Sevgilimi seviyorum hep onla mı olmalıyım bi adam daha ilgimi cekiyor yakinlassam olur mu çapkınlık yapiyormusunuz gençler:) duygusal anlamda sevgilimleyim:) sevgilinizden baskasiyla cinsel anlamda yakinlasirmisiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aklı başında olan bunun doğru bir davranış olmadığını zaten bilir. Şahsi görüşüm; yaptığın açık bir şekilde aldatmaya girer. Böyle yaparak kendinle beraber iki tarafı da yıpratırsın. En sağlıklısı birini seçip onunla Yola devam etmen. İkisinide seviyorum düşünme şekli, düzgün bir düşünme biçimi değildir. Aklıni başına topla tatlım. Sırf kendi zevk ve hislerin için ikisiyle de olup duygularıyla oynayamazsin. Böyle bir şeyi düşünmekle yapmak arasında hiçbir şey Yok. Yani yapacak olmasan böyle bir şeyi düşünmezdin bile. Kendine olan saygını yitirme lütfen
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilinizle olan ilişkinizi ve duygusal bağınızı değerlendirmeniz önemlidir. Eğer ilişkinizde mutlu değilseniz veya başka birisine ilgi duyuyorsanız, bu durumu sevgilinizle açıkça konuşmanız ve sorunları çözmeye çalışmanız daha doğru olacaktır. Başka biriyle yakınlaşmak, sevgilinize olan saygınızı ve ilişkinizin güvenilirliğini zedeleme potansiyeline sahip olabilir.
Yani bu bizzat aldatmadır o zaman sevgilin de başkasıyla olsun da sevgili olduğun kişiyle bile cinsel ilişki yaşamak doğru değildir nikahın olmadan bir de sen davetlerini yapıyorsun.
120 Yorumla
Soran+1 yılOpusme filan dedim iliski evlenince yasanir
- +1 yıl
Ama sonuçta evli olmadan bir yerde yalnız kalmak bile günahken öpüşmek sence ne kadar doğru ama sen bilirsin
Soran+1 yılSevgiliyken illaki yaşanıyor evlenmeden olmaz :)
- +1 yıl
Ben söyleyeyim de gerisi size kalmış yanlış anlamayın hayatınızı yargılamıyorum sadece ben olması gerekeni söylüyorum evet ne yazık ki illaki yaşanıyor aslında yaşanmaması gerek, yani inancınız nedir bilmiyorum ama Müslüman olan bir insanın böyle şeyler yaşaması bir geçmiş gibi dinimizce de uygun değil
Soran+1 yılSevgiliyken yaşandı muslumanizda opusme sevisme oldu evlenince iliski olur dedim yadirgama değil doğru olanı diyorsun da bana oda mantıklı gelmiyor evlenince yapmak çünkü evlenince ne çıkarsa bahtına o gün görecen begenmeyeblrsn
- +1 yıl
Peki sen birlikte olacağın insanın öpüşme şeklinde göre mi birlikte olacaksın ya da cinsellik yaşama şekline göre mi birlikte olacaksın diyelim ki evlendiğin insan bedensel engelli ama çok sevdim ama sağlıklı bir insan kadar her pozisyonda cinsel birliktelik yaşayamıyorsun diye boşanacak mısın Bence her şey öpüşmek ya da cinsellik değildir.
Soran+1 yılCm küçük diye istemeyen kiz cok
- +1 yıl
Peki büyük diye isteyip de daha sonra şiddet gören eşi tarafından öldürülen adam yerine konmayan eziyet gören kadınları ne yapacağız ama bak adamla sonuçta bir şeyleri büyük zevk alıyor ama diğer yandan hayatı zehir oluyor cinsellik önemlidir insanın vücudunda hormonlarında vazgeçilmezdir ama her şey cinsellik değildir.
Soran+1 yılOyle de sen ömür boyu istemediğin biriyle olmak istermisin tamam bekarken herkesi tatmakta doğru deglde
Soran+1 yılEvlilik bi kumardir unutma ne çıkarsa bahtına işi cinsellik için değil başka konular da cikiyor bosnmakta her zaman kolay olmuyor
- +1 yıl
Bak Tamam kabul ediyorum bir insanı tanımadan görmeden huyunu suyunu bilmeden ailene uygun olup olmadığını bilmeden evlenmek doğru bir şey değil öncelikle tanımalısın kültürü uyumu senin ailenle anlaşabilip anlaşamayacağı bunlara tabii ki dikkat etmelisin Ben bunlara bir şey demiyorum benim sadece demek istediğim nokta fiziki yakınlaşma anlatabildim mi bu konuda kadınlar çok mağdur oluyor siz mağdur oluyorsunuz
Soran+1 yılEvet ama evlenince yaşanır sığ düşünce de yanlış begenmeyecegim biriyle yasicam belki ya da hiç yasamadan olecem bakire yani evlenmicem çok saçma niye tatmayim
- +1 yıl
O zaman siz bilirsiniz Ben sadece fikrim belirttim hayatı sizin seçim için sizin tercih sizin
Soran+1 yılEvet günah bize sorulacak hayrlisi olsun Allah yapmamayı nasip etsin :)
- +1 yıl
Eğer tavsiye ederim sizi rahatsız ettiyse kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Soran+1 yılYok olması gereken bu :) elin adamına güven yok arka düşünür hahaha gitmemek lazım eve arabaya
- +1 yıl
Nasıl uygun görürseniz
Soran+1 yılAma insan ogluyuz işte opusme istiyoz
- +1 yıl
Ben istemiyorum mesela sevgilim yok evli değilim evet benim de ihtiyaçlarım oluyor ama meşru bir şekilde kendi kendime çözebiliyorum
- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim fb sevgilisi varken benimlede sevişiyordu yanına her zaman gidemiyordu birde ateşi yüksek olunca gözü sağa sola kayıyordu peki sevgilin sana ne kadar mesafede
146 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasılsın?
Soran+1 yılBen evlilik ariyom fb degil hahahaa ciddi dusundugumuz için yaklasmiyoruz ilk tanışma daha ilk buluşmalar o yüzden eskisiyle konuşmayı düşündüm o konuları amaa :) vazgeçtim libidom yükseldi diye aldatmaym
Cevap sahibi+1 yılBurdan gizliden sohbet edebiliriz yüzeysel olarak istersen çok yükseliyorsan eğer film öneririm 😀 arada babada oluyor
Cevap sahibi+1 yılBanada oluyor
Soran+1 yılSagol benim eskiye yukseldm hahaha
Cevap sahibi+1 yılEskisi yenisi yoktur canım benim bu işte yükselmeye başladıysan en yakın kişi öyle bir güzel geliyor ki gözüne sanırsın miss Türkiye güzeli 😀
Soran+1 yılYok yaaa ben tanımadık insan istemiyorum eskisi ya da yenisi iyidir hiç tanimadikla yapmam
Cevap sahibi+1 yılArkadaş oluruz yapmak istesekte yapamayız ben Uşak'ta yaşıyorum sen nerde yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılÖnümüzdeki aylarda Almanya'ya gideceğim hem
Soran+1 yılGuzl Bn ank
Cevap sahibi+1 yılAnkara mı 3 yıl kaldım Ankara 'da güzel gerçekten en son geçen yıl ordaydım
Soran+1 yılEvet guzel şehirdir chp ile daha güzel oldu
Cevap sahibi+1 yılUşak'ta CHP li oldu artık tören vardı bu gün mazmata içindi galiba
Soran+1 yılEvett torenler mazbata icin
Cevap sahibi+1 yılAnlatsana ne iş yapıyorsun Ankara 'da hangi mahallesinde oturuyon ben Pursaklar güvercinlik Sincan Polatlı Çukurambar mahallesinde oturdum
Soran+1 yılKeciorendeym burdada kazandık güzel calsmiyorm uni mezunuyum
Cevap sahibi+1 yılHımm gülhaneye yakın mısın peki çok geldim gittim Gülhane askeri Hastanesi'ne
Soran+1 yılDeglm
Cevap sahibi+1 yılİstersen açayım profili sohbetin ucu bucağı bulmakta zorlanıyorum 😀
Soran+1 yılSagol sohbet için
Cevap sahibi+1 yılHımm özel yok yani öyle mi
Cevap sahibi+1 yılRahatsız etmem korkma ama
Soran+1 yılÖzelden konuşmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBurdan sohbet ederiz ama sohbetin ucu bulunmuyor ki 😀 onu kastettim aslında
Soran+1 yılBurdan edilmez aynn
Cevap sahibi+1 yılGençlik parkına gidiyor musun hiç
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılBu aralar degil
Cevap sahibi+1 yılHafta sonu giderdim eskiden ben
Cevap sahibi+1 yılNe bölümü okumuştun sen
Soran+1 yılYazmayim
Cevap sahibi+1 yılAa neden ki sıkıntılı bir bölüm mü yoksa
Soran+1 yılYok herkes gormesn
Cevap sahibi+1 yılÖzelse yaz bana istersen
Soran+1 yılYok yazmicam
Cevap sahibi+1 yılEee sende ne olsun istiyon müneccim miyim ben 😀 merak ettim sordum iyice gizemlendi olay şimdi
Soran+1 yılHahahjajaja konsmayi kes ve git
Cevap sahibi+1 yılTrol soru ve trol insan ah ne yazık ki
Soran+1 yılKaybol trol degl
Cevap sahibi+1 yılYaz o zaman doğruysa kızsan senden özür dileyecem
Soran+1 yılAma sonra mesaj atmicaksan
Cevap sahibi+1 yılAtmam tamam
Soran+1 yılGizliden cik
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBen çıktım sen korktun bence
Soran+1 yılTakip ettim disardaydm gormedm çıktığını şimdi gizleneblrsn hahaha
Olur neden olmss6
121 Yorumla
Soran+1 yıl:) ama sevgilimden de ayrilmam yakalanmam ins
Soran+1 yılHic sanmam :))
Soran+1 yılBakalm ramazan ahahaha öpüş isleri sıkıntı ahhahah
Soran+1 yıl27
Soran+1 yılSevgilimi seviyorum yapmicam sanirsam ahahha
Soran+1 yılYa diğer adam red ediyor sevgilimle daha dogru
Soran+1 yılHajajjaja
Soran+1 yıl:)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
+1 yılMide bulandırıcı tek kelimeyle.. Allah herkesi layıkıyla karşılaştırsın 🤲
23 Yorumla
Soran+1 yılSadece sordum ya yapacam kesin diye bisi yokki
- +1 yıl
Düşünceler filiyatların yarısıdır.. İçinde böyle düşünceler barındırmanda güzel değilki bana göre bunu şu an yapmadığın asla yapmayacağın anlamınada gelmez
Soran+1 yılSevgilimle yaparım hahaha
Kendine saygın yoksa ve karşındaki kişiye göstermediğin sadakatsizlikten de utanmıyorsan yap canım
31 Yorumla
Soran+1 yılUtaniyom yapmicam
+1 yılvalla ben yapıyorum doğru ya da yanlış frenleyemiyorum
10 YorumlaHahaha ya neden yanlıs olsun canım seni yargılamak bizim ne haddimize
20 YorumlaKadin, erkegin kendisine sunacagi gelecege bakar ve hakkidir. Erkekte kadinin gecmisine bakar ve hakkidir.
00 Yorumla
+1 yılKendine yapılmasını istemediğin birşeyi sen de başkasına yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede sevgilimle yasarm
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben olsam sevgilimi seçerdim yine de 😇
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen sevgilimi seçtim diğer adam red ediyo zaten
+1 yılYani ne olacak ki dikkat et yeter bide adam sonra dan salca olmaz ise hic birsey olmaz
10 Yorumla
+1 yılFarklı biri insanda cinsel anlamda gerçekten çok farklı bir haz yaratıyor. Zor oluyor kendini tutmak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle düşünen birisiyle çok kez ilişkiye girdim doğru mu değil ama yaptım artık bir kere :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim varken de ten uyumu olan kızlarla takılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yaşadım. Sen ne kadar ileri gideceksin?
17 Yorumla
Soran+1 yılOral filan ben iliski evlenince dusunuyom
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Tatmin olmak için yapılabilir bence. Sonuçta evli değilsin. Sevgilinden de her an ayrılma ihtimalin de var. Cinsel çekim hissediyorsan yap.
Cevap sahibi+1 yılYorumlarda seni yargılamışlar ama çoğu fb ilişki yaşıyor öyle olursa düzgün insan oluyorlar shehsh
Soran+1 yıl:)) hahaha ben de yapmicam zaten sevgilimle yaparm
Cevap sahibi+1 yılYapacak mısın?
Soran+1 yılYok anal karsiyim evlenince ön yeterli
Cevap sahibi+1 yılPeki
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğe fark eder mi, 🤣 🤣
18 Yorumla
Soran+1 yılHHshhdhdjdj erkege fark edermi
Cevap sahibi+1 yıl😀 Eder canım o kadarda değil yapacaksın bir nane bari değisin
Soran+1 yılHshaja
Cevap sahibi+1 yılHem başka biri ile yapmadan elindekinin me olduğunu nasıl bileceksin 🤣
Soran+1 yılO ne demek dhdjfj
Cevap sahibi+1 yılBelki sevgilin sekste çok iyi ama başka biri ile kıyaslamadan bilemezsin ya da şeyi çok küçük aslında ama sen herkesin öyle sanıyorsun 🤣 Kıyaslamak için yani
Soran+1 yılHa ben evlenmeden yasamam iliski de opusme sevsme oral
Cevap sahibi+1 yılHee tamam işte penis büyüklüğü önemli 🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yıleee her gün kuru fasulye yenmez, arada farklı tatlar çeker insanın canı :)
00 Yorumla
+1 yılEvet veren varsa neden olmasın
10 YorumlaBu ne yaman çelişki sen sevmemişsin sevdiğini
10 YorumlaSence olur mu? 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılyokkk ama sanal fantezi olablr hfhhg
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılEtik değil Seni vicdanın affetsin 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen erdemli davranis olur tabikide
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir, farklı bir heyecan bu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşününce cezbediyor 😍
10 YorumlaHeyecan verici olur
Yaşa gitsin10 Yorumla
+1 yılBiraz mantıklı düşün sence ne kadar etik
10 Yorumla
+1 yılOlur devam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yakinlasirim ne olcak ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoş değil
12 Yorumla
Soran+1 yılBence dee
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım mı
+1 yılNe kadar yakınlaşma içine girmek kadarmı
03 Yorumla
Soran+1 yılYok opusme vs girme yok
- +1 yıl
Olabilir. Ben bi kez tutamadım kendimi ve girdim
Soran+1 yılKotu olms çünkü ben evlenmeden istemiyorm
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur arada
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet bazen oluyor
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kişi nerden peki tanistin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yakınlaşma
010 Yorumla
Soran+1 yılOpusme vs
- +1 yıl
Doğru olmaz onları sevgilinle neden yapmıyorsun
Soran+1 yılSevgilimle yapacam aynen :) sordum bunu öylesine ama daha erken 2. Bulusmamiz olacak sevgilimle
- +1 yıl
Peki bahsettiğin kişiyle kaçıncı buluşma
Soran+1 yılOnla hiç bulsmadk sevgilimle yapacagm o yüzden
- +1 yıl
burada mısın
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNe konuda
- +1 yıl
Her konuda
Soran+1 yıltamam
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında