- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılİlk cinsel ilişki sırasında ağrı yaşanması oldukça yaygın bir durumdur ve birçok kadın bu deneyimi yaşar. İlk cinsel ilişki sırasında yaşanan ağrı, vajina ve çevresindeki dokuların esnekliğinin artırılması ve yeterince ıslanması gibi faktörlerle ilişkilidir. Bu nedenle, yeterli uyarılma ve vajinal ıslanma olmadığında, cinsel ilişki sırasında ağrı ve rahatsızlık yaşanabilir.
İlk cinsel ilişki sırasında ağrı yaşanmasının diğer nedenleri arasında stres, endişe, kas gerilimi ve vajinal girişin dar olması da yer alabilir. Bu faktörler, cinsel ilişki sırasında ağrıya neden olabilir.
İlk cinsel ilişki sırasında yaşanan ağrı genellikle geçicidir ve zamanla azalır. Ancak, ağrı sürekli ve şiddetliyse veya cinsel ilişki sonrasında uzun süre devam ediyorsa, bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir. Ayrıca, rahatsızlığı hafifletmek için yeterli ön sevişme, uygun vajinal ıslanma ve rahatlatıcı bir ortam sağlamak da önemlidir.
Önemli olan, partnerler arasında açık iletişim kurmak ve birbirlerinin sınırlarını ve rahatlık seviyelerini anlamak ve saygı göstermektir. Bu şekilde, her iki taraf da cinsel deneyimin keyfini çıkarabilir ve rahatsızlığı en aza indirebilir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılAnal yaparsan evet çok sıkarsan dahada çok acır, ama önden yaparken kendini sıkmayıp iyice islatirsan kendini kolayca alırsın
10 YorumlaElbette ki acı olur ve sonrasında zevke çevirir ama ilk birleşme de çok acı olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilimin çok ağrımamıştır karşındaki partnerine bağlı
10 Yorumla Hayır yalan ya sadece gerginlikten dolayı yipranirsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevisme dediğin ne oldu ilk sorum bu. İkincisi de bakire misin.
12 Yorumla
Soran+1 yılilkte acır mı diyorum ne anlıyorsun bundan?
Cevap sahibi+1 yılYeni gördüm yazdıklarını. Evet acıtır.
+1 yılHayır bende tahmin ettiğim kadar acımadı
20 Yorumlaİkisi de olur elbet ama acı daha fazla olur.
10 Yorumla3 ay sekerek dolaşırsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Soft yapın sakin yapın acı olmaz
10 YorumlaAci ve zevk karisik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 gün boyunca otururken zorlanmıştım sızlıyordu
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbartmıyorum sen yanımda mıydın da bileceksın
Soran+1 yıl@draxlerx ya bu kadar acıyor mu ya
Cevap sahibi+1 yılAbartmıyorum yemin ederim ki ciddiyim
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Düşündüğün kadar değil
11 YorumlaBu erkeğe bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHmmm olur ilaz bişey
00 Yorumla