Nişanlıyım nişanlım da haftasonu bize gelmişti annemin evinde daha rahat oluyoruz haliyle (babam yok ) neyse işte bu akşam ablamın evine gittim oturmaya ablam da daha özel şeyler sormaya başladı işte seni öptü mü falan gibi şeyler bende bir şey anlattım ( kötü bir şey değil korkmayın )
sonra ablam dedi ki sen böyle yapıyorsun ama adam sana evlenince beni böyle köşeye sıkıştıyordun diyip gününü göstercek biliyorsun demi diyip güldü.. bende kızdım abla dedim neden hep cinsellikte erkek kadının gününü gösterecek taraf oluyor ki dedim.. ya da dedim benim nişanlımla cilveleşmiş olmam sonucunda neden bunu getirmek zorunda olsun ki veyahut biz niye evlenince olacak / olması muhtemel olan şeyi konuşuyoruz ki dedim.
yani hem soruyorsun kaldı ki ilk başta anlatmak istemedim.
sonra ısrarıyla anlattım anlatınca da her defasında genelde ya sessiz durandan korkacaksın yorumunu yapıyor ya da bana kötü bir gözle bakıyormuş hissi veriyor.
o zaman sormasın diyorum ama yok her buluştuğumda öptü noldu ne bitti sen niye öpmedin falan gibi şeyler soruyor..
bundan 1 ay kadar önce de diyordu ki bugün buluştuğunuzda bir anda pat diye sen yapış dudağına… ama anlatınca yargılayan laf eden yine o.
ben çıkışınca tamam anlatma boş ver dedi sustu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer