Eşimde zaten hemen boşalıyor ben mastürbasyon yaparken gibi zevk almak istiyorum ama öyle olmuyor sadece girip çıktığını hissediyorum doruklarda bişey yaşamıyorum zevk almak o hazzı hissetmek için ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılzevk almama sebebin kocanın erkeklik vazifesini yerine getiremiyor olması erken boşalıyor çünkü sertliğini koruyamıyor sen de onu hissedemiyorsun sert kalmadığı için senin içinde hareket edemiyor ve değişik pozisyonlar denemeyemiyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yıltutkuyu ruhunda hissetmen yatakta yargılanmaktan korkmadan içindeki kadın olabilmen gerek ilk önce.. sonra bencil olmayan ve kendi erken bitsede seni yinede orgazma ulaştıracağı onlarca yol var bunu yapmayan biriyle yatakta altında mutlu olman zor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
28Cevap
+1 yılCinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir ama zevk olmayınca kabus oluyor
Neylersin 45 yasindayim ve bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve hep bu dertlerden muzdarip insanlardi
Zevk erken bosalma haz alamama
Zor bir durum11 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm senin adına ne diyeyim bir bayanın cinsellik anlamında doyuma ulasmamasi çok acı
Bir. Saat önsevişme yapmalı ve o seni doruga çıkardığı andan başlamalı doruklar. Zaman alır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Önce seni hazırlamasi lazım on sevişme ile madem çabuk boşalıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde de aynı sorun var.. Ben artık sadece mastürbasyon yapıyorum onunla asla tatmin olmuyorum.. 10 saniye sürüyor ya bildiğin, ilişkiden nefret ettirdi
314 Yorumla- +1 yıl
10 saniye ne be
- +1 yıl
ya millet elinde kinin kıymetini bilmiyor bizde kadın yok diye her gün 31
Cevap sahibi+1 yılEvet saydım bazen daha az
- +1 yıl
Eşinle tedavi konusunda konusmayı denediniz mi?
- +1 yıl
Gizliden çıkar mısın ya da istek at
- +1 yıl
Yuh ya bende bosalmadifim için kızıyordu kız arkadaşım oysa ki iyice doyalim istiyordum
Cevap sahibi+1 yılOnun umurunda değil ki kendi tatmin olduğu için çok iplemiyordu ben ürolojiden randevu alıp gönderdim ilaç kullandı ama o da fayda etmedi. Sprey Krem ne varsa kullanırdım ama hiç biri çözüm olmadı hala aynı sorun devam ediyor
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
- +1 yıl
Sen benim karım olacaktın ki kalınlığının zirvesini yasatirdim
- +1 yıl
Bağımlılıkal ilgili şöyle bir şey var. Bir bağımlı bırakmak istemediği sürece ona naparsanız yapın bırakmaz.
O istemedikçe gerisi önemli değil. Sen de ona verme istediğini
Cevap sahibi+1 yılKavga çıkarıyor bende amaaan 5 10 saniye zaten yap kurtul diyorum kendi kendime
- +1 yıl
Cidden üzücü bir durum. Hakettiğin bir şey değil. Hiç bir kadın haketmiyor.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Erken boşalma problemi yaşamak kötü ama çözümü var. Sıkıntı erkeğin düşüncesini değiştirmesi lazım.
Bir kadını bence yatağında inletebilmek, kıvrandırmak, 10 sn de boşalmaktan daha zevkli ve önemli olmalı
+1 yılO yüzden evlilik öncesi cinsellik yaşamayı destekliyorum ben.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu felan degil eşinden kaynaklı hemen boşaldıgı için bırakıyor sen zevk alamıyosun işte sorun bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ön sevme uzun tut oral yap ve oral yaptır orgazm olana kadar ve birleşme en son biraz sert olmalı eşin erken boşalıyorsa gitsin geciktirici alsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCabuk boşalması sorun ayrıca ön sevişme yok heralde. mastürbasyon uzun mu sürüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişme var ama ben penisi girdiğinde asıl zevki almak istiyorum
- +1 yıl
İşini bilmiyor ozaman. kendisiyle konuştun mu
Soran+1 yılYo aslında uzun sürüyor bilmiyorum belki hemen boşaldogı içindir
- +1 yıl
Hemen boşaldıgı içindir kesin. istersen detstlı konuşalım takip edrrsen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kendi tecrübem bu yanlış anlama ten uyumu olmazsa zevk alman imkansız ben belki şu an yanlış yapıyorum ama zevk alıyorum
114 Yorumla
Soran+1 yılNasıl alıyorsun
Cevap sahibi+1 yılTen uyumunu yakaladım biriyle ama sorma kiminle olduğunu
Soran+1 yılAldatma var yani
Cevap sahibi+1 yılHayır aslında aldatma diyemem daha farklı bişey
Soran+1 yılSöyle de bende yapayım
Cevap sahibi+1 yılMesaj atabilirsiniz isterseniz
Soran+1 yılBurdan yaz ya çok özelse okuduktan sonra hemen silerim
Cevap sahibi+1 yılÖzel açıkçası
Soran+1 yılSen yaz ben okuduktan sonra silerim hemen
Soran+1 yılO ne
Soran+1 yılNe tahmini lesvos adası ne onu anlamadım
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşin tedavi olmalı aksi durumda böyle devam eder.
00 YorumlaZor ya 2. Yi nasıl atamıyor bu adam o işini görürken sen elinle destekle olmazsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sorun bende de var gercek iglesirmek için bakıyorum partnerimle sürekli sıkıntı
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl.
- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılBunu farklı bir kişiyle denemenizi tavsiye edrim hem heyecan hem farklilik
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKocamla çözmen lazım.
10 Yorumla
+1 yılSenden çok eşinin bişeyler yapması lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Tabi senin de yapabileceğin şeyler var ama yeterli olmaz
+1 yılEşin işi bilmiyor işi bilse seni doruklara çıkarır çıldırır sın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşinle alakalı bi sorun ön sevişme uzun sürmeli
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseni güzel hazırlamalı oldu bittiye getirdiğinde hep yarım kalıcaksın emin ol
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Doyuramiyor partnerin konuş onunla
10 YorumlaEşini yönlendir. Oral yapmasını iste
00 Yorumla
+1 yılÜzücü ama doktor cözüm..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılYardımcı olmak isterim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Evlediğinizden beri mi böyle
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılHem süre kısa hemde zevk alamıyorum
Soran+1 yılİkisinide söyle
Soran+1 yılBurdan yazman daha doğru olur ben yorumları silerim zaten özele gelemem maalesef
- +1 yıl
Eşinin süresini uzatabileceğiniz birkaç yöntem var Bunlardan biri geciktirici sprey ve jelleri kullanabilirsiniz Ayrıca ilişki öncesi eşini elinle uyararak tam boşalacağı sırada penisinin başını parmağınla bastırarak boşalmasını engelle birkaç kez böyle yap sonrasında tekrar elinle uyarmaya devam et Tabii ki böyle böyle boşalma süresi uzayacaktır Ayrıca Eğer ki onun penisinden zevk almıyorsan daha kalın biraz daha iri alete sahip bir erkekle tek seferliğine sadece zevk alıp almayacağını anlaman için Tek seferlik bir ilişkiye Girebilirsin
Soran+1 yılParmağımla yapsam çektikten sonra cıkmıycak mı tekrar
Soran+1 yılYok hayır parmağımla boşalmasın diye tuttuğumda elimi çektikten sonra boşalmıycak mı tekrar
Soran+1 yılGizliden çıkamam ki ya burdan yaz kendini gizleyip olmaz mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinle bunu konusman lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılYani o da üzülüyor ama yapacak bişey yok
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişmeside mi yok? Bu aslında seni baya azdırır ve o zevke yaklaştıravbilir
Soran+1 yılVar aslında ama girdikten sonra ben o zevki alamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSeks sırasında klitorisini okşatabilirsin. Her pozisyonda olmaz ama yüzünün dönük oldugu pozisyonlarda etkili olabilir.
Soran+1 yılOkşuyor ama penisi içerde olduğu zaman ordan da zevk almıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇıkartıp okşayıp tekrar soksun. Sinirler uyuşuyorsa hissetmiyor olabilirsin. Farklı pozisyonlar ve tempolar deneyin
Gizli Üye(25-29)+1 yılMastta içine sokarak mı yapmaya alıştın?
00 YorumlaYuhh boyle bir soru sorulur muu
01 Yorumla
Soran+1 yılBurası soru sormak için var başka nereye sorayım kızzz
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Eşin tutsun biraz
00 Yorumla
+1 yılTavsiye verebilirim
00 YorumlaOkşa aynı zamanda klitorisi
00 Yorumla
+1 yılÖn hazırlık lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişme var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılAçık tabirle yazmak hoş mu bilmiyorum ama ön sevişme öyle iki öpmeyle bi dokunmayla olmaz ilgi özen meşakkat gerektirir. Kıvama gelene kadar devam etmeli
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıleşinde iş yok
00 Yorumla
+1 yılAldat o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu başka
- +1 yıl
Ya da onunla yaparken başka biri ile yapıyormuş gibi düşün
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi