Sizce öyle bir yetkisi var mı?

Şimdi biri beni çok beğeniyordu açıldı bana görüştük cafede işte meğersem sivil polis bu sohbet ettik konu açıldı konu siyasete geldi chpye veriyorum ben o da koyu MHP akp kafalı biri işte herkesin görüşüne saygı duymak lazım bence ama bu belli aşırı tutucu sonra işte konu da zaten aşırı savundu etti konuyu kapatalım sinirleniyorum ben bu konuda dedi konu kapandı ısrarla bu numaramı istedi ben vermedim çünkü gözümde zaten sıfır olmuştu eve dönsem engelleyecektim zaten sonra bu baktım beş kere söyledi vermedim sonra sinirlendi vermek istersen artık verme dedi konuşurken şey dedi ben istersem birini sevmesem hoşuma gitmeyen bişey olursa onu fişlerim bu tehlikeli fikirleri yok şüpheli tarzı elimde bu yetki var dedi orada tahminimce bana atıyordu bu lafı yani sen KPSS’ye hazırlanıyorsun ama ben seni direk fişlerim devlette beni tutuyor polisim ben karşımdakini asla dinlemezler bile dedi böyle bir saçmalık mı var ya ben bu çocuğu sevmedim şimdi hem fikir olarak hemde aşırı cinselllk meraklısı geldi hep askeriye de olan cinsellikleri kendiyle ilgili olan şeyleri anlattı midem bulandı bundan ben bunu engellesem takar bana gibi de geliyor öyle birine benziyor ne yapmalıyım

Sizce öyle bir yetkisi var mı?