penisim erekte haldeyken yere paralel değil baş kısmına doğru yere doğru bakıyor. Bu durum ilişkide problem yaratır mı? Öyle ölçünce 15cm geliyor elimle düzleştirince 16-17cm gördüğünüz penislerde hiç yamukluk var mıydı normal mi bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyle daha çabuk boşalırsın. Penisin hassas noktasına çok baskı olur.
231 Yorumla
Soran+1 yılKesin mi? Hiç ilişkiye girmedim yaşım 18
Cevap sahibi+1 yılYani mantıken öyle olması gerekir ama emin değilim
Soran+1 yılBoyunda 1-2cm kısalma oluyor öyle olunca o sıkıntı olur mu
Cevap sahibi+1 yılHayır olmaz
Soran+1 yılPeki karşı tarafa acı mı verir yoksa daha mı çok zevk verir
Cevap sahibi+1 yılBence daha çok zevk verir.
Soran+1 yılDaha çok vajina duvarlarına baskı yaptığı için mi olduğundan daha kalın hisseder
Cevap sahibi+1 yılEvet baskı yapınca daha çok zevk verir. Daha kalın hisseder kadın. Ama işte seninnde daha erken boşalma ihtimalin olabilir. Senin penis ucuna da baskı artacak.
Soran+1 yılNe kadar süre idealdir
Cevap sahibi+1 yılHiç ilişkim olmadı ama ön sevişme uzun tutulursa ikiniz de çok zevk alırsınız
Soran+1 yılBenim de olmadı :) ama yakında olacak umarım erken boşalmam stres etmiyor değilim
Cevap sahibi+1 yılİlkinde erken boşalman normal. Düzenli seks hayatın olmazsa erken boşalırsın. Hemşire olduğum için iyi biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılBence kendini evleneceğin kadına sakla
Soran+1 yılErken boşalmadan kastınız ne bilmediğim için soruyorum
Soran+1 yılEvleneceğim kadın o :)
Cevap sahibi+1 yılYani normal seks süresinden daha erken boşalmak. Normalde 3-5 dk sürüyosa erken boşalmada 25-30 sn sürüyo. Heyecanlı olduğun için kendini kontrol edemiyosun.
Soran+1 yılBüyük konuşmayayım ama 25-30 çok erken değil mi? Ben o kadar erken boşalmam gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılİlkinde heyecandan çok çabuk gelir. Belki içine sokar sokmaz bile gelebilir. Ama ön sevişmeyi uzun tutun. Ön sevişmede neler yapılır biraz araştır. Kadınla iyice oyna. Kıvama getir. Sonrasında birleşme yaşayın. Düzenli seks yaparsanız seks süreniz uzar zamanla.
Soran+1 yılMastürbasyonun erken boşalmaya etkisi var mı
Cevap sahibi+1 yılŞöyle ki sık sık yaparsan ve sadece boşalmak için yaparsan erken boşalma olur. Ama zevk ala ala yaparsan yani yavaş yavaş yapıp tam ucuna geldiğinde bırakıp sonra bi daha yavaş yavaş yaparsan erken boşalma olmaz. Kendini kontrol etmeyi öğrenmelisin.
Soran+1 yılMastürbasyon 30 dakika sürüyor. Peki penis boyu iyi mi
Cevap sahibi+1 yılMatürbasyonu olabildiğince az yap bence. Canın sıkıldıkça yapayım deme. Boyu da gayet iyi. Zaten ilişkiye girdiğinde anlayacaksın. Zor girecek içine. İlişkide kadının zevk alabilmesi için 12-13 cm iyidir. Penisin kalınsa kadın daha çok zevk alır.
Soran+1 yılKalın mı bilmiyorum nasıl anlarım onu
Cevap sahibi+1 yılEline aldığında avucunun yarısından biraz fazlasını kaplıyosa kalındır. Ben senden daha çok penis gördüm ustayım bu konuda😊
Soran+1 yılYani mastürbasyon yaparken avucum kadar oluyor. Evet gerçekten benden bilgilisiniz böyle soruyorum ama müsait misiniz?
Cevap sahibi+1 yılAvucun kadar oluyosa ideal. Ben ürologun hemşiresiyim. Her gün onlarca hastanınkini görüyorum. Müsaitim tabiki.
- +1 yıl
Kadın resmen cinsel eğitim dersi veriyor erkekler birazdan toplanmaya başlayacak:D
Cevap sahibi+1 yıl@pandaaaaxxxx ahahahaha teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek dksosmxos bende alabilir miyim su dersten dermişim
Cevap sahibi+1 yılBuyrun sorun
- +1 yıl
Ddkendidsks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Herkesin fiziksel yapısı birbirinden farklıdır, bunun ilişkide bir sorun doğuracağını sanmıyorum. Sadece hepimizin erekte olduğumuzda ‘’benimki kalktı’’ ifadesi yerine ‘’benimki indi’’ demen gerekir dürüst olmak adına.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzeldi :d teşekkürler
+1 yılEğri olan gördüm de anladığım kadarıyla böylesini hiç görmedim duymadım
00 Yorumla
+1 yılAqua park kaydırağı gibi penis mi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsaydı önce aşağı gider sonra yukarı bakardı
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşağı bakıyorsa demek ki çok mütevazi ve utangaç.
11 Yorumla- +1 yıl
İşte bi efso yorum daha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
+1 yılpeniste şekil bozukluğu olanlar doktora görünmeli
00 Yorumla
+1 yılGozu toprakta isin zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Hiç sorun olmaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılErken boşalmama sebep olur mu
+1 yılOlmaz
41 Yorumla
Soran+1 yılDaha erken mi boşalırım
+1 yılKaradenizli misin 😂
29 Yorumla
Soran+1 yılTrabzonluyum
- +1 yıl
@Suatbeyy 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Şöyle bi hayal ettim de. Belki burundan yansımadır diye 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılBu arada cidden öyle burnum gibi
- +1 yıl
@Suatbeyy 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ay gerçekten çok güldüm 😂😂😂😂 Şaka gibi olay ya
- +1 yıl
Karnım ağrıdı yeter 😂😂😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği