Böyle deli gibi sarkan buluşmak sevişmek isteyen ama cimri odun beceriksiz erkeklerden bıktım sıkıldım görüşelim görüşelim diyorlar elleri boş ya da cimri anca kahvecide ya da benim seçtiğim yerde oturup doğru düzgün bir şey yemek içmek istemiyorlar boşa zaman kaybı. Artık erkeğe ilk buluşmada erkek güzel mekana götürür yemeğe ve hesabı öder bunları yapmayacaksan bedava seks ilişki arıyorsan başka kapıya diyeceğim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCimri ve para harcamayan erkek zaten hiçbir şeyi haketmiyordur. Gayet haklısın. Seninle sevişmek istiyorsa bazı şeylere katlanacak yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya nefret ediyorum cimri bencil sevgisiz abaxalardan
Soran+1 yılHep ondan olmuyor ilişkim zaten hep sorun bu. Erkeklerin cimri olması. Yalandan bir iki ödese diğer gün asla ödemiyor ama sevgililik seks istiyor. Yok yaaa. Çok alışmışlar kadın parası yemeye hepsi.
- +1 yıl
Erkek dediğin ciddi düşünüyorsa para yemez para yedirir çünkü sevdiği kadının yediği parayı erkeğin gözü görmez. Sonuna kadar haklısın sana para yedirmiyorsa cinsellik de yaşama boş ver haketmiyordur
Soran+1 yılAynen öyle düşünüyorum işte. Daha benim bir içeceğimi ödemek istemeyen benle buluşurken taksi parasının lafını yapan. Aman sinema pahalı yemek pahalı gitmeyelim diyen bir adamın elini bile tutmam. Madem paran yok karı kız peşinde de dolanma mal yani. Dilenci gibi bedava seks yapalım istiyorlar.
Soran+1 yılİşte beni hiç gerçekten seven olmadı belki 2-3 tane diğerler sırf yatağa atmak için yalandan iç kuruşa bir şeyler aldılar sonra direkt kestiler ben de bitirdim. Ondan çok özeniyorum böyle kadına para saçan erkeklere. Ben asla bulamıyorum. Bunlar bana bi kahve bile öderken yüzleri düşüyor zengin olsalar da hiç hediye de almıyorlar. Ucuz uyduruk kitap şarap filan alıyorlar ondan ayrılıyorum zaten. Ama deli gibi seks yapmak istiyor paçozlar. Bir kitap aldı diye kim yatar be onla m
- +1 yıl
Tamamen haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHediye almadan yanıma gelme diyebilirsin gadası
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet di mi direkt böyle demek lazım. Artık açıkça diycem hediye çiçek almadan buluşmaya gelme filan. Çünkü ben erkeğe diyorum mesela ben çiçek hediye severim vs diyorum bekliyorum ki o yaparsın düşünsün asla yapmıyorlar ya. Diyodum sürpriz etkinlik severim ayarla et yap diyorum yine yapmıyorlar ancak ayrılınca yapıyorlar. Hep böyle köpek gibi şart koymak gerekiyor. Vardı öyle bir arkadaşım her sevişmeden önce alışveriş siparişi veriyordu kız bunu bunu al diye. Ama o da ne bileyim ilişki mi sanki eskort şeyi gibi ama işte öyle olmak kazım pavyon kadınları daha karlı bizden. Biz aman bi şey istemeyelim o kendi yapsın desek hiç yapmıyorlar.
- +1 yıl
Yani 😅 para yedirmeyen birine sen kendini niye yediresin ki
Soran+1 yılAynen öyle işte onu diyorum herif daha bana yemek parasını çok görürken ben bedenimi kalbimi ne diye sunayım önüne mal mı acaba ya
Soran+1 yılBana dokunmak benle gezmek tozmak istiyorsa öküz gibi para harcamalı yok harcamam param çok kıymetli diyorsa da parasıyla yiyişsin ben de bedava değilim.
- +1 yıl
Aynen
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılKanka gunde 3 ogun guzel yere gotursek 3 posta mi atmaya hak ki kazanacaz? Anlamadim ben olayi...
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet kadın içim bir şeyler yaptığın oranda Seksi hak edersin. Ben tüm ilişkilerimde böyleyim erkek cimrileriği ilgisiz kaba olduğu an biter ilişki benimle sevgili seks istiyorsa hediye alacak ilgilenecek hesabımı ödeyecek bu kadar basit.
- +1 yıl
Yani sadece seks icin takiliyorsa haklisin.
Soran+1 yılEvet işte onu diyorum sonuçta arkadaşlık duygu yok çoğunda tek dertleri seks resmen bedava eskort muamelesi yapıyorlar bi kahve içip hadi eve gidelim seks yapalım diyorlar ben de hayır daha erken güvenmiyorum duygum da yok sana bu ne bedavacılık diyorum hepsi yüzünü düşürüyor. Hepsinin derdi hızlı bedava seks. Yok öyle dünya.
- +1 yıl
;Neden surekli teklif aliyorsun? Tekliflerine okey deyince sen " amaaan je gerek var" diyorlardir.
Soran+1 yılMal güzelim erkekler sarkıyor bana ayrıca teklif dediği görüşelim çay içelim kahve içelim buluşalım teklifi sevgili olalım evlenelim ya da seks yapalım değil. Ben de buluşalım diyince tipi iyiyse buluşuyorum ama sonra bakıyorum Abaza ve cimri ondan bitiriyorum.
- +1 yıl
Anladim kanks gonlunce olsun her sey insallah.
Sen yeter ki iste istediğin mekanda yeter yiyip güzel bi sohbet ederiz sonrada duruma göre karar veririz nebgun uygunsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi şöyle durum olsa
Karsindakı kisi senin her istedigini sen demeden alsa, sürpriz konser ve etkinliklere götürse ama hiç seks konusu açılmasa ve mesela diyelim 1 ay böyle devam etse tepkin ne olur?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Kendini tanıyıp anlamış olsan kendini doğru ifade edersin sana düzgün tipler gelir ama sen her gelene ever diyorsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKadına değerli hissettirmezsen o da sana hissettirmez. Ki bence flörtöz bi erkek mekanda kadını değerli hissettirir
00 Yorumla Ne bekliyodun sana harcicaği parayi esc ye verir gırgır şamata yok tertemiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir anlattın ki sanki para olmadan asla sesk yapmam gibi
00 Yorumla
+1 yılBöyle diyonda ben teklif sunduğum halde bile reddeden oldu ona ne demeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz hediyeler yemekler tatiller derken almadığımız şey kalmıyor kim bu şanslı erkekler bedavaya getiriyormuş
04 Yorumla
Soran+1 yılBe güzel işte ben de öyle erkek istiyorum çevremde hiç yok öyle hediye tatil vs alan ayrıca mal mısın bedavaya yaşıyorum mu dedim hepsi bedavaya yaşamak istiyor diyorum cimri oldukları için uzaklaşıyorum. Ama çevremde var evet bedavaya olan kız çok fazla.
Cevap sahibi+1 yılEn azından akıllanmışsın artık bu iyi bir şey
Soran+1 yılDüzgün konuş mal ben hep akıllıydım zaten kendimi kullandırmadım ama karşıma düzgün erkek çıkmamasını sinir ediyor bu iyileri nerden buluyorlar. Benim çevrem hep cimri bencil.
Cevap sahibi+1 yılHakaret mi ettim ne bu tavır? Ucuz mahalle kızları gibisin sana beyfendi denk gelmemesi normal. Çok takılma
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoş insanlarla uğraşmışsın
12 Yorumla
Soran+1 yılHepsi boş çok fazla boş var ya. Aylarca yıllarca peşimden koşup buluşan bile çiçek almıyor ya
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun ki
+1 yılbenle buluşanı ben önce güzel bi mekanda akşam ymeeği yediririm sonrasında cafe ya da canlı müzik olabilir gece de lüks bi otelde pompalama
05 Yorumla
Soran+1 yılValla ilk buluşmadan seks olmaz öncelikle ama güzel mekana götürmeli tabii ki bana hep paçoz cimriler denk geldiği için ilk görüşmede bitiriyorum
- +1 yıl
herkesin krtieri farklı kimisi evlenmeden seks olmaz der kimisi ilk buluşmada seks yapar , ben zaten buluşmadan önce konusurum beklentiler uyuşmazsa boşuna buluşmaya da gerek yok. herkes kendi isteğini yapmakla özgür
Soran+1 yılBen de diyorum seks yapmam seks öyle hemen olacak bi şey değil amacın sexse görülmeyelim diyorum. Onlar da yok değil ben aç Abaza değilim işte şu bu diyor buluşuyoruz hepsi hemen normal kafede oturup konuşurken memelerime popoma bakıyor cinsellik konusu açıp eve gitmeye çalışıyor filan iğrenç yani hepsi aç Abaza ya. Diyorum mal mısın dedim ya sana seks istemiyorum kaliteli güzel ilişki istiyorum diyorum susup kalıyorlar
Soran+1 yılHepsi işte aman şansını deneyim belki düşer kafasında nefret ediyorum ondan hep boş boş yalancı tiplerle buluştum
Soran+1 yılOkulda da senelerce aşığım evlenmek istiyorum diye peşimden koşan erkekler vardı onlar çok öküz ve cimrilerdi. Hiç öyle hediye çiçek vs yapmazlar sadece yiyişmek isterlerdi ondan ayrılırdım.
Gizli Üye(18-24)+1 yılOfff neden bu kadar doğrusun helalll olsun kızzz
11 Yorumla
Soran+1 yılBıktım ya bedavacı dilenci erkeklerden. Ben zengin güzel bi kızım bıktım benle bedavaya ucuza ilişki yaşamak için sarkanlardan. Hayır düzgün işi olan maaşı arabası 30 yaşında heriflerle görüşüyorum ona rağmen aldıkları kaç kahve ve kitap yani bi de utanmadan seks istiyorlar. Dedim al o kitabı popon şok ilkokulda mıyız.
+1 yılDün burdan birisiyle buluscaktık semtine kadar gittim. ona hediye bile almıştın. Sonra yok evden çıkamam annem izin vermedi gibi şeyler dedi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence de kendini biraz ağırdan al
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Sen bayağı bacım demek ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaviz verme
14 Yorumla
Soran+1 yılVermiyorum zaten yoksa sömürüyorlar hep tek dertleri ilişki adı olmasın bedava kolay seks yapalım güzel kızla yok yaaa hangi erkek bana bedavaya araba alıyor mesela da ben hiçbir şey vermeden seks yapıyım
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru söylüyosun, gitsin baskalrini sömürsün.👍
Soran+1 yılAynen öyle oluyor zaten böyle pislik bencil erkeklerle ilişki yaşamak demek bedavaya ona kendini sömürtmek demek. Ben bunlarla ilişki yaşadığım zaman hep kullanıldığımı hissettim çünkü evet kullanıyordu kendi 1 veriyor benden 2 alıyordu hem maddi hem manevi ondan hep bitirdim. Çok benciller. Çevremde böyle sevgili evli olan kadınların hepsi de kullanılıyor maddi ve cinsel erkek tamamen sömürüyor bunları. Niye buna izin veriyor kadınlar anlamıyorum zaten sokakta her erkek seni ister. Asıl erkek kız bulamıyor aylar yıllarca kimsesiz kalıyor onun para emek vermesi gerekmiyor mu ya şaka mı bu füzen?
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma biraz elestiri yapcam. Sorun siz de kendin söylüyosun işte her bokologlara gittiğiniz için biz düzenli sağlıklı ilişki bulamıyoruz, hep çıkar ilişkisi bunun sebepleri iki taraf ayrica arz-talep durumu
Biz de vakit 9ldürüyoruz burada ☺️
+1 yılBunları yaparsa ilişkiye girer misin o kisiyle
02 Yorumla
Soran+1 yılSever elektrik alır anlaşır güvenirsem evet. Cömert verici biriyle girerim.
- +1 yıl
Peki bu kişi ciddi düşünmese bile yinede yatar misin? Yani ammavi gezip tozmak eğlenmek sana hediyeler almak ve sonunda ilişki istese olur mu?
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba tanışmak isterim seninle deli 🫠
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna göre buluş sende
216 Yorumla
Soran+1 yılİşte öyle yapıcam artık diycem hesabı ödemiyor güzel yere götürmüyorsan buluşmam. Hani böyle diyince çok paracı gözükür diye demiyordum ama sinirim bozuluyor böyle ucuz aptal yerlere götürüp hesap ödemediklerinde ondan açıkça demek lazım.
Soran+1 yılMe diyim sence.
Cevap sahibi+1 yılHediye alıyor mu sana peki o nasıl
Soran+1 yılHayır işte doğru düzgün hediye alan hiç olmadı hep ucuz uyduruk şeyler alıyorlardı ben de ondan kavga edip uzaklaşıyordum işte.
Soran+1 yılHiç düzgün erkek çıkmıyor karşıma baksan bunların hepsi de zengin gayet ama cimriler istiyor ki işte para harcamadan ilişki yaşayım.
Cevap sahibi+1 yılE haklısın sende benim gibi şanssızlık desene ama ben kırdım bunu artık tavsiye ederim sana da
Soran+1 yılOndan sürmüyor saten bitiriyorum. En fazla aldıkları hediye kitap şarap mum bileklik uyduruk ayraç gibi ilkokul hediyeleri. Ben istiyorum ki pahalı şeyler alsınlar.
Soran+1 yılNeyi kırdın ne yapıyorsun. Eskiden böyle asla hesap ödemeyen erkeğe sipariş isteyen kadınlar kalitesiz ucuz gelirdi ama şimdi bakıyorum en iyisi onlar öyle olmak lazım biz kendimi değersiz enayi yerine koyuyoruz. Bi kere saten ilişkide alman hesabı ödemek kadına küfürdür bence. Ne demek ya sen benim gibi güzel çekici kızla gez toz hesabımı bile ödeme.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın o ne öyle ilkokul gibi ufak seyler, tkoped dilersen detaylı anlatırım valla ben aştım durumu
Soran+1 yılEttim
Soran+1 yılAynen işte ya bıktım böyle ucuz erkeklerden bi tanesi vardı mesela 37 yapında o uçak bileti aldı ne bileyim kıfayet terlik müzik çalar gibi şeyler alıyordu ama onlar da pahalı şeyler değildi yani
Soran+1 yılDiğer ama 20-30 arası kitap şarap filan alıyordu ondan kavga ettim ya dedim ne cimrisi kitap hediye mi Allah aşkına ya bi de okuduğu kitabı filan veriyor hediye diye. Git adam gibi takı al mal.
Cevap sahibi+1 yılYa o ne cimri cimri hele alman hesabı ne
Soran+1 yılOndan hep işte birkaç görüşmede bitiriyorum haftada ayda ilişkilerimi çünkü cimriler. Ya da mesela tatile konser etkinliğe gidiyoruz benim biletimi bile almıyor erkek olarak iğrenç. Onun ödemesi gerekir. İlerde evlensek kirayı da ödemez bana sen öde der bunlar.
Cevap sahibi+1 yılValla coguna denk geldim zaten cok iyi anlıyorum seni, mesaj attım sana
Soran+1 yılAlman hesabı değil de mesela şey yapıyordu sonuncu çıktıklarım işte kendininkini alıyor sadece aynen alman hesabı ya da işte birini o ödediyse diğerini bana kitliyor bildiğin
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olmaz de
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendine güveniyorsan para sorun değil :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler