Benim hayatımda 2 kişi oldu ve ne zaman söylenmeli bakire olunmadığı sizce o sormadı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok tehlikeli işler bunlar, 2 ayda seni yatağa atacak kıvama gelmediyse bu ilişki yürümez. demek ki cinsellik onun için farklı anlama geliyor. Ama bazı kadınlar var, erkek ne kadar cinsellik için zorlasa da sanki bakire rolleri kesip ilişkinin seyrini değiştiriyor. Burada onun 2 ayda ki tutumu önemli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bir kişiyle oldu
Eski sevgilimle barıştığımda başka biriyle ilişki yaşadığımı bakire olmadığımı dedim ilk çok kızdı belirli süre burnumdan geldi ama şu an güzel giden bir ilişkimiz var ama insan yinede korkuyor 😔
Açık kapı ve yararlanma gözüyle bakıyor ama değer veren seven adama dürüst değilde ifade ettiğinde bir şekilde seni anlıyor yanında oluyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gerek var gecmisi anlatmaya. Bir birini tanidikca zaten nasil biri oldugunu anlar. Modern normal erkek sormaz zaten bakirelige de gerek duymaz tanidigi hoslandigi kadinda. Cunki ahlak bakirelikte degildir bunu anlamis olur belirli bir yasa gelmis normal insanoglu.
20 Yorumla
+1 yılAçıldığı zaman konu sen karar ver az çok tepkisini bilirsin ama önce söylersen o da kullanmak ister bilgin olsun
00 Yorumla
+1 yılKonu bir şekilde oraya gelir fazla kasma kendini ağız aramalarından yola çıkabilirsin ne düşünüyorsun bu konu hakkında felen diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılYani ben bekaret diye bir şeye inanmadığım için anlatmış anlatmamış hiç takmam kafaya
00 Yorumla
+1 yılSormadıgi sürece söyleme. İlla ki lafı geçecektir ciddi iseniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Konu oraya geldiginde iki tarafta kendinin kini dürüstçe ve gerektigi kadar söylemeli...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDul kadın sorun edilmez de evlenmeden bozduran sıkıntı bakarlar
03 Yorumla
Soran+1 yılDul kadın belki evlenmeden önce bakire değildi bundan nasıl emin olacaksın saçma geldi
Cevap sahibi+1 yılDul kadının kocası kabul etmiş siz bekarların asıl kaç kişi ile beraber olmuş belli değil naptigi
Cevap sahibi+1 yılHele ailesinden ayrı yaşayanlar, ben kimsenin namusuna laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın beni ilgilendirmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence söylememeli geçmişimi öğrenmek veya benim onun geçmişini öprenmek hiç bir işe yaramaz insanın içine kurt düşer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire değilsen zaten ciddi düşünmez ama bu durumdan faydalanmak ister
01 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen öyle olur diye düşünüyorum
+1 yılHemen başta söylenmeli ki zaman kaybı olmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim durup dururken şey ben bakire değil mi asdfassf
- +1 yıl
Hayır söyle ilişki yaşadın mı ne düşünüyorsun evlenmeden önce cinsliik hakkında
- +1 yıl
orada söyle
+1 yılBence en başta.
00 Yorumla
+1 yılBu konunun mevzusu ne zaman açılırsa