1 aydır uzaktan konuştuğum bir çocuk vardı arkadaşlar tanıştırdı ses tonu tipi falan hoşuma gidiyordu sürekli bi sevgili olalım mı ayağı yapıyordu veya numaranı ver falan yok diyordum bugün en son bana canım seni istiyor dedi böyle şakalasıyorduk sonra hoşuma gidiyorsun seni arzuluyorum beğeniyorum falan da dedi ben bi dondum beğendiğini düşünüyordum konuşurken benden cilveli konuşuyordu fakat beni arzuladığını bugün itiraf etti ne yapmalıyım? Bir tepki veremedim o an ama bu hamlesinden sonra eskisi gibi olacağımı asla düşünmüyorum ne güzel konuşuyorduk 🤦♀️🤦♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir erkek arzulamadığı kadınla aslaa uzun bir birliktelik süremez. Ama her arzuladığı kadınla da süremez. Demek istediğim arzulamak bir kıstas değildir ama şarttır bir ilişki için. Bunu belirtmek o kadar tuhaf olmamalı, yine de ısrarla tekrarlıyor ve ağzından başka bir şey çıkmıyorsa sorunun cinsel yoksunluk olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılArzu duyabilir yolda gördüğümüz kişi içinde arzu duyabiliriz iltifat olarak algıladım arzu duyulmasını hatta hoşuma gider fakat bu ilk seni canım istiyor dedi ilk kıvırdı yanimda olmanı istiyorum ya sarılmak falan dedi sonra diğer türlü istediğini söyledi
- +1 yıl
Anlıyorum. Biraz tüm tuşlara basmak gibi olmuş. Kendinden emin bir şekilde "arzularıma ait ilkeleri baştan yazan olağanüstü bir fiziğin var" deyip konuyu kapatsaydı sanıyorum hem onore olurdunuz, hem de ısrarlı ve vıcık vıcık alelade bir arzunun nesnesi/öznesi gibi hissetmezdiniz.
Soran+1 yılYok ısrar yok yani sürekli konuyu açmıyor açsa zaten 1 ay konuşmadım beğendiğini belli ediyordu ben buradayım durumları işte numaranı verir misin sevgili olalım vs ama bugün seni canım çekiyor deyince kuzuyu korkutan kürt gibi oldu
Soran+1 yılKürt değil djdjdjjd kurt
- +1 yıl
Anladım :D En başta fularlı ve gözlüklü bir şekilde kuzuyla hmm aslında kuzuların lezzetli olması şuradan şu sebepten dolayı falan filan diyen bir kurtken: Hmmm evet ne kadar da yakınız aslında atalarımız ortak birer memeli iken sizin bu güzel yola sapıp böyle lezzetli olacağınızı hayal eder miydi ki ha ha ha gibisinden entelektüel bir görünüm içinde söylerken bir anda "ulan kuzu yetti gari şimdi postunu yolup çiğ çiğ yiyecem seni" dercesine ilk insanlığına geri dönüş yapar gibi oldu ve siz de bir kuzu olarak ürktünüz bu yaklaşımdan.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı bir hoşlanti ve sohbet varsa ne konuştunuz ne derece konustunuz bilemiyorum ama, bir insanın seni arzuluyorum demesi kadar normal bir şey yok sanki
112 Yorumla
Soran+1 yılArzuluyorumda sıkıntı yok da canım seni çekiyor demesi garip 😅 yani normal flört gibi düz konular şakalaşma dalga geçme vs açık konular konuşulmadı ama bana isteğini ta 5 metre öteden belliydi sürekli sesimi duyma isteği sesini duymak iyi geliyor sen hep gül iyi ki varsın vs vs ilk kez bugün ciddi ciddi canım seni çekiyor dedi bu kadar da açık sözlü olmasını beklimiyordum
- +1 yıl
😂😂 Ya yerim seni, çok tatlısın. O kadar tatlılığa canı seni çekmiş işte çocuğun hdjdhdhd
Soran+1 yılHihihi teşekkür ederim bir kadından iltifat almak mutlu ediyor beni 🥰😀
- +1 yıl
❤️❤️
- +1 yıl
Sen kesin 2 güne birlikte olursun 😒
- +1 yıl
@MaviSever1108 hehe aynn olurum, senlik bir durum var mı burada?
