Eşim cezaevinde. Telefonla konuşurken tahrik oluyoruz aşırı derecede, nasıl durdurabilirim bunu?

Şimdi sahurda konuştuk, ona kızmıştım, konuşmadım fazla, ben ona seni seviyorum demezsem asla kapatmaz ve gitmez o konuda biraz Psikopat’dır. Demedim bende İnat ettim, belki 100 kere Seni seviyorum canım karım dediyse benden gık çıkmadı, Bende Çocuk, Ergen, Gerizkalı, Hayvan falan demeye başladım, O her dediğimde Bende seni seviyorum canım Karım dedi, böyle derken birden Tahrik olduk, hiçbir şey yapmadan nefes alışverişim heycandan ölücek gibiydim, yeter yapma midem bulanmaya başladı dedim o kadar heyecanlandım ki, Bana beni sevdiğini söylemezsen devam ederim kus üzerime kus ama yeterki beni sevdiğini söyle dedi en sonunda dayanamadım daha fazla İnat etmeye. Her defasında aynısını yapıyor, birşeye kızıyorum ondan dolayı, sonra nasıl yapıyorsa beni geri kandırıyor. Nasıl daha fazla karşı koyabilirim bu Adama ben.

Güncellemeler
+1 yıl
Tahliye oldu cezası düştü ❤️❤️❤️ Dün Gece eve geldi ve sabaha kadar bırakmadı beni ama işe gitmem lazım şimdi
Eşim cezaevinde. Telefonla konuşurken tahrik oluyoruz aşırı derecede, nasıl durdurabilirim bunu?