psikologum bu kadın olsa hemen değiştirirdim
Psikolog Buse Aydın: "Bakir olmayan erkeklerin, bakire kadın istemesinde sorun yok. Kadınların da arabası yok ama arabalı erkek istiyor". pic.twitter.com/N7WpOUnJ92
— MEGA MAG 📸 (@megamagc) March 26, 2024

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer psikologum bu kadın olsa hemen değiştirirdim
Psikolog Buse Aydın: "Bakir olmayan erkeklerin, bakire kadın istemesinde sorun yok. Kadınların da arabası yok ama arabalı erkek istiyor". pic.twitter.com/N7WpOUnJ92
— MEGA MAG 📸 (@megamagc) March 26, 2024

Hoş olmayan gerçekleri reddetmek En bilindik insan davranışı Gerčekten Buse hanım Redpilli bilen Erkek ve Kadın doğasına hakim gerçeklerin farkında olan birisi Ama açıklaması pek doğru oturmamış. Erkeklerin bakire istemesinin sebebi ciddi ilişkide Bakire olmayanların sorunlarla gelmesi pek çok kadın O zaman onlarda yapmasın savunması yapıyorda Erkek bu sorunları yaşamıyor mesele bu Cinsel ilişki sonrası Eskiye takık şekilde yaşayan taraf büyük oranda kadın Erkeklerde bu şeyler olmuyor bile Keza kızın başkasından hamile kalıp şu an ki Erkeğe başkasının çocuğunu baktırmasıda mümkün Müge anlıda gördük örneklerini doğal olarak Erkek ve Kadının cinselliği eşit değil Kadın çok daha fazla dez avantajlı durumda niyet ciddiyse elbette Bakire istmek haklarıdır. Buse hanımın argümanıda başka bir açıdan haklı İş Kadınlara gelince talep listesi inanılmaz kabarık Erkek bir şey talep ettiğinde Hemen çıldırıp tepki koymalar Ben bu adil olamayan iki yüzlü çifte standart tutumdan ölesiye nefret ediyorum. Madem öyle sende 1.90 yakışıklı zengin statülü kariyer sahibi özgüvenli vs vs vs Diye saymayacaksın o zaman Bütün erkekleri olduğu gibi kabul edin talepleriniz olmasında görelim. Sizin varsa bizde insanız bizimde taleplerimiz olacaktır kimse kusura bakmasın
UMARIM HERKES OKUR VE BİR DERS ÇIKARIR
Evet haklı ama tabii ki tepki çekecek. Sizler de haklısınız her şeyi yaşamış erkek neden bakire istesin diyorsunuz. Maalesef ülkemizde son zamanlar da özgürlük adı altında ahlaksızlık pompalandı daha lise çağında bile gençler cinsellik yaşıyor. Artık kadınlar erkekler her istediğini yaşıyor ama bazıları da aman bekaretim gitmesin diye anal oral ilişki yaşıyor ya da evleneceği zaman operasyon geçiriyor. Eee hani bu hakkınızdı özgürlüktü neden yalan söyleniyor. Bazı cevaplarda şunu da görüyorum erkek bakirse bakire arasın diyenler olmuş. Emin olun bakir erkeklerde psikoloji kalmadı güven kalmadı. Ya yalan söylüyorsa ya her şeyi yaşamışsa vesaire. Bir de şu var diyelim erkek bakir kız değil ve denk geldiler çoğu kız bu benim geçmişim neden takılıyorsun diyor kabul ettirmeye çalışıyor. Ee hani bakir'e bakireydi ne oldu? Maalesef kadınlarımıza farklı bir mantık aşılandı ve onlarda bu tuzağa düştü. Aman her şeyi yaşayım hakkım. Beni böyle kabul etsin veya anal oral takılırım nede olsa bakireyim (sence bakire misin). Peki erkelerde hata yok mu? hem de çok erkeler de oh ne güzel özgür kızlar takılalım ya bugün sen yarın onla ben seni seviyorum bu ihtiyaç birlikte olalım anal yapalım bekaretine dokunmam vesaire vesaire. E evlilik zamanı geldi ne olacak o zaman bakire olsun. Ama nerden bulucam hayatıma girenler benler her şeyi yaşadı ya onlar gibisi denk gelirse? Güvenemem ne yapalım ailem bulsun haa şu da var bu tipler buluyor da :D Veya erkek bakir olsun ya da her haltı yemiş olsun artık öyle insan yok kabullenmem lazım diyende çok. Ama şunu bilin psikolojiler bitik. Hele ki ara kalmış bir gürüh var ki onlar hepten bitik bir iki kız tanımış onlarda bu özgür ablalardan çıkınca iyice içine çekilip yalnızlaşmış güvenini umudunu kaybetmiş ne halt edeceğini bilemeyenler hele ki hayat gailesine kapılıp yaşı da ilerlemişse hepten iptal olanlar bu arada kalmış dediğim kişiler. Yani uzun lafın kısası hiç iyiye gitmiyoruz. Sosyal medyaya çevrenize bir bakın bakalım sizce iyiye mi gidiyoruz. Kızlar iş size düşüyor yuvayı dişi kuş yapar bizi bu halden kurtaracakta aklı başında dişi kuşlar. Namusunuza sahip çıkın aklınızı başınıza alın kendiniz koruyun bunu yaparken de erkeklere de bunu aşılayın. Sen bugün benle bunları yaşamak istiyorsun ama yarın bir gün ayrılırsak ne olacak? sorun. Yollarımız ayrıldı sen geçmişinde böyle bir şey yalamış bir kızlar evlenir misin? Sorun. Bazısı der " ya ne olacak önemli değil evlenirim" o zaman aradığın ben değilim hadi eyvallah demeyi bilin. Veya biz zaten ayrılmayacağız ben seninle evlenicem derse ki diyebilir. O zaman evlenmeyi bekle demeyi bilin kızlar. Her şey erkekten veya kadından ibaret değil. Kimse için yapmayın bunu ama size bin bir emek veren anneniz babanız için yapın. Sizin böyle bir şey yaşadığınızı duysa ne hissederler bir düşünün. Evladınız için yapın bir gün öyle ya da böyle yuva kuracaksınız Allah her isteyene nasip etesin bir gün anne baba olacaksınız geçmişinizi bilmeyecek ama siz bileceksiniz evladınızın yüzüne bakarken içinizde yara olmasın. Ona doğruyu yanlışı öğretirken içinizden zamanında hata yaptım diye pişmanlık geçmesin onun için yapın. Herkesi ve her şeyi geçin Allah için kendinize sahip çıkın. Bu dediklerim hem kadına hem erkeğe. Bu durumu bizler düzeltebiliriz. Yoksa bi 10 yıl sonra içler acısı bir toplum olacağız belki de olduk bile. Bu arada sen ne ayaksın diyende olacaktır :D kısaca açıklayım ben bu durumun nesrindeyim. Ben o arada kalmış umudunu ve güvenini kaybetmiş biriyim. Ne olacak sonun bilmiyorum. Hayatım hep zorluklarla geçti zaten çok ilişkim olmadı olanlar da hep yanlıştı çok şey alıp götürdü benden ilişkilerim dediğime bakmayın flörtten öteye gitmedi 1 ciddi ilişkim oldu oda sağ olsun son darbeyi vurdu unutamadığım için değil güvenimi kırdı. Artık ne birini hayatıma alabiliyorum ne de güvenebiliyorum herkes aynı gibi geliyor bana tabii bunda çevre sosyal medya gördüklerim duyduklarımda etkili. Her neyse beni boş verin dediklerimi iyi okuyun ders çıkarın derim. Naçizane içimi döktüm kimseyi yargılamak haddime değil aman beni yanlış anlamayın!!! 🙋♂️
Çoğunuz uzun diye okumadı bazılarınızın işine gelmedi bazıları hak verdi. Gerçekler yorumsuzdur
Yola çıkış amacı ile yolda karşılaştığı durumla şekil alan bir psikolog. Aslında kendi açıklamasında bu yola kadınlara yardımcı olmak için çıktığını söylemişti.
Bugün ise sanırım sosyal medyadan gelen şöhret ile işler biraz popüler kültüre hizmet etmeye gitti. Kendini sürekli içerik üretmeye zorlamak elbette bazı yol kazalarında beden olabilir.
Ancak cşnselliğin bu şekilde konuşulması, geniş bir kitleye ulaşması ve temel bazı bilgilerin alınması açısından olumlu buluyorum. Zira bir çok teknik konulardan bahsediyor. burada video editleri bazen konunun bütünü içerisinden cımbızlandığında yanlış anlaşılabiliyor. İzleyin kafanıza yatmazsa uygulamayı başka bir kaynağa geçin bu kadar basit aslında olay. Cinsel bilginin gurusu şeklinde görmenin bir anlamı yok.
Bu durum şöyle açıklanır:
Kadınlar hayatları boyunca birden fazla erkekle (10-20) neyse artık cinsel ilişki yaşadığı zaman belli bir zaman sonra duyguları ölüyor sıradanlaşıyor çünkü kadın duygusal bi varlık ve ilişki esnasında erkekten kat kat daha çok zevk alıyor pasif bi erkek geldiğinde eminim önceki erkekleri arayacaktır.
Erkek ise (10-20) kadınla birlikte olsa dahi üreme iç güdüsü ile hareket ettiği için ve pek duygusal olmadığı için onlar da pek bi önemi yok, zaten ilişki esnasında erkek kadını yönlendiriyor ve erkeğin baskın olması lazım o yüzden erkek pek aramaz sadece üreme iç güdüsü ile hareket eder.
Bu doğada da böyle 🙂
Cevap
146Cevap
Aşk diye bir şey yok herkes çıkara göre seçiyor..
Saçmalamış gadası
Kadınların büyük çoğunluğu 26 yaşında hiçbir kadına dokunmamış, milli olmamış erkeklerle zorunlu bakir (incel) diye dalga geçerler. Ama 26 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir kadına hiçbir erkek femcel diyerek dalga geçmez. Saçmadır çünkü. Bir kadın, istediği zaman seks yapacak bir erkek bulur. Bir ortamda kaşını gözünü oynatması yeterli.
Demek ki neymiş erkek ile kadının cinselliği, cinsel doğası, cinsel stratejisi aynı değilmiş. Bunun böyle olmadığını bizzat TC kızları zorunlu bakir erkekleri ayıplayarak yapıyor.
Bir kadın, cinsel anlamda istediği zaman bir erkeğe ulaşabilir ama her erkek cinsel anlamda istediği zaman bir kadına ulaşamaz.
Maddi görsel sosyal niteliklerinin derecesine göre
1. Çok sayıda kadına ulaşabilen alfalar en değerli erkeklerdir
2. Maddi duygusal sağlayıcılık ile az sayıda kadına ulaşabilen betalar.
3. Hiçbir kadına ulaşamayan zorunlu bakirler.
İşte bu yüzden bir erkek, cinsel anlamda ne kadar çok kadına ulaşabiliyorsa o kadar değerli erkektir. Bir kadın, ne kadar çok erkekle cinsellik yaşamışsa o ölçüde değerini yitirmiş kadındır. Kim ne derse desin gerçek budur. En geç 35 yaşına gelmiş her birey öyle ya da böyle bu gerçekle yüzleşir.
https://www.youtube.com/embed/norsUm1BwGA Hayatı boyunca hiçbir kadının elini tutmamış, hiçbir kadına ulaşamamış bir erkek, ne duygusal ne cinsel hiçbir anlamda seni tatmin edemeyeceği için nikah masasında kurduğun evlilik en geç 1 yıl sonra mahkemede sona erecektir.
Ama kadının geçmişi kalabalık olursa evliliklerde duygusal bağlanma problemi yaşıyor. Bekarlığında 5 erkekle cinsellik yaşamış bir kadının mutlu bir evlilik yapma şansı imkansıza yakındır. Bu sorun geçmişi kalabalık erkeklerde bu kadar bariz ölçüde ve yüksek oranlarda görülmüyor maalesef.
İçine alan taraf hangisiyse bekâret kavramı onun için geçerlidir. Hiçbir kadın strapon takıp da erkeğe girmiyor.
Ya bu kadın gerçekten var ya takdir ettiğin bir kadın özellikle takip ediyorum yani kimseden lafını esirgemiyor ne kadınlar Ben esirgini erkeklerden esirgiyor, doğru söylüyor şimdi biz erkekler bakire kızı istediğimiz zaman kız hemen şey diyor ama erkeklerde yaşıyor erkeklerle istediğini yapıyor O zaman niye sorun olmuyor, yahu erkek yapıyor da erkek ki belli olmuyor işte yani Bir kadın niye bakire olmaz ilişkiye girmiştir başına bir şey gelmiştir zaten çoğu da keyfin olarak seks yapıyor Adam da şimdi Ben hayatım boyunca hiç sevgilim olmamış evlenmemişim yeni evleneceğim bir bakıyorum eşim bakire değil evvakir olmaması ne demek benden önce birisiyle ilişkiye girmiş demek birisi sonra dokunmuş demek zina etmiş demek erkek yaptığı normal mi erkek için de değil, Ama kimse kusura bakmasın bu toplumda tutup da erkek yaptı ayıp denmez kadın yaptı mı ayıp olur bunu herkes böyle bilsin ve her erkek geçmişinden ne olursa olsun bakire biriyle evlenmek ister bu konuda kadın doğruyu söylemiş.
Ayrıca doğru söylemiş kadın da geçmişe bakılır pavyonda çalışmış genelevde çalışmış zamanında e******** yapmış bir kadında kimse almaz
Ataerkil düzenden geliyor bu mantık. Erkek çocukları araba oyuncağı ile büyütülür, sen evin reisisin denir. Sünnetinde eline asa, başına taç takılır, sen ç, kün sayesinde kralsın denir. Kız çocuklarına da aileyi bir arada tutma, evi kurma, erkeğine itaat emri verilir. Elini sıcak sudan soğuk suya sokturmayacak zengin erkek bul ki rahat et denir. Erkek bu mantıkla ilk kez sahip olacağı kadını hayatına almayı maharet sanır. Kadın da bu mantıkla geleceğini güven altına almak için araba sahibi yani varlık sahibi birini arar.
Çok güzel anlatım olmuş
Leş bi karı bu, kimse kusuruma bakmasın. Psikolog falan da değil. Böyle hiç bi boka sap olamayan tipler, saçma saoan içerik üretip, belirli bir kitleyi oeşinden sürğklğyor, oara kazanıyor. Aha burada da erkek tavru güzelliyor, ergen embesil otzbirciler de alkış tutuyor
2 si baglantısını anlamadım. bu kadında böyle meshur oldu. bende ters tepiyo misal bu. oyle reklam yapanın alternatifini arıyorum bulursam ona gidiyorum. düz isini yapan kazansın diye.:D neyse
soruna gelcek olursak kızsan hani anlıyorum bu istenir. araba özgürlük. cinslerin farkı burada işte. kızlarda boy takıntısıda vardır misal. hiç anlamam. erkeklerde pek yoktur bu. erkeklerde üst sosyal sınıf kızı istemez. bi arkadasım misal hakim kızı reddetti. kendisi düz memur yakısıklı boylu poslu kız begendi aracı ya yapma vs dedi. yok dedi istemem. kızda güzel hani.
Söylediklerinin çoğunda haklı ancak bu psikolog kadının dar bir bakış açısı var. Ve tamamen redpillcilere çalışıyor gibi gözüküyor. 3-4 ay önce bu kadının videosunu izledim 15dk dayanabildim, cahilliğinden o da. Kadın bilimsel bir başlık girmiş, video içeriğinde eril-dişil enerjiden bahsediyor. Ve sonuca varır bilimsel bir açıklama yapamıyor. Sadece konu eril-dişil enerji. Konuşup konuşup duruyor sadece. Severek takip ettiğim bilindik bir psikiyatri, bu kadını güzel eleştirmişti.
Feminen ve Maskülen kadın vardır. Maskülen olanlar güzel olsa dahi çirkin gelir, Feminenler çirkin olsa dahi yanında huzur bulursun. O kadınlığı hissedersin. Bu tamamen bakış açısı.
Ee ben tam tersini mi söyledim? Sen neyi anlatmaya çalışıyorsun onu anlamadım hala. Ve ayrıca feminenlik ve maskülenlik fiziki yapı ve davranışlarda değil; hissetmeyle alakalı. Hani maskülen hisseden bir kadının iyi huylu olması durumunda da, onun maskülen hissetmeyi değiştirmiyor. Benim yaptığım yorumda da ayrıca eril-dişil enerjinin bilimsel olduğunu savunduğum bir nokta yok. Bundan nasıl anlam çıkardın onu düşünüyorum 🤦🏻♀️
Sen benim yazdıklarımı, tamamiyle yanlış anlamışsın. Bu kadın psikolog olduğuna göre, ben bu kadına neden psikiyatri yazayım 😊
Benim takip ettiğim psikiyatri erkek bu arada. Hem fikir olduğum şahıs, bu kadın değil.
Sorun yok. Bende nerede yanlış bir şey yazdım diye 5 defa okudum 😅
Farkettim, o yüzden anlaşılır yazmaya özen gösterdim. Bu kadının elle tutulur pek yanı yok. "Pick me" bir tip zaten.
Anlamadım
@ast
@asteriatitan @crimsoon dövüşmen guzum
Yok yok biz aramızda hallettik 😊
Düğünü nerede yapalım hayatım?
Ben düğün istemiyorum balım. Direk yıldırım nikahı kıyalım. Ne gerek var düğüne.
Anlaştık balım
😇🧚🏻♀️
Banada atın bişeyler iban atayımmı?:)
Bence çok doğru bir yaklaşım, kadın çok değerli bir varlık ve her birlikte olduğu erkekten genetik bir bağ alıp bunu çocuğuna yansıtıyor, çocuğun ve kocasının suçu ney? hayatinda kitap okumamış bir toplumda Kadınlara son 20 yılda özgürlük adı altında herşeyi yaparım, benim bedenim benim kararım , gibi yüklenen güya yenilikci 🤣 kapital fikirler yüzünden aile diye bir kurum kalmayacak 2023 yılında Ankara 'da evlenen 100kisiden 43 u boşanmış ist. ve diğer illeri saymıyorum bile ,, Er bozulur dam bozulur HATUN bozulur il bozulur Türk ata sözü dur kulagina küpe olsun
senin ahlak kurallarına ihtiyacımız yok kadının nasıl olacağıda bir erkeği ilgilendirmez cinsiyetçi atasözlerinizi de başınıza çalın
@coralina66 Bizim de sizin gibilere ihtiyacımız yok. Bir kadının nasıl olacağı onunla evlenecek bir erkeği bal gibi de ilgilendirir. Doğru bir kadın değilsen o erkek de seninle evlilik yapmaz bu kadar basit.
@coralina66 okadar cahilsin ki yazdığın yazida cehalet kusmuşsun , bunlar benim ahlak kuralım değil olması gereken şeyler ama bana uymaz diyosan git bintane erkekle beraber ol ilerde çocuk yapacağın adama ondan olacak çocuğuna anlatırsın derdini ben bilimden yararlanıp yazdım sen cehaletinden esinlenerek cinsiyet ci yaftasi yapistirmissin eminimki zatende tamamni okumamidtirsin
Arkadaşlar kadın haklı. Sizin kriterleriniz var. Erkekler şöyle böyle olsun diyorsunuz. Neden erkekler istediği gibi kadın seçip isteyince zorunuza gidiyor. Gidin istediğiniz gibi onun bunun altında yatın sonra beni kabul etsin. Kusura bakmayın yok öyle dünya. Siz para tip arıyorsanız bizde geçmişi güzel kız arıyoruz. Her şey karşılıklı….
Ben evlilik öncesi zina yapmıyorum bı zahmet kadında evlilik öncesi zina yapmasın. Kimse zinayı meşrulaştırmasın. Benim inancım bu ve bu inanç dışına çıkan şahıslar gitsin kendileri gibi biriyle evlensinler. Her haltı yiyip yiyip namuslu kız namuslu erkek aramasınlar evlenecekleri zaman
Çoğu videosunu izledim ve birkaç video hariç gerisi hiçbir anlam ifade etmiyor. Mahalle ağzıyla konuşuyor. Aydın Üniversitesi mezunu zaten.. Yani işe bir şey demek istemiyorum. :D
Ayrıca videolarında cinsel oyuncak reklamı da yapıyor. :D Kadın güzel pr çalışması yapıyor.
Bizim ülkedeki erkeklerin yapısın çözmüş biri. Üzerinden güzel güzel para kazanıyor.
İncel, blackpill ve redpill tayfasına hitap eden bir kadın.
Ne inceller ne de blackpillciler, ne meriçler ne feminaziler hiçbiri Red Pilli desteklemez hepsi de küfreder. İki zıt dünya görüşü Red Pille saldırıyor. Demek ki Red Pill doğru yolda.
Bütün meriçler, feminaziler siz böyle sürekli çamur at izi kalsın minvalinde leke atın kadının üstüne böyle.
21. yy'ın kızlar bakireyse erkekler de bakir olmalı minvalinde mantıksız bir düz mantığa sahip feminen köhne anlayışına ters düşen her şey size göre PR çalışması zaten. En geç 5 yıl içinde bir erkek olarak sen de bu gerçeklerle yüzleşeceksin.
26 yaşında bir erkeğin daha hayattan öğreneceği çok şey var rahat ol.
Kadınların büyük çoğunluğu 26 yaşında hiçbir kadına dokunmamış, milli olmamış erkeklerle zorunlu bakir (incel) diye dalga geçerler. Ama 26 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir kadına hiçbir erkek femcel diyerek dalga geçmez. Saçmadır çünkü. Bir kadın, istediği zaman seks yapacak bir erkek bulur. Bir ortamda kaşını gözünü oynatması yeterli.
Demek ki neymiş erkek ile kadının cinselliği, cinsel doğası, cinsel stratejisi aynı değilmiş. Bunun böyle olmadığını bizzat TC kızları zorunlu bakir erkekleri ayıplayarak yapıyor.
Bir kadın, cinsel anlamda istediği zaman bir erkeğe ulaşabilir ama her erkek cinsel anlamda istediği zaman bir kadına ulaşamaz.
Maddi görsel sosyal niteliklerinin derecesine göre
1. Çok sayıda kadına ulaşabilen alfalar en değerli erkeklerdir
2. Maddi duygusal sağlayıcılık ile az sayıda kadına ulaşabilen betalar.
3. Hiçbir kadına ulaşamayan zorunlu bakirler.
İşte bu yüzden bir erkek, cinsel anlamda ne kadar çok kadına ulaşabiliyorsa o kadar değerli erkektir. Bir kadın, ne kadar çok erkekle cinsellik yaşamışsa o ölçüde değerini yitirmiş kadındır. Kim ne derse desin gerçek budur. En geç 35 yaşına gelmiş her birey öyle ya da böyle bu gerçekle yüzleşir.
@FikretinMücadelesi Ben bu gerçeğe bir şey demiyorum. Farkındaysan bazı videolarında doğru şeyler söylüyor dedim.
Ayrıca videosunda söylemese bile ben bunları zaten biliyorum. Her şeyin de farkındayım teşekkür ederim. :)
Ama yine de bu, o kadının belli bir kesime hitap edip üzerinden PR yapmadığı anlamına gelmez.
Redpill daha uygun günümüze göre ama incel ve blackpill olayı tamamen aşırı bir durum.
Black Pillcilere ben de karşıyım. Onlar kadın cinayetlerini ve tecavüzleri savunuyor. Black Pillciler feminazilerin erkek versiyonu. İkisi de karşı cins düşmanı.
İnseller ayrı. Her insel, kadın düşmanı değil. Her kadın düşmanı da insel değil. İnsellik ve kadın düşmanlığı birbirini çağrıştırıyor gibi görünse de birbirinden bağımsız kavramlar.