- +1 yıl
Seni dizginlemek hep bana düşüyor işte naparsın 😕
- +1 yıl
😂😏
- +1 yıl
@MaviSever1108 bu kaçıncı dizginleyisin knk
- +1 yıl
valla hep istekli olduğun için sürekli frenlemek zorunda kalıyorum
- +1 yıl
@MaviSever1108 aferin sana 👏👏 çok işe yarıyorsun
- +1 yıl
😄😒 iyi sevindim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
+1 yılSeni arzulaması kötü biriey olmalı senin için
05 Yorumla
Soran+1 yılArzu duyabilir kanka ama kendi içinde gelip söylemesi henüz bir şey yokken saçma
- +1 yıl
Ne kadardır konuşuyorsunuz
Soran+1 yılDüzenli olarak 1 ay kadar oldu sürekli konuşmak sesimi duymak istiyor
- +1 yıl
Bence arzulayabilir 1 ay sadece cinsellik düşünmek için uzun bir süre bence değer verdiğini düşünüyorum cünsellik 2. planda bence bir şans verilebilir direkt konuya dalmadan yavaş yavaş mantıklı olabilir
Soran+1 yılDeğer veriyor yani şöyle soyleyim sesimi duymak istiyor sürekli konuşmak istiyor konuşurken birden bire iyi ki varsın diyor güldüğümde sen hep gül diyor ama sadece arzuluyorum dese teşekkür eder geçerim seni canım istiyor canım çekiyor deyince korktum bi 😁
+1 yılbenim de canım çekiyor birçok şeyi ama söylemiyoruz demi
00 Yorumla
+1 yılİyi tepki verirsen devamını ister fotoğraf ister özellikle nude atmanı ister hatta buluşmak ister
00 Yorumla
+1 yılNiyeti belli işte gerisi sana kalmış ama bence uzak dur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıltepkı vermedıysen o demıştır tamam ben bunu sxerım
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok bekler
- +1 yıl
😆😆😆👍
- +1 yıl
nokacak sevınsın garıbım verı ver 😆
Kanka sana azmis o olma amacı kullanmak...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilletin maskarası olursun ancak.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye sen öyle mi yapiyordun
Gizli Üye(25-29)+1 yıldaha sevgili bile değilken demesi tuhaf
17 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman demeli sizce, evlendikten sonra mı?
Cevap sahibi+1 yılkarşındakini tanıyıp demeli. şimdi ki hiçbir erkek karşındaki kadinin cinsellik isteyip istemediğini anlayacak kadar tanımıyor. bi tanı ya tanı güven ver sonra de ki ben cinsellik istiyorum seni istiyorum. flört aşamasında istemeyen biri için vakit kaybı olur. daha tanımadan ilk amacı oymuş gibi davranıyorlar.
- +1 yıl
Bir erkek cinsellik istemeyeceği biriyle neden zaman kaybeder ki zaten. Eninde sonunda isteyecek. Ama önce normal bir iletişim kurulup, tanışmak, güven ve tutku ortamını doğru zamanda kişilere göre bir şekilde oluşturmak için dikkat edilmeli. Fakat yine de başlarda, ben bunu istiyorum demeli ama sabırsızca beklediğim tek gayem bu dememeli bana kalırsa.
Cevap sahibi+1 yılsenin ini düşünen yok. daha hiçbir şey bilmeden üçüncü gün bile sabırsızca bunu bekleyip isteyen var. artık kimse karşındakini tanıma derdinde değil. cinsel olarak ilişki olsun derdinde. sonra zaten kadinin bi değeri kalmıyor
- +1 yıl
Bu devirde bir kadın olarak artık cinsellikten sonra da sizin değerli olduğunuzu unutmayacak erkekleri ayırt edebiliyor olmanız gerekmez mi? Ben bir erkek olarak bana yürüyen erkekler olmamasına rağmen niyetlerini rahatlıkla okuyabiliyorum uzaktan. Belki erkek olduğum için bu bir avantajdır bilemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıliyi de artık erkeklerde cok zeki. ilk başta hiçbir fire vermeden konuşup konuyu oraya bağlıyorlar. zaten biliyoruz kimin ne olduğunu da ayırt ediyoruz ama yine aynısını yapıyorlar neyse.
- +1 yıl
Siz de kendi perspektifinizden haklısınız, her olasılığı mümkün kılacak kadar insan çeşitliliği var zaten, manipüle edilmek için tek açık kapı bazen zayıf anında insanı kör edebiliyor. Tartışmayı biraz laftan anlamaz dogmatik biri devam ettirip sizi soğuttum ne yazık ki ve "neyse" diyerek bitirdiniz. Yine de teşekkür ederim sabrınız için.
Söylemesi tuhaf ama kötü bişey değil.
019 Yorumla
Soran+1 yılDeğil evet arzu duyabilir fakat ne biliyim bu kadar açık sözlü olmasını da beklemiyordum
Soran+1 yılBeğendim hoşlanti olmustu
Soran+1 yılYani evet kısmen ama kendisi gibi pat söylemedim emin olmadığım için
Soran+1 yılBakireyim :)
Soran+1 yılKonumuz mastürbasyon değil ama 😁
Soran+1 yılHayır yani anlık düşündüm geçti o belki mastürbasyon bile çekmiştir bilmiyorum
Soran+1 yılİsteyken konuşuyoruz genelde mümkün değil hem öyle olsa sesinden anlarim 🤪
Soran+1 yılHayır fakat günahına beni alet ediyor olması sıkıntı djdj
Soran+1 yılYok platonik kalsın dhdh
Soran+1 yılSorun değil 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yıl:D yoldan cıkmıs
00 Yorumla
+1 yılMide bulanıyor demi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Konuştuğum bir çocuk vardı ciddi ciddi canım seni çekiyor dedi, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat