Cinsel Yaşam Erkekler neden arabada sevişmek ister? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hem rahat değil hemde riskli nedir bu araba sevdanız? Erkekler neden arabada sevişmek ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl ev yoksa araba isteriz ev varsa neden arabada yapalım ama bizim evimiz olmasına rağmen fantezi amaçlı arabada yapıyoruz 1 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben arabada sevmem kendi otelimize götürüp rahat rahat yaparız 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fantezi için ama ağzının tadını bilen biride yaşamak ister bir kere 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tamemen heyecan aramak aslında mesela benim en büyük f@ntezimdir arabada sevişmek hiç denemedim ve çok merak ediyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben bir kere yaptım sevmedim o işi ama araba sürerken oral yaptırsam fena olmazdı 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. fanteziler heycan verir bide daha masrafsiz 0 0 Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Bi halta benzemiyor arabada, en iyisi ev 🙂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fakire denk gelmişsin 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ev mesele değil ikimizin de evi müsait adam fantezi peşinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arabada fantezi olmaz ne düşüncesiz adam bu arabada yapan herifler zaten o kadını takılmalık olarak görüyordur Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Masraf yapmak istemiyor anla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evi var, benim de evim var mesele o değil mesele fantezi... Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. heyecan işte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Birisi görünce gelen pişmanlık hissi... Yorumla lockerow35 +1 yıl yani kimsenin görmeyeceği yerde yamaya özen göstereceksin bu önemli ama zorunda da değilsin birisnin görmesi nasıl bir pişmanlık verebilir gören görsün ve gitsin Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. garip bi zevki var 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Otel parası yoktur 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Fantezi 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Riski heyecan verir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl fantezi olsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl daha güzelleri varken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elbette daha güzelleri var ama buda seçenekler arasında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
ev yoksa araba isteriz ev varsa neden arabada yapalım ama bizim evimiz olmasına rağmen fantezi amaçlı arabada yapıyoruz
Ben arabada sevmem kendi otelimize götürüp rahat rahat yaparız
Fantezi için ama ağzının tadını bilen biride yaşamak ister bir kere
Tamemen heyecan aramak aslında mesela benim en büyük f@ntezimdir arabada sevişmek hiç denemedim ve çok merak ediyorum
Ben bir kere yaptım sevmedim o işi ama araba sürerken oral yaptırsam fena olmazdı
fanteziler heycan verir bide daha masrafsiz
Bi halta benzemiyor arabada, en iyisi ev 🙂
Konya da isen boş ver o hanzoyu gel konuşalım biz
en rahatı ev her zaman
Biz de seviyoruz
Ben sevmiyorum
Fakire denk gelmişsin 😂
ev mesele değil ikimizin de evi müsait adam fantezi peşinde
Arabada fantezi olmaz ne düşüncesiz adam bu arabada yapan herifler zaten o kadını takılmalık olarak görüyordur
Masraf yapmak istemiyor anla
Evi var, benim de evim var mesele o değil mesele fantezi...
İki nedeni var ya fakir ya heyecan istiyor
Arabada ne yapabilirsinki yermi var
Hiç denemedim ama gayet güzel diyorlar deneyecem
heyecan işte
Birisi görünce gelen pişmanlık hissi...
yani kimsenin görmeyeceği yerde yamaya özen göstereceksin bu önemli ama zorunda da değilsin birisnin görmesi nasıl bir pişmanlık verebilir gören görsün ve gitsin
Yoo rahat ve risksiz
garip bi zevki var
Otel parası yoktur
Adranalin
Fantezi
Rahatsız
Dar alanda daha keyifli oluyor
biz de evi kuruttuk balkonda sevişiyoruz
Riski heyecan verir.
fantezi
istemem
fantezi olsun