Ben bi hata yaptım sevgilimle cinsel ilişki yaşadık ciddiydik ama sonradan anlaşamadık hep kavga falan, ayrıldı benden, ben hayatıma alacağım kişiye bu durumu nasıl anlatacağımı bilmiyorm veya ne zaman demem gerektiğini bilmiyorum bazıları faydalanmak ister kullanmak ister diye de korkuyorum soylemeye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu saatten sonra yapabilecek olan şey; evlenmeyi bir rafa kaldırmak ve doğru insan çıkana kadar bu yaşadığını kimseye bahsetmemek. Doğru insan olup olmadığını hislerinle anlayacaksın. Aşık oldun, kapıldın, hoşlandın, sevdin, istediğin biri gibi çıktı karşına diyelim, bu durumlarla karşılaşıyorsan doğru insan değildir. Bunun gibi geçici heves şeyler için hislerinin doğru olduğu anlamına gelmez. En önemlisi daha fazla birlikte olacağın insan olmaması. Bir kere oldu, bunu kabullen ve devamını getirme. Bir kişiyle kalsın bu birlikte olma durumu. Hislerinle doğru kişi olduğunu anladın, o sormadan bu durumu pat diye söylememek. O sorduktan sonra bilmesi gerekeni söylemek. Her hoşuna giden erkekle flörtleşmemek, sevgili olmamak. Artık kendine bir set koyacaksın ve iradene ket vuracaksın. İradene sahip çıkmayı öğreneceksin. Bunu kendi sağlığın ve iyiliğin için yapacaksın. Ortamdan ortama gezmemelisin ve kaliteli kız arkadaşlıklar edinmelisin. Erkeklere ağzı sulanan, erkeklerle kafayı bozmuş, özgürlüğün çok güzel bir şey olduğunu, hayat senin hayatın istediğini yap diyen, kimse sana hesap soramaz diyen kızlarla arkadaşlık etmeyeceksin. Sen istesen de istemesen de onların fikirlerine kapılıp gidersin dikkatli ol. Feminist düşünceye kapılmış kızlardan uzak dur kesinlikle. Gelelim diğer tarafa; ayaklarının üzerinde durmayı öğreneceksin. Kendi paranı kazanıp, yalnız yaşamayı ve kendine yetmeyi öğrenmelisin. Ayrı ve tek yaşıyorsun diyelim; hiç bir zaman eve erkek getirmeyeceksin. Özgürüm diye işin suyunu çıkarmayacaksın. Gece geç saatlere kadar orada burada takılmayacaksın. Hem bu durumda başına daha kötü olaylar gelebileceğini bilmelisin. Kaliteli olmayı bileceksin. Ağır başlı ve ciddi bir kız olmayı öğreneceksin. İhtiyaç ve istek durumlarında kendini tatmin etmeyi öğreneceksin. Bunu öğrendikten sonra zaten erkeğe de fazla ihtiyacın olmayacak. Güçlü ve dik dur, kimseye kendini acındırma. Bu yaptığının sorumluluğu seninle birlikte olan kişinin değil, senin sorumluluğun. Bu sorumluluğu üstlenmeyi bileceksin. Evet bunu yaptım, hatamın farkındayım da diyebileceksin. Neden bunları yap diyorum biliyor musun? Zihinsel sağlığın için diyorum. Bir erkeğin seni kabul etmesi için anlatmıyorum bunları. Amaan zaten bakire değilim, istediğimle yatarım kafasında olursan, işte o zaman seni her erkek kullanır. Hem de manevi anlamda çökersin ve bir daha toparlayamazsın kendini. Giydiğin kıyafete bile dikkat edeceksin. Bunu başkaları için değil, yine kendi zihinsel sağlığın için yapacaksın.
Önce sen kendine bir zırh kuşan ve o zırhı indirecek olan adam da senin ömürlük diyeceğin kişi olsun. Hayatında başarılar...64 Yorumla- +1 yıl
çok anlamıydı..
- +1 yıl
çok Anlamlıydı*
- +1 yıl
👏👏👏👏👏
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şimdi bazı kadınlar vardır bunları yaşar istediği gibi ve der ki benim bekaretimden kime ne? Önemsemeyen birini bulurum der ve hayatını yaşar, saygı duyarım fikrine..
Bazı kadınlar vardır yaşadığı çevre, aile yapısı, yetiştirilme tarzı vs buna terstir. O çocuktan ayrılınca ortada kalacağını, mağdur olacağını, ilerde başka bir ilişkiye başladığında zor durumda kalacağını bilir ama yine de yapar… İradesizlikten mi yapıyorsunuz, yoksa saflıktan ömür boyu sizi bırakmayacağını mı düşünüyorsunuz? (ki insan kocasına bile güvenemez bu konuda) Anlam veremediğim bir durum. Yapdıysan arkasında duracaksın veya kaldıramayacaksan yapmayacaksın
00 Yorumla
Bende aynı durumu yaşadım bakire olmadığımı söylüyorum ama kişi kullanır kullanmaz yani onu zamanla tanıyarak anlayacaksın ve tanıyana kadar da cinsellik yaşmayabilirsin için rahat eder böylece yani hiçbir adam mesela 1 yıl beklemez senle sevişmek için sırf yanında durmuş olamaz ilgi para harcamaz böyle böyle anlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılCiddi düşünüyordun ilişki yaşadınız sonrasında ayrıldınız, kavga falan derken sonradan ayrıldınız.
Sen ciddiydin ama o ciddi düşünmüyordu. Senden istediğini aldı. Amacı cinsellikti. Bu serüven aynı şekil devam eder ve biter. Sen ciddisin ama etrafında ciddi insanlar yok.
Mesele bekâret meselesi değil. Erkekler , dul kadınla evlenmezdi her şey bekâret olsaydı. Erkekler, geçmişi fazla kalabalık, sicili bozuk kırmızı bayraklı kadınları istemiyor mesele bu. Alt tarafı bir tane ilişkin var. Onda da ciddi düşünüyordun ama farkında olmadan kullanıldın. Demek ki doğru insanı seçemiyorsun.
Bence sen hayatına kimseyi alma. Okulun varsa okulunu oku. Ailen de sana işinde gücünde içkisi kumarı olmayan bir erkek olsun sen bir an önce evlen. Çünkü yaşın küçük hayat tecrüben az altın ile bakırı, elmas ile kömürü ayırt edecek yaşta değilsin daha.
Diyorsun ki erkekler kendisi bakir değil ama bakire kız istiyor. Erkek ile kadın cinselliği aynı değil. Bakir erkeklerle kadınlar insel diye dalga geçer. Bakire olmayan kızlara da erkekler patlak diye hakaret eder. Demek ki neymiş. Erkek ile kadının cinselliği aynı değilmiş.
Bir kadın, cinsel anlamda istediği zaman bir erkeğe ulaşabilir ama her erkek, cinsel olarak bir kadına kolaylıkla ulaşamaz. Görsel maddi sosyal bazı niteliklere sahip olması gerekiyor. Bu yüzden bekarlığında birçok kadına ulaşabilmiş erkeklere kadınların büyük çoğunluğu değerli erkek gözüyle bakar. Lakin bekarlığında çok sayıda erkekle birlikte olmuş kadına değersiz kadın gözüyle bakılır.
Her neyse... İnsanların mizanı bu. Peki Allah'ın mizanı ne.
Temiz erkekler temiz kadınlarla, temiz kadınlar temiz erkeklerle evlenmelidir.(Nur Suresi 3. Ayet)
Burada temizlikten kasıt, erkek için de kadın için de evlilikten önce karşı cinsle herhangi cinselliğin yaşanmamış olmasıdır.
https://www.youtube.com/embed/norsUm1BwGA00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu tarz sorulara çok denk geliyorum, ne desem boş. İnsan güvenince atmosferin etkisiyle yaşıyor bir şeyler, sonrasında o Pembe gözlükleri çıkartınca gerçekleri görüyor ve işin içinden çıkamıyor. Bir tanıdığım evli patronuna aşık olmuş ve onunla İmam nikahı kıyıp birliktelik yaşamış sonrasında ayrılınca ortada kalmıştı. Birini bulunca da en yakın doktora gitti, şu an on yıllık evli ve çocukları var gayette mutlular , demem o ki sen kalpten tövbe et yeter. Allah affeder, kula da hiçbir şey düşmez herkes sütten çıkmış ak kaşık değil...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Şu düşünceyi benimsemen lazım. Sen kimsin ki benim bekaretim senin için önem taşıyor... Bu sadece beni ilgilendiren bir mevzu ve kimseye bununla ilgili hesap vermek zorunda değilim. işine gelmeyen hayatımda olmasın. Bak ne eksik ne fazla aynen böyle bakman lazım duruma.
20 Yorumla
+1 yılben bu yasta bakirim diyorum kendini korumak isteyenlere örnek oluyorum pişmanlık olmsın diye ama gencleri anlamıyorum neden kendilerini yakıp pişmanlıkla yaşıyorlar sonra :) ha keske bakir kalmasaymışım çünkü benden birsey olmaz gözüyle bakılıyor ama içten gelen temiz ahlaka dürüstlüğe allaha karşı olan samimi inanca kimse önem vermiyor... olsun.. kimseden beklemiyorum mükafatı allah görüyor
00 Yorumla
+1 yılSenisen olduğun için sevecek biri bu konuyu umursamaz öyle biri denk gelirse olgunlaşınca ilişkini zgerekirse söyleriz önemli olan senin vefalı olman iyi anlaşabilmen uyumlu olup beraber mutlu olmanız tabi fiziğine dikkat etmen de erkekler için iyidir karaktersiz biri bakire isen de bundan yararlanır bunu dert etme bakireliği de olan olmuş bakire olup önüne gelenle yatan diktiren kızlardan değilsin ya bir kez olmuş bitmiş
00 Yorumla
+1 yılçıktığın çocuk kesinlikle ya 23 yaşında ya da 24 o zaten merakını gidermiş öte yandan bundan sonra hayatına alacağın kişiye kesinlikle yalan söyleme mesele kızlık zarı ise zaten ssiktirsin gitsin namus kızlık zarı değildir her insan hata yapar ayrıca hata yapan sadece kızlar değil okadar çok hatalı erkek varki çoğu kendi bacısını düzme peşinde birçoğunun ağzını burnunu kırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakir değilim ama mesela senin gibi biriyle ciddi düşünmem çünkü bekaret benim kriterim maalesef erkeklerin büyük kısmı da seni olumlu değerlendirmez ciddi ilişki için ama sana tavsiyem dürüst ol seni böyle kabul edecek birini bul yalan üzerine kurma
021 Yorumla
Soran+1 yılBekaret senin için önemliyse kendin de bakir olman lazm
Soran+1 yılHerşeyi yaşayıp temiz birini isteyemessin
Cevap sahibi+1 yılİstiyorum bir kriterim olması için o kriteri kendim sağlamam gerektiğini sana düşündüren ne? Kadınlar kendine gram bakmadan 50 kritere sahip oluyor okay de erkekler kendinde olmayan kritere sahip olunca mı problem oluyor
Cevap sahibi+1 yılBen enayi miyim geçmişte yatmış kadına kaynak harcıyım emek harcıyım? Midem kaldırmaz yani
Soran+1 yılE sende yapmican ozm
Cevap sahibi+1 yılYaptım çünkü erkeğin bu konularda tecrübeli olması gerekiyor kadınları tanıması gerekiyor pişman da değilim o ilişkilerim sayesinde ruhunuzu biliyorum ve kadınlar da tecrübeli erkek istiyor ayrıca şunu söylüyorum ben ciddi ilişki için temiz kız istiyorum hani kız temiz değilse çıkarım ama ileri gitmez
Soran+1 yılAllah yardım etsin kıza
Cevap sahibi+1 yılMaalesef senin kafa yapındaki birisine allah yardım etsin evlenmeden neyin ilişkisini yaşıyon babana sor bakayım o ne düşünecek bu konu hakkında yazık yani yapmanız gereken tek şey var kendinizi temiz tutmak onu bile yapamıyorsunuz hani daha çok para kazanın desek zaten o yok , ev işi de yapmıyorsunuz kendinizi de geliştirmiyorsunuz artık ne işe yaradığınızı gerçekten ben merak ediyorum
Soran+1 yılSende evlenmeden ilişki yasiyosun
Soran+1 yılCokmu temizsin
Cevap sahibi+1 yılErkekle kadın dünyanın neresine gidersen git farklı değerlendirilir erkek bunu yaptığında absürt karşılanmaz öte yandan yapan kadına asla iyi gözle bakılmaz bu normu değiştirmeye çalışıyorsunuz ama değişmiyor çünkü kadın ve erkek 1000lerce yıldır süregelen bir kafa yapısına sahip bu mentaliteyi yıkamazsınız
Soran+1 yıltamam knk sen zina yapmaya devam
Cevap sahibi+1 yılKonu o değil konu senin tek yapman gereken şeyi yapmayıp ne işe yaradığın dünya için? Kanka deme bu arada lazım olur çıtırsın 20 yaşındaymışsın ;)
Soran+1 yılSenin gibi geri kafalı biri neyime lazım olacak yaa
Cevap sahibi+1 yılGeri kafalı dediğin ben avrupada eğitim aldım türkiyede eğitim aldım kariyerimde ilerliyorum sen beni sokak çocuğu falan sanıyosun herhalde
- +1 yıl
İnşallah ptlağin biri denk gelir sana
Cevap sahibi+1 yıl@meliketefrikxq patlakları bakışından konuşmasından anlıyorum güzelim rahat ol benim gibi tecrübeli erkeği kandıracak kız daha doğmadı
- +1 yıl
Bakire hakkın değil si*tir orspucocu
- +1 yıl
Evet öyle dedi en sonunda regl gününe denk getiren ve dikim yapan kızla evlendi senin gibiler diktiricilerle evlenir hadi uza hiçbir bakire kız sana bakmaz
- +1 yıl
@İsimsizdost16 +++
- +1 yıl
@meliketefrikxq bu tipler genellikle köylü ama regl gününe denk getiren kızlarla evlenirler 😂saolsun eski kız arkadaşlarımdan biliyorum hepside evlendi üstünden geçmeyen erkek yoktu bakirelige onem veren erkekle evlendi kan gelmesi zor değil ayrıca bazı kadınlar bakire olmasa bile defalarca kanayabilir kimisinde hiç olmaz kadın soylemedikce bilemez zor değil kandirmak
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy kafayı mı yedin sanki kötü yola düşmüş gibi sevdiğin adamla birşeyler yasamissin ve bitmiş yorumlar da evliliği rafa kaldır falan diye saçmalamıslar ne alaka yoluna elbet güzel birisi çıkar anlasirsaniz gider ne alaka tanistigin kişiye gidip ben bakire değilim demezsin tanistigin kişinin karakterinden bunu tahmin edersin ne tepki verecek eğer tutucu biriyse ayrilirsin kendini kötü psikoloji ye sokma insanlar neler yapıyor
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bekaret diye bir şey yok
Garantisi olmayan bazı seyleri yapmıyxaksın Şu an yapmamıs olsaydınız belki beraberdiniz erkekler yaşayınca sonra anlasamadık vesaire hep düşüyorsunuz bakire kız kaldımı acaba diye düsünüyorum, iyi digerleri gibi hamile kalmamıssın
03 Yorumla
Soran+1 yılAbartma istersen
+1 yılBakirelige kriter olarak bakan erkekten nefret ediyorum. gecmisin seni ilgilendirir. ilerde onune cikan kisiye o haddi verme. Ben vermedim seni ilgilendir mi yapip yapmadigim kriter olarak bakiyorsan bu dusuncede biriyle ben yapamam hic uzatmayalim dedim. yani demem o ki o haddi erkege vermiyceksin. hataysa senin hatan senin bedenin karsi tarafi hic ilgilendirmez.
31 Yorumla- +1 yıl
Haklısın seni anlıyorum bakir erkek bakire kızı hak eder.
