Bakir bir erkekle evlenmek istemek suç mu?

Selamlar ben 7 aydır nişanlıyım. 2 sene de sevgiliydik. Biz cinsellik konularını imam nikahına kadar hiç konuşmamıştık. Aslında o yine konuşmadı ben bodozlama sordum nişanlım sadece kahkaha attı. Tabi hayatım evlenmeden olmaz diyecektim bende dedi gülmeye devam etti ve soruma cevap vermedi Ben ise şüphelendim ben bakir birisiyle evlenmek istiyorum bu suç mu? Eğer bir şeyler yaşadıysa diye kafam kafamı yesin istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar bakir bile değilse aktif olarak cinsel hayatı varsa beni aldatıyor demektir anlam ise nikahı basana kadar herşeyi yapabilir diyor bana göre bir insan zinaya bulaşmışsa devam eder evliyken de aldatır hemde beni de hasta edebilir bunlar kafamı yiyor gülmesi beni işkillendirdi
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben tekrar sordum kendisine biraz sen buna niye bu kadar taktın dedi. Nişanlımın benden önce düzenli olarak birlikte olduğu partneri varmış. Ama ne hikmetse benimle tanışınca hemen bitirmiş ilişkisini neyse benden öncesi ilgilendirmez diyerek kapattım çünkü seviyorum ama dürüstlük beklemiştim oda söyledi olay bundan ibaret sürekli cinsellik sorunca o da evlenene kadar sabret dedi yanlış anlaşılsam o da ayeı rezillik.
Bakir bir erkekle evlenmek istemek suç mu?