyor sorry
Özel hayatımı burada anlatamamda merak edersen özelim açık kimseye yalan borcum yok
sen nasıl birisini arıyorsun?
Duygusalikta olucak ağır basicak birisi
Cinselik benim için önemli değil cinselik yasiycak erkeği çok bulurum ben duygusalik olmadıktan sonra ne yapayım benim için çöp
yani benim gibisini arıyorsun :) aklını kullanmayan erkekte zaten duygusallıkta gezmez cinselliğe yönelince duygu vs kalmıyor ama romantizmle cinsellik yasanırsa orası ayrı sonucta kadın erkeğin birbirine en cok yakınlastıgı alan elbetteki cinsellik ama bunu yüzeysel değil sevdiğinle yapman önemli
Duyguların olduğun kişiyle yaparsan doruklara kadar heyecanını ve zevkini yaşarsın diğer türlüsü işini bittir tamam bitti olur
meselede zaten frekansının uydugu duygulu kişiyi bulmak değil mi :)
tanısmak ister misin?
Ruhen hiç soran yok ki.🤦
Ozaman bakireyim der geçerim
Orasına dokundurmayıp anal ve oral yapanları falan bakire zannediyorlar. Tuhaf.🤦
Ondan sordum ya bu soruyu zaten
Bu soruya cevap vermiyorum kim sorarsa sorsun
Ruhen bakirelik nasıl olur ki?
Fiziken dir ruhen nasıl olur
Fiziken yok zaten
Fiziken bakire değilsin peki ruhen?
Ruhen değilim zaten fiziken zar duruyor skxllx
Ruhen nasıl bakire değilsin peki anlat bakiyim
Cinselik yaşadım ama zarım duruyor sanırım esnek zarliyim belki de hiç kanama olmuycak ya da olucak iftira atılmaya müsait
Kaç kere yasadin cinsellik ve ne hissettin
1 kişiyle yaşadım defalarca yaşadım başta ona karşı aitlik hissediyordum sonra zamanla soğudum aitlik duygusu yok oldu
Anladım başka bırıyle yaşamayı hiç düşündün mü
Düşündüm ama önceliğim duygusal ilişki kurmak ondan sonra cinselik oda olmuyor ilk günden çağırıyorlar cinsellik yaşamama rağmen duygusallığa önem veriyorum yine
En iyisini yapıyorsun cinsellik olması için arada bi bağ olması lazım ki zevk alasın
Vallaha soğudum duygusal başka birini bulsam diyorum onunla yasiycamda yok piyasada
Zamanla olur ya libidon nasıl peki
Orta bazen yüksek bazen düşük
Normal olarak yani tabi peki ilk cinsellik Yaşadığında ne hissetmiştin nasıl bi duygu
Suçluluk aşağılanma sonrası tam tersi
Neden suçluluk duydun? Tam tersi ne peki
İlkte anlamıyorsun ki sonradan anlıyorsun bir kaç kez yapman lazım zevki hissedebilesin bende öyle oldu ilk başta acı oluyor kanama olmadığı hâlde ilklerde acı duydum sonra zamanla alıştım şimdi canım yanmıyor esnek olsa bile acıyor ilkerde
Ha birde esnek olsun veya olmasın ilklerde acı ve kasma oluyor karşı taraf anlıyor zaten ilk mi değil mi
Anladım Peki oral hakkında ne düşünüyorsun
Oral sevmiyorum
Neden ki sana yapılsa bile mi
Her konuda ayrı ayrı bakirelik vardır
fiziksel olarak
Fiziksel yok işte
Fiziksel
O yok iste
Olmasın ne fark eder seni seven kalbi işe sevsin sevgili olurken şey mi diyorlar sana ilk açık mı bu yüzden mi sevecekler seni boş ver
Kimseye anlatmiyorum zaten benim durum daha kötü
Sen bilirsin ama sana tek diyeceğim şu bu hayatta tek sen varsın kendinden çok kimseyi sevme
Kesinlikle
😎
Fiziksel
Fiziken bakirelik yok
Bakirek kelime anlamı cinsel temas yaşamamış kişidir
Evet ama bunu kan olarak görüyorlar toplum zarın duruyorsa bakire sayiyorlar
Saçma sevişse anal oral ya kim nerden bilcek ki zar önemsiz kalıyor yani
Ya da esnekse
Aynen öyle o da var gelde bul bu zamanda bakire birini🫠🫠🫠
Kimisinde çok fazla kanama olabiliyor
Kimisinde de hiç olmuyor evet biliyorum burası sağolsun öğrendim bazı şeyleri sadece pratik yok bende😅
Hahaha evet sans
Peki ya sen. 😬
Ben esnek zarliyim 1 kişiyle yasadim
Ne güzel darısı başıma masttan zevkli miydi🫠
Tabikide
Yargılamıyorum yanlış anlama ilkini eşile yaşasan daha iyi olmazmıydı
Deli çağları işte aman sanki yasadimda ona mi bağlıyım en önemli olan güven ve bag
Sanırım gençsin fıkır fıkır cilveli hemde 🫶
Fiziken
Fiziken bakirelik yok
ikisi ama fiziki
Fiziksel olarak bakirelik yoki
hallettn mi
manavi olarak nasıl
Uyu hemde nasıl
manevi
manevi olaral beraket warmı
Manevî yok ama fiziken duruyor hahaha
manevi olarak uçtuk diyorsun