Sevgilimle anal ilişki yasadik. Aslinda ilişki denilir mi bilmiyorum kendisi sadece ucunu sokup cikardi bu kadar. acı hissetmedim kan gelmedi ama vajinamdan gaz geliyordu bu neden oluyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
normaldir bazen böyle olması sevgilimde de olduğu zamanlar oluyor
Bir şey sorabilir miyim
bana sorabilirsin istersen
sor
Sevgilinle yasadigin anal ilişkide sevgilimin anüs deligi genişledi mi
evet
Sık sık mi yapiyordunuz anal ilişki
şu an bütün erkekleri cinsellikten soğuttun sevgiline gelecek olursak çok p. rn film izlemesin hayallerde kurup senin üstünde uyguluyo dikkat et
vajinal bolluk neden olur buna kegel egzerisizi yapmalısın
Vajinadan hicbir sey yapmadik ki
vajinadan bişi yapmanıza gerek yok içerideki kasların durumundan kaynaklı bir olay bu kasların şişkin ve sıkı olmamasından kaynaklı içeriye kava giriyor ve çıkıyor çıkan ses te osuruk gibi
Baska bir sey daha sorabilir miyim size
tabikli
Anal yolla penisinin ucunu sokup hemen cikarmisti üç kere falan. Onun disinda isaret parmagini sokmuştu bu kadar. Anüsüm genişlemiş midir
bu kadar işleme deliğin genişlemesi mümkün değil
Ne olursa genişleme olur ki
aşırı anal seks ki aşırısı demek günde bir kaç demek bu neden olur başka türlü genişlemek mümkün değil kendi basına sokulan parmak bir kaç kez yapılan anal seks bunlar etkilemez
Peki anüs deligi genişlediginde uzun süre yapmayinca kendini toparlama durumu var mi
evet var anüs kasları kendini geri toparlayan kaslardır yapısı marul gibidir nasıl bir marulu bir yana kıvırabilirsin ama diğer yana kıvırsan kırılır öyle düşün ama kırılmaz kaka yaparken canın yanmaz ama anal yapaken yanar buda yapıdan kaynaklı
Anladim soruda dedigim gibi benim anüsümde kanama yanma acıma gibi bir sey olmadi ama bazi kadinlar da kanama oluyor bu neden olmuştur
tamamını sokmaması krem sürmeniz penisin büyük olmaması gibi bir sürü etken var ve ben hiçbirisini bilemiyorum
Anladim sagolun. Sizin daha önce anal iliskiniz oldu mu
kız arkadaşımla bir çok defa anal ilişki yaptım, sana şöyle açıklıyım. Eğer ki yeterince kayganlaştırıcı kullanılmazsa ve parmağıyla biraz genişletmek yerine direkt penisini sokarsa (neredeyse yarısı hatta yarısından fazla) canın hem yanar hem de ilk defa yaşayacağın icin kanama olabilir. Dikkatli bir şekilde kayganlaştırıcı kullanıp parmakları ile birazcık genişletirse cok fazla canın acımaz. Bunun dışında anüs kendi kendini toparlayabiliyor, yani her gün günde 2-3 kere yapmadıkça anüsün de genişleme olmaz
@LynnKøx kiz arkadasinla ilk yaptiktan sonra tekrar yaptiginda anüs deligi genişlemiş miydi
hayır, bi süre yapmadığımız için sıkıntı olmadı ama ilkine göre bi tık daha rahattı
@LynnKøx ilk yaptiginda penisin tamamini mi soktun
evet ama yavaş yavaş ilerledim, belki 10-15 dk sonra tamamını sokmuşumdur, alıştıra alıştıra yaparsanız daha iyi olur
@LynnKøx Benim ilişkimde de penisinin ucunu sokup cikardi bir de isaret parmagini sokmuştu. Iki ay sonra yine anal yapmak istedi ama sadece parmagini sokmuştu. Baska bir sey yasanmadi aramizda. Bunlari yaparken agri, acı, kanama olmadi sadece vajinamdan gaz geldi. Sence deliğim buyumus mudur
hicbir şey olmamıştır, kız arkadaşımla hem anal hem vajinal bir çok ilişkiye girdik hicbir şey olmadı. Deliğin büyümez ve bu gaz kaçırma olayı ise kegel egzersizi yaparak düzeltebilirsin. Bu arada ilerisi icin söyliyim, Vajinal ilişki yaşadığınız da ses gelebilir cünkü gir cık yaparken icerisi hava doluyor, analda değil ama vajinal sekste osuruk tarzı sesler vajinasından geldi hayat doğal.