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılŞu kadınların cinselliği erkeklere bir ödül olarak sunmaları gerçekten çok itici, çıkın şu kafadan artık. İlişki yaşamışsınız sende zevk almışsın o da almış bitti gitti yaniiii
12 Yorumla
Soran+1 yılAma bırakıp gidiyolar olan kızlara oluyo el degmemis kız istiyolar sonra
- +1 yıl
Sende öyle isteyecek alt kültürden insanlarla birlikte olma, kendini geliştir ve daha kültürlü insanlarla arkadaşlık kur o zaman
Şöyle bir yol izleyebilirsin biriyle konuşurken iş ciddileştiği zamana doğru konusu açıldığında anlatırsın he konusu açılmasa bile dürüst bir şekilde anlat, daha önce oldu bi daha yapsan sorun olmaz diyen çıkarsa koy tekmeyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına alacağın kişi seni geçmişinle yargılayacak olursa senin için doğru erkek değil demektir. Evleneceğiniz erkeğe karşı bekaretinizden sorumlu ve bakire olmamaktan dolayı hesap verme pozisyonunda olduğunuz düşüncesini artık bıraksanız mı?
00 Yorumla Yalan söyleme yeterli. Yok kazara bisiklet koltuğu girdi, şimşek çaktı, küçükken ağaca çarptım dalı şey oldu falan. Yalan söyleme net ol bu konuda hiç sıkıntı olmaz. Kabul edecek olan böyle de eder.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin olan olmuş ileriye bakacaksın seni bekaret için alacak olandan zaten uzak dur seni seven olduğun gibi kabullenir.
00 Yorumla
+1 yılAferin ona kandin sonra da ilk kavgada da ayrilinca böyle olur ortada kalirsin beyniniz nerde mk
12 Yorumla- +1 yıl
Kullanmiş seni ilk kavga da da birakmiş
- +1 yıl
@meliketefrikxq
kanka bu tespitlerini nasıl yapıyorsun, harbi kullanmış ve ilk kavgada bırakmış mı vay canına ALKJHADFGKJHDSHKJSdskhjaf
+1 yılSöyleme tek bi yanlış için gerek yok.. ama birden fazla kişiyle zevk için ilişkin olduysa söylemen gerekiyor
00 YorumlaCanım benim 😌 o zaten malum anı kollamış yani o kavgalar fasa fiso kullanmış seni işi bitince de tekmeyi atmış... acı ama gerçek
00 YorumlaZamana bırak ve gerçekten sana değer vereni bulmadan da söyleme derim. Yoksa söylediğin kişide denemek isteyecek ve yeni bir hata yüklenecek.
00 YorumlaBu sende sır olarak kalsın kimseye söyleme bunu sana soracak olan insandanda uzak dur öylelerinden koca olmaz.
00 Yorumla
+1 yılFaydalanabilir diye soylememekte ne demek biz çok mu süt dökmüş kediyiz ki yine birşeylerin istegin doğrultusunda olması senin elinde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Olan oldu. Yeni başladığın ilişkilere bu durumu anlatmanı tavsiye etmem çünkü bundan faydalanmak isteyen tiplere denk gelebilirsin.
10 YorumlaYapmışsın bir hata. Sıkma canını. Çok kafaya takıyosan diktir.
10 Yorumla
+1 yılacikcasi korkularin gunumuz erkekleri icin dogru dusunce o yuzden iyice tanuyana kadar soyleme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Si***kilmiş Toto’nun davası olmaz vermeden önce düşünecektin hepsi başına gelecek
00 Yorumla
+1 yılBişey söylemene gerek yok daha ilerisi olur konuşursun
00 YorumlaZamanı gelince onun doğru kişi olduğunu anlayıp söyleyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılAyni bu sekil de anlat hic birseyi sakala seni seven öe sever ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılahh be kuzummm neyine guvendinde altinaa yattin o sérefsizinn yaaaa :(
buyuzden bosuna demiyorlar evlilikten once olmaz diye00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlatma gerekli değil anlatirsan buda seni kullanır atar ne namus ayakları yap ne söyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyleme hiç açma konusunu sorarsa söylersin sormazsa söylemezsin
110 Yorumla- +1 yıl
Sormaz mı sence
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıbilginpanda sorulmamalı aslında böyle şeyler sorsa bile söylemek zorunda değil
- +1 yıl
Önemli değil mi öncesi sence
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıbilginpanda birkaç kere ben de sordum sanaldan tanıştığım kişilere ama istemsiz bakış açım değişiyor o kişiye ama iyi gidiyordu misal o yüzden bence sorulmamalı, çok zorlansa da insan kendini bu konuda geliştirmeli ama istemsiz merak ediyor insan evet
- +1 yıl
Sana sorsalar mesela rahatsız olur musun
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıbilginpanda bakireyim ama rahatsız olurum elbette, çünkü mal muamelesi yapmak bu resmen çürük çarık var mı gibisinden benimle bekaretim için evlenecekse evlenmesin zaten. Sevdiği, saygı duyduğu, bağkurduğu, sadakat beslediği ve değer verdiği için evlensin öyle sorarsa onun için evlendiğini istemsiz düşünebilirim
- +1 yıl
Tamam da sen bakireysen onu da öyle istemez misin ilk olsun falan
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıbilginpanda öyle zaten ondan öğrendiğim an soğuyorum öyle istiyorum ama Allah zaten sen kendini koruyorsan eşini de koruyordur inancına sahibim ondan sorgulamam belki.
- +1 yıl
Soran kişi bize yorumdan konuşuyoruz diye kızacak ama dediğin gibi olmuyor işte
- +1 yıl
Burada mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılfaydalanmak isterse ne güzel erkenden tanımış olursun işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi olduğun kişiye söyle sadece gelip geçici kişilere bahsetme
00 YorumlaBen senin hayatına girebilirim söyle bakalım nasıl söyleyeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılŞu an herkes yaşamış neredeyse bunu bence normal kafaya takma
00 Yorumla
+1 yılAnlamazlar herkesde kanamıyo ztn söyleyecek kadsr güvenebiliecegin birini bul bence
10 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten seven biri çıkarsa karşına sorun etmez bence
00 Yorumla
+1 yılBöyle durumu hiçbir zaman söyleme. Seninle mezara gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Bu saatten sonra güvendiğin kişiyle zevkini yaşayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle kim niye sevgili olsun bu saatten sonra vurdurmussun 2. El olmuşsun artık
05 Yorumla
Soran+1 yılSiz önünüze gelenle birlikte olunca bişey olmiyo ama midesizler
Cevap sahibi+1 yılBen sadece 1-2 kez sanal seks yaptım başka yapmadım tertemizim 😊
Soran+1 yılAdına sevindim
- +1 yıl
Sanal seks yapınca temiz olmuyorsun
Cevap sahibi+1 yılYoo gayette temiz oluyorum
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Kafana takma hayatına devam ettt
10 Yorumla
+1 yılBakireligini bozdurdun mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bekaret değil karakter ve olgunluk önemli çıkar biri karşına üzülme kaç yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılKendini kullanılcak bir şey gibi görmeyi kes
01 Yorumla- +1 yıl
Senin bedenin yalnızca seni alakadar eder senin bedenine naptiginda bi baskasini ilgilendirmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddiyim deyip seni kullanmış knk
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. isterki zaten ilk vermeni isticektir
00 Yorumlaadam işin görmüş aferin
10 Yorumla
+1 yılNormal söyleyeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılBirini bul
00 Yorumla Diktir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kazayla oldu dersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Unut gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaş kaç knk
09 Yorumla
Soran+1 yıl20 knk
Cevap sahibi+1 yılKimse takmaz knk sanki erkekler yapmıyorlar
Cevap sahibi+1 yılAyrıca karşılıklı her şey sende onu şey yaptın o da seni
Soran+1 yılErkekler kendileri herşeyi yapıyor ama şeye gelince el degmeyen kız istiyo
Cevap sahibi+1 yılYook knk kendisi yapmış olan biri isteyemez ama kapalıysan sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılTesettürlü müsün yani?
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılHe anladım
Cevap sahibi+1 yılAma saklamak gibi bir hata yapma eski ilişkim bu yüzden bitti dürüst olsaydı bitmezdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanama oldu mu
00 Yorumla
+1 yılİsteyebilir
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle ilişki yaşadım, kimseye söyleyemiyorum. Ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler