Cinsel Yaşam Yatakta üstte misiniz, altta mı kim daha daha baskın? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Güncellemeler+1 yıl Güncel Yatakta üstte misiniz, altta mı kim daha daha baskın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Baskın olmakla üstte veya altta olmak farklı şeyler. 0 2 Yorumla LoveBuzz_ +1 yıl Aynı şey demedi ki arkadaş Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Üstte mi olursunuz altta mı, kim baskın demiş. Ben baskın tarafım ama üstte de olurum, altta da. Yorumla
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hep üstte oluyorum, o nedenle bütün yük bende, yorgunluk bende, altta olan rahat.Ama üstte olduğun zaman sonuna kadar güç alarak girebiliyorsun ve rahatlaman daha güzel oluyor. 0 0 Yorumla
Drejkano21 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Duruma göre değişiyor ama %90 ben altıma alıp eze eze yapıyorum 2 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Değişiryor ama üsttede olsam baskın olurum sadece arada hünerlerimi sergilesin diye sahneyi ona bırakırım 0 0 Yorumla
B0RN0VALI Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Her yerdeyim pozisyon zenginliği ve uzun süreli seks tarzım var enerjim ve performansım yüksek öyle yarım saat sürmüyor 2 pozisyonda 0 0 Yorumla
lonelysmufer2 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Üstte olurum ki kadınıma hükmedip ağırlığımla eze eze😋 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ustteyim ama bazen altta olmak istiyorum hatun kabul etmiyor iki üç defa altta oldum alttan darbeli makina gibi vuruyordum😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kilolu kadın candır ben 2 ay önce kilolu sevgilimden ayrıldım gercektsn çok iyiler 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kiloydunuz ikiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 80 ben 100 o Yorumla Soran +1 yıl Güçlümüydü senden Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ustte 9 10 Yorumla Soran +1 yıl Eziyormusun adamı 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende ustteyim devamlı çok zevkli oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet nefessiz de bırakıyorum Yorumla Soran +1 yıl Zayıfmı senden benimki 40 kilo zayıf benden 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok aslında zayıf değil yapılı falan ama bacak çalıştırıyor bana zorla ahaha Yorumla Soran +1 yıl Bacakmı çalıştırıyor niye 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen nasılsın kilon falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendisi spor eğitmeni ve farklı fantezileri de var ondan ahahaaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 56 kiloyum Yorumla Soran +1 yıl Yüzüne otur boğulsun 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben ancak sadece benim vaskın olmam yetmez partnerinde keyif almalı degisebiliyor 0 0 Yorumla
kkartalgibii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yere zamana pozisyona göre değişir ama ezmeyi severim 0 0 Yorumla
Zerooo3207 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Altta olmayı seviorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Eziyormu seni Yorumla Zerooo3207 +1 yıl Hayır daha zevki oluyor memelerini emiyorum daha güzel Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. altan olmayı ısterdım 0 3 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl 🌹🌹🌹🤪 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl daha zevklı sırt üstü yatarım ohh Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. fark etmiyor baskn tarafım 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. altta olup da baskın da olabilirsin 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne yapacaksın kim nerde sen sana bak yeter 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Baskın olmalıyım. Ruhum agresif 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Pozisyona göre değişir 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Üstte severim gücümü hissettirip altımda ezilmeli 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. ramazan ramazan sorulan sorulara bak hele 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güç kimdeyse üstte olan odur 🤣🤣🤣 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sizde kimde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben üstteyim ama bazen üstte çıkmayı sever ama ezmeyi severim ya sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ben eziyorum onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok artık kilolar kaç yaşlar kaç 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ben 110 o 70 43 yaşındayım o 46 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olgunları severim tanışabilir miyiz 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur mu Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Altı üstü belli değil 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Üstte. Ama yatakta sevişmeyi pek sevmem. 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Üstte baskinim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen üstte misin kilolu musunnn 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin kilo kaç eşinin kaç Yorumla Soran +1 yıl Benimki 110 onunki 70 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşlar kaaççç Yorumla Soran +1 yıl Benim 43 onunki 46 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç tane çocuk doğurdun Yorumla Soran +1 yıl 2 tane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Memelerin çok büyük mü Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ben daha baskın 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nasılsın yatakda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Baskın olmakla üstte veya altta olmak farklı şeyler.
Aynı şey demedi ki arkadaş
Üstte mi olursunuz altta mı, kim baskın demiş. Ben baskın tarafım ama üstte de olurum, altta da.
Hep üstte oluyorum, o nedenle bütün yük bende, yorgunluk bende, altta olan rahat.
Ama üstte olduğun zaman sonuna kadar güç alarak girebiliyorsun ve rahatlaman daha güzel oluyor.
Duruma göre değişiyor ama %90 ben altıma alıp eze eze yapıyorum
Değişiryor ama üsttede olsam baskın olurum sadece arada hünerlerimi sergilesin diye sahneyi ona bırakırım
Her yerdeyim pozisyon zenginliği ve uzun süreli seks tarzım var enerjim ve performansım yüksek öyle yarım saat sürmüyor 2 pozisyonda
Üstte olurum ki kadınıma hükmedip ağırlığımla eze eze😋
Ustteyim ama bazen altta olmak istiyorum hatun kabul etmiyor iki üç defa altta oldum alttan darbeli makina gibi vuruyordum😁
Kilolu kadın candır ben 2 ay önce kilolu sevgilimden ayrıldım gercektsn çok iyiler
Kaç kiloydunuz ikiniz
80 ben 100 o
Güçlümüydü senden
ustte
Eziyormusun adamı 😂😂
Bende ustteyim devamlı çok zevkli oluyor
Evet nefessiz de bırakıyorum
Zayıfmı senden benimki 40 kilo zayıf benden 😂😂
Yok aslında zayıf değil yapılı falan ama bacak çalıştırıyor bana zorla ahaha
Bacakmı çalıştırıyor niye 😂😂
Sen nasılsın kilon falan
Kendisi spor eğitmeni ve farklı fantezileri de var ondan ahahaaha
Ben 56 kiloyum
Yüzüne otur boğulsun 😂😂
altta ezilmeyi seviyorum
Boğulursun
Ben ancak sadece benim vaskın olmam yetmez partnerinde keyif almalı degisebiliyor
Yere zamana pozisyona göre değişir ama ezmeyi severim
Altta olmayı seviorum
Eziyormu seni
Hayır daha zevki oluyor memelerini emiyorum daha güzel
Üstte
Eziyormusun adamı
altan olmayı ısterdım
🌹🌹🌹🤪
Niye
daha zevklı sırt üstü yatarım ohh
fark etmiyor baskn tarafım
altta olup da baskın da olabilirsin
Ne yapacaksın kim nerde sen sana bak yeter
Baskın olmalıyım. Ruhum agresif
Ben üsttede alttada haz duyarım
değişiyor ya ruh halimize göre
Pozisyona göre değişir
Üstte severim gücümü hissettirip altımda ezilmeli
ramazan ramazan sorulan sorulara bak hele
Altta ve üstte yeri ve zamanı var
Üste olup ezmeyi seviyorum
Güç kimdeyse üstte olan odur 🤣🤣🤣
Sizde kimde
Ben üstteyim ama bazen üstte çıkmayı sever ama ezmeyi severim ya sen
Evet
Ben eziyorum onu
Yok artık kilolar kaç yaşlar kaç 🤣🤣🤣
Ben 110 o 70 43 yaşındayım o 46
Olgunları severim tanışabilir miyiz 😄
Olur mu
Akılda baskınlik kurmak gibisi yok
Ben usteyim daha guzel oluyo
Altı üstü belli değil
Üstte olurum benim dediğim olsun isterim
Ezmeyi seviyorum 😉
Karışık
Hangisinde daha çok zevk alıyorsun
Altta
Üstte. Ama yatakta sevişmeyi pek sevmem.
Üstte
Üstte baskinim
Tek yatak
Değişir
Sen üstte misin kilolu musunnn
Evet
Senin kilo kaç eşinin kaç
Benimki 110 onunki 70
Yaşlar kaaççç
Benim 43 onunki 46
Kaç tane çocuk doğurdun
2 tane