Bakirelik aslında binlerce yıllık bir mevzu son yıllarda bu kavram bozularak erkeğinde bakire olmasına evrildi bakire demek bozulmak bozmak anlamında bir kavram kadın cinsel organı yapısı dolayısıyla bozulabilir ama erkekte öyle bir cinsel organ yok yani ama eşitlik isteyen kadınların uydurması bir kavram erkek bakireliği ama en doğrusu tabii ki ilişkiyi doğru zamanda (evlilikte) doğru insanla yaşamak
Aşırı derece fikir ayrılıkları var; bu yüzden herkes işine geldiği gibi argümanlar sunuyor.
Kadın ve erkeğin eşit olduğu savunması neticesinde, bakir bir erkeğin bakire bir kadını istemesi en doğalıdır. Fakat kadının ikinci planda olduğu toplumlarda kadın ilişki yaşarsa yanlış, erkek yaşarsa doğrudur diyip bakir olmayan bir erkeğin bakire arayışında olması doğal görülüyor çünkü kadının namusunun bacak arasında olduğu savunuluyor.
Erkeklere güzel gözükmek için kendi cinsini ezen ezik kadin türü yazık erkek o kadından bu kadına gezsin kadin bakire olsun ne saçma zihniyet her kadin araba mı istiyor hayır hemde büyük çoğunluğunun malda gözü yok ama demek ki bu bayanın var ki kendinden biliyor her kadını yeter artık ya erkeklerin ezdiği yetmezmiş gibi kendi cinsimiz eziyor bizi yazıklar olsun ben eşimle evlendim ne evi ne arabası ne parası var sevdim evlendim mutluyum şu kadınlara paragöz demeyi bırakın artık ya
Ne evi ne arabası ne parası var. Niye evlendin ki sen o adamla. Oldu olacak sen dışarıda çalışıyorsun o da yemek yapıyordur. Ya bırakın Allah aşkına milleti trollemeyi ya. Parasız pulsuz evsiz barksiz erkek evlenecek olsaydı 18 yaşında bekâr erkek kalmazdı ülkede.
Karakteri çok iyi Ben asla kimseye karşı ezdirmiyor her zaman arkamda destek ev işlerine yardım ediyor beraber çalışıp kazanıp geçiniyoruz evimiz kirada ama huzurluyuz beni her konuda destekliyor bir dediğim iki olmuyor Neden evlenmemiş olayım ki parası olsaydı beni dövseydi beni sövseydi ya da çocuklarına Kötü Baba olsaydı ne faydası olacaktı Şahsen ben gelecekte doğacak çocuklarım adını o kadar mutluyum ki Çünkü mükemmel bir babaları olacak Hele ki bir kızım olursa onlarla çok mutluyum çünkü ben Babası hepisi görmedim çok fazla babam hep iş kolikti battı çıktı sadece iş için yaşamını sürdürdü bize hiç vakit ayırmadı ama şimdi eşime bakıyorum çocuğumuz olursa ileride onlarla oynayacak onlarla ilgilenecek onlar o sevgiyi o ilgiyi verecek
Allah mesut etsin kardeşim. Söyleyecek bir şeyim yok o zaman. Tek şu var. Çok para kazanan, statü sahibi ve ekonomik durumu iyi olan bir erkek, karısını çocuklarını döver. Bunu ancak maddi geçim sıkıntısı çeken sorunlu bir erkek yapar. Benim cebim dolu para olduktan, altımda lüks arabam olduktan sonra niye karımı çocuğumu döveyim ki.
*Çok para kazanan, statü sahibi ve ekonomik durumu iyi olan bir erkek, karısını çocuklarını dövmez.
Vallahi dövenler de var o zamanda kadınlar etrafında pervane olur aldatabilir ki şöyle bir şey de var maddi durumu iyi olan adam kendi gibi bir kadın ister ben bunun farkındayım davul dengi dengine benim eşimle durumum aşağı yukarı aynıydı Allaha şükür geçim sıkıntımız da yok ikimizde çalışıyoruz yeri geliyor kisiyoruz bazı isteklerimizi sorun olmuyor
Çok doğru söylemiş ama kadınların işine gelmiyor bu söylediği. Kadınlar aşırı menfaatçi. TVdeki evlendirme programlarında abuk subuk tarzı söylemler söyler ya kadinlar işte o hayatın ta gerçeği. Zaten bu dediği bir realite erkekler bir kızla ciddi düşünse kız da da Faso olsa ilk uyarı kadınlardan gelir sakın ha bu kızla evlenilmez der. Realite olunca sosyoloji oluyor, sosyoloji de büyük oranda psikoloji barındırır.
Doğru tespit yapmış. Neden.. bu ülke ata erkil yapı ile büyüyor hala ülkenin %70 %80 lik kısmında bakirelik kavramı mevcut çünkü aile yapısından gelen bit onemlilige sahip ve erkek o yapı kültürü ile buyudugunden arıyor. Ee kadınlarımız da artık arabası olsun iyi işi olsun evi de oldumu bak kaymaktan farkı yok oluyor evlilik için
Boş boş konuşmuş. Birisi namus ile ilgili diğeri mal mülk. Herkes eşittir bu konuda. Temiz kız veya erkek kendisi gibi olanı ister doğal olarak. Temiz bir kız neden elin zina etmiş erkeğiyle evlenmek istesin.
@Miaa98 Merak etmeyin Allah herkesi dengiyle karşılaştırıyor. Dua edip istemek lazım .
Bu 31. ci ablayı çok sevmem ve de dinlemem
Ama Doğruyu söylemiş
Feministler kudurmus çıldırmış
Kadınlar Erkeklerin Uyanmasını Asla istemez
Kadınlar Feminizm yikilacak
Er ya da geç
Bu boktan batakliktan da Beta Erkekler de kurtulacak
Yaşasın Maskulenite
Kahrolsun Feminizm
Yüksek Değer Olma Yolunda Devam
Yaşasın Dr. Redpil
Yaşasın Maskulenite
Goatha selamlar
Bakireler zengin istiyorum hakkım dese bu tayfa vajinan dışında ne var diye linçlerler ama bu kadını haklı buluyorlar bu kadına hak veren ırıspıya dönmüş erkekleri almak zorunda falan değiliz ki erkeğinde geçmişi önemli.
Kendileri de bakire olsun o halde kadın araba ile eş değer mi o mal kadın mal mı böyle insanlarla aynı mesleği icra ediyor olmak ne acı en kötüsü kadın olmak
Haklı, siz bizden sizde olmayan bir şeyi isterseniz biz de aynısını yapabiliriz. İşine gelmeyenler boş yere kudurmasın
Ama en iyisi arabacı "kız"lardan uzak durun kesinlikle. İlla bakire birini de aramayın. Zaten hem bulup hem iyisini de bulmak gerçekten çok zor bir şey
Şu bir gerçek dimi kadınların hayal ettiği erkek modeli genelde zengin başarılı kadınlara düşkün hovarta bir model değil işin de hayatında kariyerinde başarılı bir model böyle bir modelinde zina ve saçma gereksiz işlere bulaşmayacağınıda hesap edersek kadın haklı
Tiksiniyorum böyle kadınlardan:)) biraz ilgi görmek için onur, gurur ne varsa harcıyor. Kendisinin psikolojik desteğe ihtiyacı var, umarım en kısa zamanda bu işi bırakır.
saçmalamış ben bakireysem karşımdakide bakir olmalı evi arabası hiçççç umruumda değil temiz olsun yeter napim öyle her önüne geleni sikmiş hıv hastalığı bulaştırcak canım bane izin verir miyim aslaaa
Hıv hastalığı olacak diye bir kaide yok
takdir ediyorum bu kadını cesur gerçekten. ana akıma aykırı konuşuyo ve doğruları konuşuyo
Kadınlar bunu hiç sevmiyo ama
işlerine gelmeyince...
Psikolog olduğuna emin mı bu kadın ne bi erkek nede bi kadın istediğini isteyemez önce kendine bakar sonra sende var sa onu istesin herkes sözlü evlilik mi yapıyorlar bok ettiniz ilişki biçimini iyiyce ya
Bu tür şeyler iki kişi arasında sonuçta her iki tarafında istekleri beklentileri olabilir bu düşüncedeki kadın veya erkek sana mantıklı gelmiyorsa önüne bakarsın niye böyle şöyle diye diretmenin mantığı yok
İnsanlarla eşyaları aynı teraziye koyan bir psikoloğun akıl sağlığından şüphe duydum.
Kadina bak bee dogru soyluyor isinize gelince yk uzun boy olsun yok sakali esmer olsun diyorsunuz sanki iside eleman devsiriyorsunuz awk. Kadin sisin sacmaliklarinizi yuzunuze vurmus. Burada bi kadin ne isterse yasiyor biz yazinca sapik oluyoruz
sizde büyük gtt meme uzun kısa boy sarışın renkli gözlü beyaz tenli uzun saçlı isterken iyi ama
@PSicópataAmor istiyoruz da hem isteyip hemde kadinlara sapik demiyoruz. Her insanda istek sehvet arzu falan vardir.
diyen var ama yok değil
@PSicópataAmor evet haklisin var ama kadinlar eekeklere herseyi suc kadinlarq ise herseyi mubah goruyor. Bu cok yanlis.
Feminist saçmalıklara destek vermediği için kadını linçlemeye çalışman komik olmuş.
Yaşamın gerçekleriyle, batı kaynaklı feminist propagandalar çelişirler.
haklı tabiki. kızların kendi kişisel tercihleri var değil mi? esmer olsun, mühendis olsun doktor olsun 190 olsun kaslı olsun vs.. erkeklerin de kişisel tercihlerine saygı duyulmalı
Kendisi de bakire olduğu için bu durumu eşitlemek adına böyle konuşuyor. Kuyruk acısı çekecen kızlarda bu durumu aşağılamak ve rencide etmek adına taşlıyorlar
Ben bakirelige takılan bir insan değilim ama sonuna kadar haklı hersey karşılıklı, kadınlar sadece gerçeği kabul edemiyor, mantıklı düşünmek kadın doğasında olan birsey değil.
Kadın doğruyu söylemiş neden karşı çıkıyorsunuz. Kadınlar ve erkekler her konuda eşittir diyorsunuz işinizde gelmeyen konularda haklı olmaya çalışıyorsunuz
bu kadin psikolog mu yoksa sürekli hemcinsini asagilamaya merakli y@rrak duskunu biri mi cozemedim
Kadın haklı kimse kusura bakmasın davul bile dengi dengine bakir olmayan erkek bakire kadın beklemesin komik oluyor artı en çirkin erkek güzel kadın istiyor ya ilk önce aynaya bak sonra yavşa kdjdbdbdbbdb
Yok öyle şey ben temiz yaşamışsam erkek de temiz yaşamış olacak
arabayla bir mi bu şimdi
zaten gereken cezayı aldı sahte psikolog ergen erkeklere yaranmaya çalışıyordu
Arabam evim var ama illa bakire kadın arayışına hiç girmedim. Sonuçta onun geçmişine takılmak bana yakışmaz. Seviyorsam benimle olduğu hayatı önemli benim için.
parası pulu olmayan kendini geliştirmemiş hala baba parası yiyen kızların zengin erkek istemesi, 150 kızlların 180 den aşağısı kendini erkek sanmasın demeleri
vb
Aşk diye bir şey yok zaten Redpill gerçekliği var ben de saf ve masum düşünüyordum hayata karşı ama sonrasında yaşayarak tecrübe ediniyorsun bir şeyleri
Buna diploma veren fakültenin ben ta nokta nokta. İkinin ararsında uçurum var prim yapmak için rol kesmesin. İnstagramda da karşıma çıkıp duru 😤
Değiştirsen ne gene istenmiyorsunuz ve kadın haklı bu bir tercih bakire kadın isteme hakkı var erkelerin aksini iddia ediyorsan mahkemeye ver suç değil
Canı yrrk istiyor da bu şekilde konuşup erkek ilgisi toplamaya çalışıyor
Kimse aşk sevgi duygu saygi istemiyorki anasını satiyim
Hangi erkeğe yaranmaya çalışıyor acaba? Bunun birde erkek versiyonu var.
doğruları diyor zina korkuyorum büyük gunah
Çok safsın.
maalesef neden öyle dedin
Erkeklerin kadınları tavlamak için yaptığını yapıyor kadın. Oynuyor yani.
Pekte haksız değil. Herkes birşeyler istiyorum. İstemeye engel yok ama ne kadarı istediğinin ne kadarını bulabilir o şüpheli
iyi de..
aslında bir şekilde günümüz ilişkilerin özetini çıkarmış hanımefendi.. tam olarak öyle herkes kendince hak ettiğini istiyor :)
Bu kadın gerçeği söylüyor diye feministler tarafından linç ediliyor. Ülkenin yüz akı
Bekaret ve Araba çok farklı konular. Kıyas biraz saçma olmamış mı?
Eee ona bakılırsa buraya on tane cümle yayarım en basitinden
boyu kısa erkekler manken gibi kadın istemeyi biliyor
çirkin erkekler güzel kadın istemeyi biliyor
Aynen davul bile dengi dengine
Ben başka videolarını izledim, sayesinde tabak çevirme neymiş, bir kadına nasıl davranmak neymiş öğrendim. Allah razı olsun Buse hanımdan. O kadar ilişki tavsiyesi veren erkek yutubır izledim faydası olmadı, bu kadın 1 numara gözümde.
Bu cümleyi anlayıp empati yapacak zekâya sahip kız çok nadir çıkar. Soran arkadaş bu kadar yırtındığına göre demek ki bakire değil. Sevgiler
Kaç kişinin altına yattığı belli olmayan kadından ana mı yapalım çocuğumuza istiyorlar anlamıyorum. Kadınlara özgürlük adı altında önüne gelenle yatayım sonra paralı erkek bulup ona da nikah kıyayım havasına soktular ortamı.
ya, arabası olmak zorunda mı? sevmiyorsan bir önemi bile yok...
seviyorsun ama arabası yok, arabası var ama sevmiyorsun... bu nasıl saçmalık...
İnsan önce kendine bakmalı. Bunu istiyorum ama karşılığında ne vaad ediyorum? Ben senin beklentini karşılıyorsam, senden beklentim olması normal.
örnekler birbirine eşdeğer örnekler olmasa da kadınlar her zaman için kendinden üstün erkekleri talep ederler bu kesin
Ya bu kadın kitleye oynayarak takipçi kasıyo gündemde tutuyo kendini. Bişeyler biliyor evet ama çok örnek alıncak biri değil
Bence doğru erkekte kadında ilk birlikteligi ve son birlikteliği eşine saklamali ama böyle zamanda evli insanlar bille aldatır olmuş
Bu kadın sonuna kadar haklı kadınlar doğruları diyor diye zoruna girse de haklı buse hocam takip ediyorum çok haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?