Gösterilen bölgelere yapılmasını söylenildiği gibi muamelede bulunuyor musunuz? Eğer görselde işaret edilen yerlere doğru hareketlerde bulunursanız kadınınızı mutlu edersiniz. İyi dersler 

çoğu deliği bulamıyordur eminim kaldı ki vajina yapısını bilecekler kadın ruhundan boşalmasından anlamayan 10 cm bamyalar dolu 1 2 dakika içinde boşalan kadınlara üzülüyorum o yüzden evli olanlara özelikle
Cevap
33Cevap
Hemen benimkine atmaya gidiyorum görseli jsjs
Evet zil çaldı çocuklar. Çıkabilirsiniz
denerim. herhalde yalan değildir ya da bizi trollemiyorsundur. bu aralar işler kesat ama şimdi kız bulmalıyız:D
Herkes prof burada bu konuda sen rahat ol yakın da ders vermeye de baslarlar
sözde herkes a m doktoru evet ama icraatte değiller
Sen 18 24 yaş aralığında iyi icraatlara ımza atmış iyi tecrübe sahibi olmuşsun belli
ne var yaşım 18-24 yaş aralığı olsa da ki 20 yaşındayım 😂 bu yetişkin bir yaş ve cinsellik yaşayabilirim anormal olan ne
Haklisin abicim kusura bakma
Öptükten sonra alnıma da koyayım mı bu ne aq yaşlı ziyaretine gidiyoruz sanki
Virgin vibes
😂😂😂
yanlış bu aslında böl parçala yönet olacak :D
Senin yaş kac merak ettim bi penis resmi olsa onlar nasıl olurdu düşünceni merak ettim
hiç emmedim ama içgüdüsel olarak zaten bunu yapma isteği hep vardı bende. klitorisi ısırır gibi yaparak emmek istemişimdir hep. ortayı da yalamak
Değerli hocam bizi aydınlattığınız için öncelikle çok teşekkür ediyorum kendimi hazır hissediyorum şu an hemen uygulamaya geçiyorum
Ne demek rica t
🤣 Bilin bakalım ne eksik
Öp harici ikisini de yapıyorum ama tabii bildiğimden değil, içten gelen dürtü ile.
Oralla boşalata bildiğime gmre eşimi tanıyorum demek ki
Erkekler bizden iyi biliyorlar
Öyle olsun keşke
Derdin var gibi bu konu hakkında
bileni var bilmeyeni var bilenler zaten kendini belli eder
Doğru mu bu
Valla. İki evlilik yapptimm. Çok iyi bilirim neresi yalanır. Kadın nereden zevk alirr. Çok iyi bilirim
İyi ders🥰
Doğru mu bu
Demek ki Bölgelere doğru işlem yapmışım bu zamana kadar
Yapıyorum ama şu an biri yok hayatımda keşke olsa da yaptirsa sürekli bunu
Yalamayı ve emmeyi doğru yapıyormuşum ama öpmeyi şimdi öğrendim ve şu an çok canım çekti
Bide iç dudakları emmek var onuda yapıyorum
Bunu ben bulmuştum ilk ya kim keşfetmiş benden başka bir de çizmiş bak
Bilmiyorlar
Öğrenmeliler yoksa aldatılırlar
Doğru mu bu
Teşekkürler bilgi için başka neler var mesela
Teşekkürler örtmenim bu önemli bilgi için
Yalayarak titretmediğim olmaz :)
Delik yalancak karıştı bu ya
Yolda görsem selam vermem
Bulsam da biraz pratik yapsam :D :D :D
Bunları çoktan geçtik biz
Yapıyorum kendinden geçiyor
Ben hiç tanımıyorum bana öğretirmisin😃
30-35 yaş arası olup da henüz bir vajinayla tanışmadın mı cidden? Kiminle yazışıyorum ben şu an acaba bölüm canavarı gibi bişeyle mi
Ben daha çocuğum😃
Klitoris odak nokta
Hahahha ustası olduk 🙃🙃
Vayy ilk defa görüyorum
Benim işim bu zaten
Bak bu iyi oldu ))
Aynen
Köpek miyiz mk
Isır yok mu ablacım?
tamam