Haftada 1 mastürbasyon yapıyorken, başkalarının 7-24 yaptığımı sanmaları nedendir?
Ego doyurmak mıki?
Haftada 1 mastürbasyon yapıyorken, başkalarının 7-24 yaptığımı sanmaları nedendir?
Ego doyurmak mıki?
Başkalarının senin hakkında ne düşündüğünün bir önemi var mı Sen kendini biliyorsan kendin ne yaptığını biliyorsan başkalarının görüşüne ve yorumuna ihtiyacın yok diye düşünmek istiyorum
Cevap
3Cevap
haftada 1 az değil mi
çok sık tutmak istemiyorum. yalama olmasın diye ideal dedim haftada 1e :D
resmen üreme organını oyuncağa çevirdiler :D
Kıtgörüşlülük
Başkaları kim
akranların, hemcinsleriyle 7-24 cinsellikten bahsetmiyor mu?
Bildiğin erkek muhabbeti yani
öylede, bana hemcinslerimle cinsellik konuşmak normal gelmiyor. cinsellik karşı cinsle ne yapacaksam yaparım, başkasıyla niye konuşayımki?
"ahahaha 0sbirci" :D resmen ego doyurmak bu
sanki 7-24 yapıyormuşum gibi, zaten haftada 1 yapıyom, kimseyide umursamam.
dertleri belli, npc olmamı istiyorlar işte ve ego tatmini, resmen kadınla övünüyorlar.
Npc ne
başkaları gibi olmak, oyundaki bot, kendi aklı fikri düşüncesi olmayan vb... demek.
boş ver insanları
öyle gerçekten boşvermek lazım, ben o sorunlu düşük ıqluları değiştiremem, fakat kendimi değiştirebilirim, yani umursamayabilirim, kendimi geliştirebilirim, kendimle ilgili şeyler benim elimde, fakat başkalarını kontrol edemem.
Kendini ne gibi geliştirmek istersin
güçlü olmak, yumruk anternmanı vücut geliştirme antrenmanı, kendimi zorladığımda huzurlu ve mutlu oluyorum zaten. ama insanlar uslanmaz, illaki toksiklik yaparlar. o yüzden bir toksiklik sezdiğim anda o insanla muhattap olmam.
Olması gereken o zaten negatif insandan uzaklaşmak
Sen fizikten kendini geliştirmek istiyorsun
Çalışmaların var mı?
olmaz mı, daha az önce attım idman
Ne zamandır yapıyor sun
6 yıl vücut geliştrirme, şimdi evde yapıyorum, yumruk antrenmanı, barfixde asılı kalma yani bilek anternmanları ekledim. asılı kaldıktan sonra ön kol anternmanı yaptım, bilekler temel reisinki gibi şişti, çok iyiydi, kollar falan dolmuştu, cidden huzurluydu ve mutluydu. şuanda yine iyiyimde, işte youtubea ya da KS ye bi girdim, ve şunu fakrettim, insanlar gerçekten sıkıcı. hep aynı şeyleri papağan gibi tekrarlıyorlar.
Çevrendeki insanlar senin Vücuduna karşılık o sözleri kullanıyorlar heralde
onların olayı aşağı çekmek zaten. cidden papağan gibiler, illa dedikleri olacak, olana kadar söylüyorlar, benden "beni kesip gebertsenizde, yokda olsam, yapmayacam." bundan sonra böyle.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?