@LynnKøx hayir benim gaz kacirma problemim yok. Dediniz ya vajinadan ses gelebilir diye benim de anal yaparken vajinamdan ses geldi. Gaz kacirma agri acı kanama olmadi.
@LynnKøx sizi de rahatsiz ediyorum ama tecrubeniz var madem birkac soru daha sorabilir miyim
özelden sorabilirsin rahatsız olmuyorum
@LynnKøx kiz arkadasinla ilişkinden sonra kiz arkadasinda agri acı kanama oldu mu
oldu, birkaç gün vajinası ve o bölgesinde ufak ağrı oldu hatta otururken bile sızlıyordu, bekaretini aldığımda birkaç defa kanama oldu
@LynnKøx bende otururken sızlama olmadi. İlişki yaşadigima da cok pismanim zaten. Arkadaslarim tam bir ilişki olmamis sadece denemişsiniz diyor. Cunku önden bir sey yapmadik arkadan da malum anlattiklarim oldu. Erkekler kadinlardan daha fazla bekaret konusuna önem veriyorlar. O yüzden korkuyorum ileride evlenecegim insana ne dicem ben diye
bak sana şöyle bi tavsiye veriyim, ben kendi kız arkadaşımla ayrıldık ve o benim ben onun ilkiyim, kız arkadaşımın bekaretini ben aldım ve o da beni milli yaptı, İlişkimiz kötü bitti 2 aydır da ayrıyız, ama eminim ne o ne de ben pişman değiliz. İleride evleniceğin adamla direkt evlenmiceksindir elbet onunla da bi şeyler yaşıcaksın. Cağımızda artık bakire cok yok herkes herkesle ilişkiye giriyor. Evet siz daha bir şey yaşamamışsınız cünkü ne bekaretini almış ne de bir şey ama benden sana tavsiye git hayatını yaşa, cinsel şeyler yaşamak istiyorsan yaşa geleceği düşünme. Abartmadığın sürece bence hayatını yaşa cinsellik yaşamak istiyorsan da yaşa
@LynnKøx Cinsellik evlenince yaşamak istiyorum. Şu an tek istedigim şey anüs deligimin genişlememesi. Çogu insan da genişlemez genişlese bile hemen kapanir hicbir yasamamissin diyor.
genişlemez, anlık olarak genişler ama zamanla düzelir. Malum sitede ki videolarda oynayan kadınların o zaman mağara olması gerekiyor? Her gün günde 3-4 kere yapmadıkca, arada sırada yaptıkca hicbir şey olmaz korkma
@LynnKøx bunu size yürümek icin sormuyorum lütfen yanlis anlamayin erkek oldugunuz icin erkeklerin kafa yapisini bilirsiniz. Evleneceginiz zaman cinsel geçmisi benimle ayni olan bir kizla evlenir miydiniz
kendim icin söyliyim, ben nasıl ki hayatım da bir şeyler yaşadıysam karşımdakinin yaşamasını sorun etmem. Hic yaşamasaydım ama karşımda ki yaşasaydı sorun olabilirdi ama ben nasıl ki yaşamışsam karşımdakinin yaşamasına sorun etmem ama bunun dozu var. Örnek veririyim ileride evleniceğim kişi 3-4-5 belki daha fazla erkekle yattıysa bu sıkıntı olabilir ama 1-2 kişiden abartı şekilde birliktelik yaşamadıysa cok takılmam.
Ayrıyetten ben de sana bir şey danışmak istiyorum, eğer senin icin de sorun olmazsa bana takip isteği atar mısın özelden bir şey danışmak istiyorum
@LynnKøx zaten dogru olan da bu ben ileride evlenecegim kişiye cinsel gecmisimi aciklamak zorunda kalirsam sana anlattigim gibi detayli sekilde ucunu soktu parmagini soktu demeyi dusunmuyorum öpüşme dokunma yiyişme gibi yuzeysel seyler oldu demek istiyorum
çok umursayacağımı sanmam, ama yine de daha az detaylı anlatman daha iyidir, o sormadıkca sen de cok aşırıya kacma bence daha sağlıklı olur
ben de sana bir şey danışabilir miyim
@LynnKøx buyrun
özelden anlatabilir miyim uzun bi olay da, bana yazabilir misin?
Balik etlimisin o nasil bir sey olmus kafasini sokup cikardi bosaldimi 😂😂
Hahahaha şimdi sen kendine bakireyim felan da diyorsundur 🤣🤣🤣
Yok canim demiyorum. Kimse de öyle bir sey sormuyor sorsaydi da çekinmeden söylerdim
Yani bence de söyle diğerleri gibi her boku yiyip birde söylemiyorlar doğruyu söylemek daha iyi en azindan tebrik ettim seni yani cesaretin için çünkü bazi kizlar sakliyor
Önden bir sey yasamadim arkadan da sadece penisinin ucunu sokmuştu bir kere bu kadar. istesem cok kolay kandiririm karsimdaki kisiyi ama gerek yok
Pozisyona bağlı olarak geliyor evet bu her kadında olur.
Vajinadan olmadigi için kaslarin gevsemesi sonrasi hava bir sey yok
Kaslar gevşeyince ne olur anüs deligi mi acilir
Pelvik kaslar sadece anal deligi olarak algilama , idrar yolu mesane, vajen rahimi kapsayan toplu organlar.
Aciliir ilerki yaslarda idrar tutama dışkı tutama gibi sorunlar baş gösterir.
Anal yolla penisinin ucunu sokup hemen cikarmisti üç kere falan. Onun disinda isaret parmagini sokmuştu bu kadar. Anüsüm genişlemiş midir
Çok fazla sanmam ama tercih etme , ilerki yaşların için sorun olur sana
Yok bir daha tercih etmem asla ama 3 yil önce boyle bir sey yasamistim. Bazilari diyor ki anüs deligi uzun sure yapmayinca kapanir. Öyle bir sey var mi
Dogru en sıkı kaslar sonucta ama sen de kendin kontrol edebilirsin icin rahatlar doğruluğu var
Genel cerrahi bolumune gidip makat darligi muayenesi yaptirabilir miyim
Rektal tuşe diye biliyorum o da makatta sislik varsa büyük ihtiyaç yapamama durumunda ediliyor diye biliyorum, sen bilirsin bi danıs rahat olacaksan
İdrar tutamama gaz kacirma gibi sorunlarim yok zaten penisinin hepsini sokmadi tam ilişkiye bile girmedik ki. Sadece işaret ve serce parmagini soktu. Kanama agri acı hissetmedim. Bence genişlememiştir ya. Zaten 3 yil geçti genişleseydi kapanirdi coktan
Dogrudur
Son bir sey sorabilir miyim sana ya
Sor tabi bilgim varsa cevaplarim
Daha önce ayni kizla anal ilişkilerin oldu mu
Nasıl yani
Daha önce anal iliskiniz oldu mu
Hayır isteyen oldu ama ben o kötülüğü yapmadim mesleğim geregi yapmazdim da
Olabilir gayet doğal bir durum. Içine hava kaçmıştır domalinca da çıkmıştır
Gaz gelince vajina genişliyor diyorlar doktara sor benve
Benim sevgilimin hoşuna gidiyor hatta yuzune osurmami istiyor bence okey
Anal ilişki yaptin mi hiç
İllaki
Anüs deligin buyumuyor mu
Geri Kücüldükce yapiyoruz
Küçülmesi gibi bir sey var mi ya
Kaka yaparken büyüyüp kücülüyo ya kas oldugu icin öyle ama üst üste yaparsan büyür kalır
Sen anal ilişkideyken sevgilin penisinin hepsini mi soktu
Yok yarısını falan
Benim ilişkimde de penisinin ucunu sokup cikardi bir de isaret parmagini sokmuştu. Iki ay sonra yine anal yapmak istedi ama sadece parmagini sokmuştu. Baska bir sey yasanmadi aramizda. Bunlari yaparken agri, acı, kanama olmadi sadece vajinamdan gaz geldi. Sence deliğim buyumus mudur
Yokya buyumemistir bisey olmaz
Büyüse bile eskisi gibi olur mu lütfen söyler misin
Zamanla düzelir ama sürekli üst üste yaparsan bi süre sonra öyle kalır
3 yildir yapmiyorum yapmayi da dusunmuyorum
Tamam bisey olmamistir o zmn ztn
gaz gelmesi havadan dolayı
gaz değil o. hava basıncı :)
arkanın yaptığı basınç içte ordan çıkmış
Normalki vajinal fart her kadında olur
Aynısı bende oldu osurdu bıraktım tiksindim ayrildim
motor hararet yapmıştır bence
Üstten pompalayinca alttan kaçırıyor demek ki